reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
AnnaJ no napewno nie maly i cichy :-D rodziny mamy baaardzo duze (mimo tego ze pozapraszalabym tylko najblizszych i tych z ktorymi mam kontakt) i tez nie chcialabym w byle jakim miejscu, w koncu slub ma sie raz w zyciu (przewaznie :-D).. myslimy, ze to dopiero za 2 lata da sie ogarnac, bo chcemy odkladac ale nic sobie nie odmawiac.

Helol

Aniu sukienka extra:tak: a fryzura tez fajna ,sama bym sobie zapodala taka we wrzesniu ale te moje odstajace uszy...:sorry2::cool: mi sie wydaje ,ze do takiego koloru bardziej pasuje zlota lub "zolta"bizuteria .ale to moje zdanie:sorry2:

Ayni co za wiesci musze sieprzenies na pogaduchy i poczytac jak bylo...:tak:
Iguana twoja fryzura tez bardzo fajna:tak::tak:

Bylismy na test na uszy w cb:tak: uszka sa w porzadku ,ale waga:dry: od porodu mala przytula nie za duzo i musze we wtorek lub piatek znow sie stawic..:sorry2:

My mamy zaproszenie na ślub w październiku. Jeśli pojedziemy, to sobie właśnie coś takiego zaplotę :tak:. Do retro sukienki w groszki będzie jak znalazł :-D.

Uwielbiam styl retro. Na ostatnim weselu jakim byłam chciałam mieć takie jakby fale/delikatne loki we włosach też w stylu retro...ale mam kiepskie, cieńkie włosy no i tak nie za bardzo wyszło jak sobie umyślałam;-) Następnym razem będzie jakaś plecionka we włosach:tak:

W PL upały... Narobiłam sobie zakupów kosmetycznych dla Janka: Oilan, Emolium itd. bo do tej pory miałam okazję przetestować tylko Balneum i Oilatum soft jeśli chodzi o emolienty. Skład Emolium wygląda na prawdę nieźle. Potestujemy, zobaczymy.

ja juz po pracy.. w sumie pracowalam tylko pol godziny a pozniej poszlismy ogladac parade kwiatow na wodzie :tak::-D uwielbiam moja prace :-D pozniej wstawie fotki jak nie zapomne:tak:

reklama
Hejka
ja jutro ostatni dzien do pracy jupiiiii i wakacje, mamy juz dwie noce zabukowane w Haarlemie pozniej mamy jeszcze w planach Utrecht, jak pogoda dopisze to moze wyskoczymy gdzies kolo nas na plaze i w niedziele Welkom Polska :-D

Aniu ladna sukienka podoba mi sie ze juz sie skonczyly czasy sukien balowych :tak:

Hague a gdzie ty pracujesz ze tak fajnie spedzacie czas :-D:szok::confused: ja tez taka chce :tak:

Karola moj tez duzo spadl na wadze na poczatku i musialam go karmic jak kurczaka zeby nadrobil :tak:

Do góry