reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry! :-)

Dziś zaczynamy świętowanie - Tomcio ma pół roczku :tak: nie mogę się nadziwić jak ten czas szybko nam zlecial... Jeszcze niedawno taka mala kruszynka polozona na moim brzuchu:happy: a teraz juz pol roczku ma:happy:

Jutro (najprawdopodobniej) jedziemy do Limburg w odwiedziny, w poniedzialek rocznica rodzicow :-D sierpien to chyba miesiac w ktorym u nas w rodzinie najwiecej imprez jest :-D

IMAG0755.jpgIMAG0768.jpgTutaj fotki z Meesterlijk Mooi. Zrobilam wiecej ale moj telefon pod slonce nie robi ladnych zdjec :-D
Mielismy dzisiaj jechac na kolejny pokaz na Westland, ale juz nam sie nie chce :-D odpoczywamy bo jutro obieramy kierunek Limburg juz przed 8 rano :tak:
Aniu bede przejezdzac kolo Galder :happy: nawet kolo tego jeziorka co tam zawsze jestes :-D - wlasnie sprawdzilam trase na google maps :tak:

Dzisiaj ciąg dalszy zakupów, ale dla siebie:-D Troszkę się dopieściłam i kupiłam kilka nowych fatałaszków. Od czasu jak się Janek pojawił bardzo sporadycznie sobie kupuję coś nowego.

Jutro jedziemy gdzieś dalej, pod Kraków, na jakiś tygodniowy urlopik...ale nie za daleko, bo teściowie chorzy i jakby była potrzeba to mężuś podjedzie coś pomóc. Wybierzemy chyba puszczę Niepołomicką i gdzieś osiedlimy się w pobliżu na jakiejś kwaterce. Do snu będą nas usypiać porykujące żubry, hehe;-):-D

Hague wpadnij na kawke jak masz czas:-D - jak nie to zycze ci szczesliwej podrozy i cuuuudownych wakacji...

Iguana mi sie tez marza takie zakuoy dla siebie ale zawsze cos albo mi sie nie chce po prostu:eek:.. dla was tez wspanialego wypoczynku na lonie natury...super pomysl:tak:

A ja wlasnie pozeganalam gosci grilowych i ...juz jestem w lozku bo strasznie senna sie zrobilam :-)

DOBREJ NOCKI mamusie i wszystkie dzieciaczki...;-)

reklama
Witam

Hague udanego wypadu zycze:tak:gratulacje dla Tomusia ,pol roczku oh ten czas tak szybko plynie...

Iguana milego odpoczynku:tak:

Aniu o tak chyba dzierwczyny jeszcze spia:-D kiedy sie do hagi wybieracie??:-)
my chyba dzis spcer na scheveningen sobie zrobimy..

Do góry