reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witajcie dziewczynki,
Burak hehe ciekawe imię, my też już zastanawiamy się nad jakimiś imionami ale to jeszcze wcześnie, więc decyzję zmienię jeszcze z 10 razy :)
A co do chodzenia do szkoły to wasze pociechy chodzą do polskich czy holenderskich czy może international?

reklama
Diana moj Kuba tez chodzi do Holenderskiej szkoly i bardzo mi sie podoba. Wczesniej chodzil do innej ale musielismy sie przeprowadzic co za tym idzie zmienic szkole.

A my nasze autko wywiezlismy do Niemiec w sobote a w pn moj T dostal telefon z Belastingu zeby poinformowac co z autem bo mielismy czas tylko do piatku. Naszczescie juz go nie bylo na terenie NL i nie mamy zadnych problemow. Teraz tylko musimy kupic cos na NL tablicach.

Aniu twoj Erni chodzi do grupy 2? Jak sobie radzi z jezykiem bo widze ze sa w tym samym wieku z moim Kuba.

Aniu twoj Erni chodzi do grupy 2? Jak sobie radzi z jezykiem bo widze ze sa w tym samym wieku z moim Kuba.

Erni sobie radzi chyba calkiem calkiem:cool2: bo pani jest z niego bardzo zadowolona:tak:ma tez z nia jakies zajecia rozszerzajace slownictwo..ona jest cool babka wogole i bardzo go motywuje pochwalami :-)itp.. ale wlasnie dzis umowilam sie na wizyty do logopedy;-)-obu- zeby im tez troche pomoc z artykulacja slow..bo znajoma chodzi i mowi sie jej dzieci lepiej sobie radza odkad zaczely te zajecia:tak:

A mysmy dzisiaj pospali do 9 :szok::-D:szok::-D ostatni raz tak spalam w Polsce i myslalam ze dlugo bede musiala na taki moment :-) a tu prosze jaka niespodzianke na dzieci zrobily, Daan wstal po 8 i poszedl na dol sie bawic i TV ogladac a Thijsie spal do 9

a tak wogole dzien dobry ja wlasnie wcinam buleczki :-)

reklama
hej
Iguana a do tego Speel-o-theeka można pójść bez wcześniejszego umawiania się czy dzwonienia? właśnie ostatnio szukałam takiego u mnie i znalazłam jeden ale kawałek drogi ode mnie.

Do góry