reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Astrid obserwuj mala po szczepieniu, czy nie ma goraczki albo jakichs innych objawow:tak:
Anetko ja Tomusiowi podaje rozne rzeczy od 4 miesiaca, ale od 6 juz bede dawac dzien w dzien, bo tak jak AnnaJ napisala ze mleko nie pokrywa calego zapotrzebowania. nie wiem tylko czy mieso mam podawac codziennie? ale zaraz napisze w odpowiednim temacie :blink:

a tu labedzie kolo mojego domu :-)
Obraz 001.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam KOBITKI :D dluuugo mnie nie bylo :/ czasami poczytywalam was ale macierzynstwo tak mnie pochlonelo ze niemoge znalezc czasu na "klikanie" na forum... Moja Lucy rosnie jak na drozdzach :D czas tak szybko ucieka ze chyba nie zdaze sie nia nacieszyc :( Chcialabym pogratulowac wszystkim swiezo upieczonym mamusia :D
A tak wlasciwie to pisze poniewaz potrzebuje rady doswiadczonych mamusiek (a jest was tu troszke), chce powoli wprowadzac mleko modyfikiwane jednak moja corcia odzucila calkowicie smoczka i niechce ciagnac butli :/ i co teraz? Kubek niekapek nie zdal egzaminu, rozne rodzaje smoczkow tez... HELP !! :-) moze Wy mi cos doradzicie ... jak przekonac ja do butelki ...
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE :D i te oczekujace oczywisie tez :)

a u nas sloneczko wyszlo wiec dzieciaki szaleja:tak:na rolkach / Karina wlasnie kolano rozwalila delikatnie ale nic jej nie zniecheci..:sorry2:

Ja natomiast kochane chyba cierpie na jakas depresje letnia...:dry:nic mi sie nie chce i wogole zawias

ania nie tylko Ty, odkad moi rodzice zas przyjechali, to ja kompletnie nic nie robie - gotowanie odpada, bo gotuje i zmywa :D tato, mama sprzata, a ja tylko z Tomusiem siedze i tak sie rozleniwilam ze masakra jakas :szok:

moja sprezynka juz spi, wymeczony taki dzis byl bo tych spacerach hahah, nie wiem co bedzie pierwsze, czy raczkowanie czy chodzenie, czy siadanie bo wszystko chce robic naraz:-D

jutro piatek, oczywiscie do pracy, a od soboty balujemy, same okazje nam sie trafily: pol roczku Tomusia, za dwa dni 29 rocznica slubu moich rodzicow, po kolejnych dwoch dniach urodziny mojego M, a pozniej po 4 dniach chrzest Tomusia :-D

ALE NAPIETY ROZKLAD IMPREZ MACIE:-D:-D:-D - co do lenia mojego to mnie to strasznie irytuje bo mialam sypialnie pomalowac i szafe skrecic w poniedzialek:dry: i.....dalej nic...nawet mi sie koloru wybrac nie chce:-:)baffled:...masakra jakas...:-D

witam was
moja kruszyna wlasnie zasnela .......we wtorek Thijsje mial szczepienie i w sumie pierwszy dzien nic mu nie bylo troche goraczkowal ale za to wczoraj caly dzien na rekach i placz :szok: myslalam ze zwariuje :nerd::baffled: dzisiaj na szczescie lepiej spal w ciagu dnia jadl wiec jutro juz bedzie chyba wszystko git :sorry2:
A co do pracy to ja jeszcze jeden dzien i urlop :-D:-D 3 tyg. jupiiiiiiiiiii

AnnaJ zdjecia piekne az sie wierzyc nie chce ze sa takie cudne miejsca na ziemi :tak:

Astrid a czemu mala az 3 razy kluli :szok::szok: bidulka

Aniu o malowaniu nawet nie mow bo u mnie jak bumerang powraca temat malowania schodow juz od poltora roku :szok::szok::szok::szok::-D moze w wakacje........:cool2:

mam jeden sukces na koncie dzis...:tak::-D..otoz wlasnie dzis rozmawialam z pania z USC :-D w sprawie transkrypcji aktu urodzenia Victora bo mi sie nie usmiecha brac wolne mojego z pracy wyrywac tez i 5-tka gnac do HAGI...:dry:/chyba ze do Karoliny to TAK:tak::-)/
Wyobrazcie sobie ze mila pani poinformowala mnie ze wniosek mozna pobrac na stronie www USC-go i wyslac go poczta...albo w moim przypadku mama go zaniesie... koszt 50zlotych :tak::tak::tak::tak: a nie 48euro:szok::szok::szok: za co oni tyle kasy biora w Ambasadzie???:dry::baffled: bo znaczek tyle nie kosztuje...:no:
trzeba tylko podac w adrese korespondencyjnym ADRES w PL... i gotowe:-D

sukces jak nie wiem nie?:cool2:

no wlasnie ja tez sie dziwie czemu az 3 klucia :szok: za pierwszym razem sa dwa klucia w 2 nozki... dziwne to :baffled:

ania gratulacje, zaoszczedzisz troche pieniedzy (wolny dzien w pracy, paliwo do hagi i spowrotem, i ta transkrypcja 50e:dry:):tak:

reklama
hi dziewczynki

Co do malowania to tez sie wypowiem. Prosze meza od 2 miesiecy, co dzien to samo , w weekend pada odpowiedz, wiec ktoregos dnia zadzwonilam do jego kolegi i przyjechal i pomalowal mi 2 sciany. Na drugi dzien ja chwycilam za walek i pedzel i pomalowalam sciany i okno, nie wspomne ze to bylo ok 2 tyg przed porodem:-), wiec dziewczyny do dziela:-)

Do góry