reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Astrid obserwuj mala po szczepieniu, czy nie ma goraczki albo jakichs innych objawow:tak:
Anetko ja Tomusiowi podaje rozne rzeczy od 4 miesiaca, ale od 6 juz bede dawac dzien w dzien, bo tak jak AnnaJ napisala ze mleko nie pokrywa calego zapotrzebowania. nie wiem tylko czy mieso mam podawac codziennie? ale zaraz napisze w odpowiednim temacie :blink:

a tu labedzie kolo mojego domu :-)
Obraz 001.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam KOBITKI :D dluuugo mnie nie bylo :/ czasami poczytywalam was ale macierzynstwo tak mnie pochlonelo ze niemoge znalezc czasu na "klikanie" na forum... Moja Lucy rosnie jak na drozdzach :D czas tak szybko ucieka ze chyba nie zdaze sie nia nacieszyc :( Chcialabym pogratulowac wszystkim swiezo upieczonym mamusia :D
A tak wlasciwie to pisze poniewaz potrzebuje rady doswiadczonych mamusiek (a jest was tu troszke), chce powoli wprowadzac mleko modyfikiwane jednak moja corcia odzucila calkowicie smoczka i niechce ciagnac butli :/ i co teraz? Kubek niekapek nie zdal egzaminu, rozne rodzaje smoczkow tez... HELP !! :-) moze Wy mi cos doradzicie ... jak przekonac ja do butelki ...
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE :D i te oczekujace oczywisie tez :)

a u nas sloneczko wyszlo wiec dzieciaki szaleja:tak:na rolkach / Karina wlasnie kolano rozwalila delikatnie ale nic jej nie zniecheci..:sorry2:

Ja natomiast kochane chyba cierpie na jakas depresje letnia...:dry:nic mi sie nie chce i wogole zawias

ania nie tylko Ty, odkad moi rodzice zas przyjechali, to ja kompletnie nic nie robie - gotowanie odpada, bo gotuje i zmywa :D tato, mama sprzata, a ja tylko z Tomusiem siedze i tak sie rozleniwilam ze masakra jakas :szok:

moja sprezynka juz spi, wymeczony taki dzis byl bo tych spacerach hahah, nie wiem co bedzie pierwsze, czy raczkowanie czy chodzenie, czy siadanie bo wszystko chce robic naraz:-D

jutro piatek, oczywiscie do pracy, a od soboty balujemy, same okazje nam sie trafily: pol roczku Tomusia, za dwa dni 29 rocznica slubu moich rodzicow, po kolejnych dwoch dniach urodziny mojego M, a pozniej po 4 dniach chrzest Tomusia :-D

ALE NAPIETY ROZKLAD IMPREZ MACIE:-D:-D:-D - co do lenia mojego to mnie to strasznie irytuje bo mialam sypialnie pomalowac i szafe skrecic w poniedzialek:dry: i.....dalej nic...nawet mi sie koloru wybrac nie chce:-:)baffled:...masakra jakas...:-D

witam was
moja kruszyna wlasnie zasnela .......we wtorek Thijsje mial szczepienie i w sumie pierwszy dzien nic mu nie bylo troche goraczkowal ale za to wczoraj caly dzien na rekach i placz :szok: myslalam ze zwariuje :nerd::baffled: dzisiaj na szczescie lepiej spal w ciagu dnia jadl wiec jutro juz bedzie chyba wszystko git :sorry2:
A co do pracy to ja jeszcze jeden dzien i urlop :-D:-D 3 tyg. jupiiiiiiiiiii

AnnaJ zdjecia piekne az sie wierzyc nie chce ze sa takie cudne miejsca na ziemi :tak:

Astrid a czemu mala az 3 razy kluli :szok::szok: bidulka

Aniu o malowaniu nawet nie mow bo u mnie jak bumerang powraca temat malowania schodow juz od poltora roku :szok::szok::szok::szok::-D moze w wakacje........:cool2:

mam jeden sukces na koncie dzis...:tak::-D..otoz wlasnie dzis rozmawialam z pania z USC :-D w sprawie transkrypcji aktu urodzenia Victora bo mi sie nie usmiecha brac wolne mojego z pracy wyrywac tez i 5-tka gnac do HAGI...:dry:/chyba ze do Karoliny to TAK:tak::-)/
Wyobrazcie sobie ze mila pani poinformowala mnie ze wniosek mozna pobrac na stronie www USC-go i wyslac go poczta...albo w moim przypadku mama go zaniesie... koszt 50zlotych :tak::tak::tak::tak: a nie 48euro:szok::szok::szok: za co oni tyle kasy biora w Ambasadzie???:dry::baffled: bo znaczek tyle nie kosztuje...:no:
trzeba tylko podac w adrese korespondencyjnym ADRES w PL... i gotowe:-D

sukces jak nie wiem nie?:cool2:

no wlasnie ja tez sie dziwie czemu az 3 klucia :szok: za pierwszym razem sa dwa klucia w 2 nozki... dziwne to :baffled:

ania gratulacje, zaoszczedzisz troche pieniedzy (wolny dzien w pracy, paliwo do hagi i spowrotem, i ta transkrypcja 50e:dry:):tak:

reklama
hi dziewczynki

Co do malowania to tez sie wypowiem. Prosze meza od 2 miesiecy, co dzien to samo , w weekend pada odpowiedz, wiec ktoregos dnia zadzwonilam do jego kolegi i przyjechal i pomalowal mi 2 sciany. Na drugi dzien ja chwycilam za walek i pedzel i pomalowalam sciany i okno, nie wspomne ze to bylo ok 2 tyg przed porodem:-), wiec dziewczyny do dziela:-)

Do góry