reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
my przed chwila wrócilismy z placu zabaw ,Michas taki glodny ze druga kanapke wcina:tak:zaraz kompanko ,mycie zabków i spanko :tak:a ja mam nadzieje ze poprasuje ...

dzien dobry... a raczej dobry wieczor...

ja dzis miala zalatany dzien ale koniec koncow zakupy juz zrobione na weekend, ciasto drozdzowe sie piecze z truskawkami...i juz niemam na nic sily...:tak::-D aaa i wloski dzis sobie zrobilam ;-)
Anetko obiecuje poszukac...:tak: ale jutro oke?

co do spania to ja juz druga noc o 2.30 sie budze i ...do rana mam po spaniu:wściekła/y: az sobie dzis zakupilam herbate z melisa i waleriana...:eek:moze cos pomoze...;-)

Iskierka zdrowka ci zycze nie daj sie...moj M tez dwa dni nie pracowal bo go tak meczyla GKG /goraczka- kaszel-gardlo/ ze ogrzewanie na godzine wlaczylam bo go tak trzeslo... wstyd normalnie w lipcu tego urzadzenia uzywac:szok:

my odpukac:-) myszy nie mielismy jeszcze tutaj od 2 lat a mieszkamy w domu bez schodow i to jeszcze na wiosce:-D .. kiedys zabke mala znalazlam pod komoda hihi... ogolnie ja sie boje tylko bialych robakow:-D takich jak moj M na ryby zaklada wrrrrrrrrr:crazy: N I E N A W I D Z E:zawstydzona/y:

aniahaven z tych białych robaczków co się własnie na ryby zakłada to sie kiedyś w komódce u moje brata muchy wylęgły..... cały wieczór wybijaliśmy muchy mieszkaniu a było ich ok. 50 bo liczyłam na szufelce z ciekawości.... katastrofa była....

Anetka mi lekarka z pl powiedziala zeby gluten juz zaczac wprowadzac np. dajac grysik do zupki albo takie ciasteczka specjalne bez konserwantow. musze takie ciacha tutaj wyszukac w sklepach

aniahaven z tych białych robaczków co się własnie na ryby zakłada to sie kiedyś w komódce u moje brata muchy wylęgły..... cały wieczór wybijaliśmy muchy mieszkaniu a było ich ok. 50 bo liczyłam na szufelce z ciekawości.... katastrofa była....

hihi moj M kiedys ta puszke zostawil w domu:szok: - w szafie z narzedziami bo mu sie zapomnialo:crazy: to dopiero byla masakra :szok::szok::szok::szok::szok: ja biegalam z odkurzaczem bo one bardzo wolno lataly/ obrzydliwe/:eek:.....od tego czasu ma zakaz wnoszenie tego do domu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..zawsze trzyma w garazu hihi..powiedzialam albo one albo ja:-D...

Ja dzis sie byczylam prawie caly dzien tylko na plac zabaw o 17 wyszlismy:sorry:ale fajnie bylo ,wiaterk i sloneczko i troche posiedzielismy:tak:

Aniu ja mam jutro w planie karpatke ale czy mi sie nie odechce..?:-D

hejka

u mnie te biale robaczki siedza masowo w kontenerze na smieci :confused2: smieci musi zawsze moj M wyrzcac bo ja sie boje nawet na nie patrzec brrrrr obrzydlistwo

Jutro ide do pracy :szok::szok: na szczescie pierwszy raz to mnie wstawila na 7 wiec jakos wstane a pozniej mam caly tydz. wolny zeby dojsc do siebie :-D:-D dzisiaj szukalam jakis ubran i nie mam za bardzo bluzki bo firmowki takie jakies opiete jeszcze :eek::-D sadelko na brzuchu dalej uklada sie w taka pilke :angry: musze w koncu isc na silownie zeby to sie jakos troche uformowalo ale pewnie tak jak i po Daanie rok to zajmie:crazy:

Gosiu ja sie dzis zawzielam i postanowilam wlasnie za moj brzuszek sie wziasc bo ide na wesele koncem sierpnia i..chce bosko wygladac hihi...:-D to co zaczynamy?

Karola mniam... nie kus..

reklama
Do góry