reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Gosiu wszystkiego naj naj dla meza:-D:tak:...ja tez musze isc po nowy telefon a co sobie teraz wzielas za aparat? :confused: ja mysle nad smasungiem galaxy haha moj M ciagle w kolko mi to mowi haha...:-D prawko holenderskie juz mam wiec nie bedzie problemu:-p
My mamy w planie papryke zaprawiac w sloiki w sobote o ile cena na bazarze jest juz korzysta hihi:-D

reklama
mi umowa na telefon sie konczy w listopadzie, przymierzam sie do iphone'a 4s, albo do samsunga galaxy s3:tak:

Gosia wszystkiego naj dla meza:tak: ja nie mam prawka wcale, a dokumenty tylko polskie mam i nie robili mi problemu z wzieciem tel na abonament :tak: bo zrobilam to przez internet i teraz jak maja mi przedluzyc umowe to tylko dzwonia, pytaja sie o poprawnosc danych, adres i jaki telefon chce miec oraz jaki wysoki abonament, ile minut itd, przynajmniej latac nigdzie nie musze :-D

W Krakowie pogoda piękna, wreszcie zażywamy troszke lata;-) Zrobiło się nieco mniej skwarnie i jest w tej chwili na prawdę pogoda w sam raz.

Janek dostał dzisiaj świetną zabawkę od teściów, sprawiła mu dużo radości:-)
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=62764

Zaliczyłam dziś też wypad do kina na mojego kochanego Obcego.... kolejna część "Obcy 5: Prometeusz", polecam wszystkim miłośnikom sience-fiction (ja jestem wielką fanką!:-D).

W wolnej chwili postaram się nadrobić zaległości w podczytywaniu was:tak:

Aniu ja wzielam telefon z KPN bez marki, teraz mialam samsunga galaxy mini, a ten teraz jest troche wiekszy ale w obsludze podobny i dostalam na rok gratis internet wiec mam sie czym bawic teraz :-D

Hague ale jak idziesz do punktu sprzedazy to niestety wymagaja dokumentow :dry:

Iguana my z ta zabawka do teraz mamy kupe zabawy a ile smiechu przy spiewaniu :-D my do Krakowa jedziemy 17 sierpnia na 1 dzien :tak: juz nie umie sie doczekac .......

az wstyd sie przyznac, ale ja w krakowie bylam tylko przejazdem :nerd::baffled: teraz jak bedziemy w PL to sie napewno wybierzemy, bo miasto sliczne :tak::tak:

dzien dobry...

ja mieszkam od Krakowa 60km ale niestety w tym roku juz nie odwiedza go:zawstydzona/y: bo jade tylko na weekend wiec nie bede miec czasu ...ale bardzo lubie to miasto:tak:
pogoda sliczna jak mowilam / pralka juz pierze...wieszam i ...zmykam z dzieciakami bo mam dla nich niespodzianke;-)

milego dnia

witam.

ja myslalam, ze u nas bedzie padac, a tymczasem tez sliczne slonce jest, ciekawe czy caly dzien?
Ania pochwal sie co to za niespodzianka?:-p
ja zaraz zmykam po dywan do pokoju Tomka, lampke na sciane i poleczke, wszystko w kolorze ziolonym :-D:tak: bedzie mial kolorowo, bo sciany niebieskie i cytrynowe:happy2:

Dzien dobry :-)

Pogoda zapowiada sie rewelacyjnie.

Pisalyscie o SVB ja nie dostalam zadnych papierow a pieniadze juz mi wyplacili.
A co do telefonow to ja mam z KPN HTC Desire i umowa konczy mi sie w polowie pazdziernika i juz wydzwaniaja do mnie zeby przedluzyc. Moj T 1.5 miesiaca temu przedluzal w TMobile i wzial wlasnie tego Galaxy najnowszego i jest bardzo zadowolony jak dla mnie to za duzy telefon.

132.jpg075.jpg015.jpg066.jpg

Cztery foty z wakacji...na pierwszej ja z jednym z symboli Japonii(maiko-uczennica na gejszę), później złoty pawilon w Kioto,Wielki budda w Kamakurze i przepiękny most niedaleko Nikko...

reklama
Do góry