reklama
no i fryzurki nie zobacze, bo komp mi sie nagrzal i musze go wylaczyc. Po za ty dzidzia czeka na karmienie,
:-):-)milej nocy
spijcie dobrze...ja tez zmykam,pa;-)
Iguana_
Fanka BB :)
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
AniuHaven, sukienka bardzo fajna. Fryzura też fajna. Jak ja będę miała okazję się wybrać na jakiś ślub, to wybiorę tą fryzurkę:
Zobacz załącznik 487660
My mamy zaproszenie na ślub w październiku. Jeśli pojedziemy, to sobie właśnie coś takiego zaplotę . Do retro sukienki w groszki będzie jak znalazł .
anetka880
Dzien dobry:-)
U nas ladna pogoda wiec lece z dziecmi na miasto.
Iskierka u mnie na stronie jak sie loguje to musze kliknac:
Mijn zorgkosten ----> Mijn zorgverbruik
i juz mi wychodzi cala tabela.
U nas ladna pogoda wiec lece z dziecmi na miasto.
Iskierka u mnie na stronie jak sie loguje to musze kliknac:
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Hadzia - jak się nie zanosi to sami zróbcie hihi . Wtedy będziecie mieć to, co Wam się podoba a jak ktoś będzie kręcić nosem, to jego problem haha.
nana19
ANIAHAVEN sukienka bardzo elegancka i kolor fajny ,fryzurka mi sie nie otwiera:-( No ale takie plecione fruzurki podobaja mi sie bardzo .OJ a ja scielam wlosy.Do slubu chcialam zeby mi ulozyli fale ,chcialam miec fryzurke z lat 20 no ale rzadna fryzjerka nie umiala mnie tak uczesac.No i mialam nowoczesna fryzurke Ale jakbym mial jeszce raz kupowac sukienke do slubu to byl wybrala bardziej w stylu retro i do tego jakos pleciona fryzurke.
reklama
Iskierka71
Witam z rana. Ja dziś planuję poleniuchowac w domu, ewentualnie na ogródku o ile pogoda dopisze. Teściowa już obiad szykuje na dziś (fasolka szparagowa) i na jutro (bigos) i przymusowo odkurza kuchnię bo jeden z chlopcow wlasnie potlukł szklankę z bardzo greubego szkla. Na szczęscie byla to szklanka z Kringloopu więc mi nie żal;-) Zresztą może sprzątniemy dzis caly dom i jutro bedzie spokój...
A mój mąż właśnie zaczyna trzy tygodniowy urlop, tzn dzis jest ostatni dzien w pracy. Kto z nim tyle wytrzyma w domu to ja nie wiem
A mój mąż właśnie zaczyna trzy tygodniowy urlop, tzn dzis jest ostatni dzien w pracy. Kto z nim tyle wytrzyma w domu to ja nie wiem
ja nie mam takich opcji u siebie...Iskierka u mnie na stronie jak sie loguje to musze kliknac: