reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
TheHague a jaki chcecie?
AnnaJ no napewno nie maly i cichy rodziny mamy baaardzo duze (mimo tego ze pozapraszalabym tylko najblizszych i tych z ktorymi mam kontakt) i tez nie chcialabym w byle jakim miejscu, w koncu slub ma sie raz w zyciu (przewaznie ).. myslimy, ze to dopiero za 2 lata da sie ogarnac, bo chcemy odkladac ale nic sobie nie odmawiac.
karola82_82
mama slicznego Michałka
Helol
Aniu sukienka extra a fryzura tez fajna ,sama bym sobie zapodala taka we wrzesniu ale te moje odstajace uszy... mi sie wydaje ,ze do takiego koloru bardziej pasuje zlota lub "zolta"bizuteria .ale to moje zdanie
Ayni co za wiesci musze sieprzenies na pogaduchy i poczytac jak bylo...
Iguana twoja fryzura tez bardzo fajna
Bylismy na test na uszy w cb uszka sa w porzadku ,ale waga od porodu mala przytula nie za duzo i musze we wtorek lub piatek znow sie stawic..
Aniu sukienka extra a fryzura tez fajna ,sama bym sobie zapodala taka we wrzesniu ale te moje odstajace uszy... mi sie wydaje ,ze do takiego koloru bardziej pasuje zlota lub "zolta"bizuteria .ale to moje zdanie
Ayni co za wiesci musze sieprzenies na pogaduchy i poczytac jak bylo...
Iguana twoja fryzura tez bardzo fajna
Bylismy na test na uszy w cb uszka sa w porzadku ,ale waga od porodu mala przytula nie za duzo i musze we wtorek lub piatek znow sie stawic..
karola82_82
mama slicznego Michałka
ale cisza w domu dzieci spia ,a nawet dziadkowi sie przysnelo chyba taka pogoda bo mi tez oko leci...
Iguana_
My mamy zaproszenie na ślub w październiku. Jeśli pojedziemy, to sobie właśnie coś takiego zaplotę . Do retro sukienki w groszki będzie jak znalazł .
Uwielbiam styl retro. Na ostatnim weselu jakim byłam chciałam mieć takie jakby fale/delikatne loki we włosach też w stylu retro...ale mam kiepskie, cieńkie włosy no i tak nie za bardzo wyszło jak sobie umyślałam;-) Następnym razem będzie jakaś plecionka we włosach
W PL upały... Narobiłam sobie zakupów kosmetycznych dla Janka: Oilan, Emolium itd. bo do tej pory miałam okazję przetestować tylko Balneum i Oilatum soft jeśli chodzi o emolienty. Skład Emolium wygląda na prawdę nieźle. Potestujemy, zobaczymy.
anetka880
Madziula Gratulacje !! Czekamy na relacje i zdjecia :-)
A ja wrocilam do domu kupilam sobie kurtke na ktora polowalam od 2 miesiecy i jestem zadowolona no nie liczac tego ze moj T podniosl mi cisnienie
A ja wrocilam do domu kupilam sobie kurtke na ktora polowalam od 2 miesiecy i jestem zadowolona no nie liczac tego ze moj T podniosl mi cisnienie
reklama
Hejka
ja jutro ostatni dzien do pracy jupiiiii i wakacje, mamy juz dwie noce zabukowane w Haarlemie pozniej mamy jeszcze w planach Utrecht, jak pogoda dopisze to moze wyskoczymy gdzies kolo nas na plaze i w niedziele Welkom Polska
Aniu ladna sukienka podoba mi sie ze juz sie skonczyly czasy sukien balowych
Hague a gdzie ty pracujesz ze tak fajnie spedzacie czas ja tez taka chce
Karola moj tez duzo spadl na wadze na poczatku i musialam go karmic jak kurczaka zeby nadrobil
ja jutro ostatni dzien do pracy jupiiiii i wakacje, mamy juz dwie noce zabukowane w Haarlemie pozniej mamy jeszcze w planach Utrecht, jak pogoda dopisze to moze wyskoczymy gdzies kolo nas na plaze i w niedziele Welkom Polska
Aniu ladna sukienka podoba mi sie ze juz sie skonczyly czasy sukien balowych
Hague a gdzie ty pracujesz ze tak fajnie spedzacie czas ja tez taka chce
Karola moj tez duzo spadl na wadze na poczatku i musialam go karmic jak kurczaka zeby nadrobil