reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
hi dziewczynki

Co do malowania to tez sie wypowiem. Prosze meza od 2 miesiecy, co dzien to samo , w weekend pada odpowiedz, wiec ktoregos dnia zadzwonilam do jego kolegi i przyjechal i pomalowal mi 2 sciany. Na drugi dzien ja chwycilam za walek i pedzel i pomalowalam sciany i okno, nie wspomne ze to bylo ok 2 tyg przed porodem:-), wiec dziewczyny do dziela:-)

:-D:-D:-D:-D ewelinko ja mojego M nawet nie poinformowalam o tej rewolucji a co dopiero zeby on malowal:-p ... ja juz taka Zosia/Samosia hahah....

no to dobrze, bo jak 3 klucia to naprawde bylo by jakies podejrzane:baffled: w sumie mnie tu chyba juz nic nie zdziwi:cool:

ewelina uwierz mi, ze jakbym umiala, to bym wszystko sama pomalowala, bo mam tyle czasu :-D ale ostatnim razem jak z moja tesciowa wzielsmy sie za malowanie mojej sypialni, to caly drewniany sufit byl w czerwonej farbie :szok: i moj mi zabronil juz lapac sie za pedzel:tak::-D
poki co tylko jedna sciana w salonie nam zostala bo chcemy na inny kolor, ale nigdy nie ma moj M. na to czasu :-(bo wiecznie cos innego wypada:cool:

abiah pewnie ze sie nadaje, ja mam wesele kuzyna za rok i tez juz bede sie pomalu rozgladala, ale najpierw musze zrzucic to i owo:-)
hague ja sufit zapapralam na fioletowo, ale moj maz sie zlitowal i zamazal, tylko zamazal te zabrudzenia:tak:

aniu jak najbardziej:tak::tak::tak::tak:
a dodatki jakies juz powybieralas do niej?

no jeszcze nie bo sie niezdecydowalam ale mysle ze jakies srebro na reke /bransoleta/ i kolczyki dluzsze bo wlosy myslalam upiac do gory /ma byc cieplo/ i fryzjerke mam juz zamowiona w PL:tak:Buty mysle jakies szpile hihi w tym samym kolorze i moze jeszcze jakas mini- torebke... a moze zakiecik...pomocy:cool2:

A CO PROPONUJESZ?:-)

Aniu bardzo ładna sukienka.
Swoja droga ja muszę coś na chrzciny kupić, bo nie mogę iść w wytartych, przyciasnych dzinsach...:-D

Mam pytanie - ostatnio Anetka sprawdzaial ile kosztowala jej cala ciąża - wiem ze to sie sprawdza na stronie ubezpieczyciela, ale gdzie?
Ja mam ubezpieczenie w VGZ i niegdzie nie moge znaleźć takiej opcji...
Może ktoś z was wie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry