reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
hi dziewczynki

Co do malowania to tez sie wypowiem. Prosze meza od 2 miesiecy, co dzien to samo , w weekend pada odpowiedz, wiec ktoregos dnia zadzwonilam do jego kolegi i przyjechal i pomalowal mi 2 sciany. Na drugi dzien ja chwycilam za walek i pedzel i pomalowalam sciany i okno, nie wspomne ze to bylo ok 2 tyg przed porodem:-), wiec dziewczyny do dziela:-)

:-D:-D:-D:-D ewelinko ja mojego M nawet nie poinformowalam o tej rewolucji a co dopiero zeby on malowal:-p ... ja juz taka Zosia/Samosia hahah....

no to dobrze, bo jak 3 klucia to naprawde bylo by jakies podejrzane:baffled: w sumie mnie tu chyba juz nic nie zdziwi:cool:

ewelina uwierz mi, ze jakbym umiala, to bym wszystko sama pomalowala, bo mam tyle czasu :-D ale ostatnim razem jak z moja tesciowa wzielsmy sie za malowanie mojej sypialni, to caly drewniany sufit byl w czerwonej farbie :szok: i moj mi zabronil juz lapac sie za pedzel:tak::-D
poki co tylko jedna sciana w salonie nam zostala bo chcemy na inny kolor, ale nigdy nie ma moj M. na to czasu :-(bo wiecznie cos innego wypada:cool:

abiah pewnie ze sie nadaje, ja mam wesele kuzyna za rok i tez juz bede sie pomalu rozgladala, ale najpierw musze zrzucic to i owo:-)
hague ja sufit zapapralam na fioletowo, ale moj maz sie zlitowal i zamazal, tylko zamazal te zabrudzenia:tak:

aniu jak najbardziej:tak::tak::tak::tak:
a dodatki jakies juz powybieralas do niej?

no jeszcze nie bo sie niezdecydowalam ale mysle ze jakies srebro na reke /bransoleta/ i kolczyki dluzsze bo wlosy myslalam upiac do gory /ma byc cieplo/ i fryzjerke mam juz zamowiona w PL:tak:Buty mysle jakies szpile hihi w tym samym kolorze i moze jeszcze jakas mini- torebke... a moze zakiecik...pomocy:cool2:

A CO PROPONUJESZ?:-)

Aniu bardzo ładna sukienka.
Swoja droga ja muszę coś na chrzciny kupić, bo nie mogę iść w wytartych, przyciasnych dzinsach...:-D

Mam pytanie - ostatnio Anetka sprawdzaial ile kosztowala jej cala ciąża - wiem ze to sie sprawdza na stronie ubezpieczyciela, ale gdzie?
Ja mam ubezpieczenie w VGZ i niegdzie nie moge znaleźć takiej opcji...
Może ktoś z was wie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry