reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

A ja się tak średnio wyspałam... Jankowi chyba idą kolejne ząbki, bo w nocy pojękiwał dość długo. Zdecydowaliśmy mu się podać paracetamol i dość szybko była cisza, czyli pewnie pomogło:tak:

reklama
Ja zmykam po Kube do szkoly i weekend tzn jeszcze ja do pracy .

Wogole to wchodze sobie do sypialni z Filipem na rekach z rozpietymi gaciami a tu na dzwigu (czy jak to sie nayzwa) 2 panow patrzy mi do okna (mieszkam na 3 pietrze). Chyba im tak samo sie glupio zrobilo jak mi, szybko spodnie zapielam i udawalam ze sie nic nie stalo.

Ja sie brzydze szczurow myszki sa slodkie :-).no wole jak omijaja moj dom ale nie umiala bym robic krzywdy czy to malemu czy to duzemu zwierzakowi.
My wczoraj wybralismy sie na przejazdzke rowerem i odkrylismy pekna plarze ,tak romantyczna .Sa tam tez hustawki ,domek dla dzieciaczkow ze slizgawka ,i tak tam czysto.Mozna tam dojechac tylko rowerem albo spacerkiem:-)Urocze miejsce.
Udanych wakacji SENCILLA i ANIA :-)

ANETKO ha ha :-D

TheHague ja jak narazie od czasu tego bolu brzuszka czy kolki nie dawalam nic Filipkowi procz mleczka. Zastanwiam sie co mam mu podac i kiedy. A ty kiedy??

Mam pytanie czy zna ktos jakas fajna stronke z podziekowaniami po NL chodzi mi dokladnie o podziekowanie dla nauczycielek od Kuby bo robimy laurki i chce wpisac cos fajnego. Nie ukrywam licze ze Ania bedzie znala jakas fajna stronke :-) Ale jak ktoras zna cos fajnego to prosze o pomoc

Witam.
Ja się trochę podkurowalam, ale kaszel mi został i trochę się męczę. Mam nadzieję ze dreszcze juz nie wrócą:-D
Spalam dzis do 12.00, zanim nakarmilam małą, wziełam prysznic i ogarnełam sypialnię to byla juz 14.00:-D:-D:-D:-D
O tej porze jeszcze śniadania nie jadlam:-)

Ja rozumiem fobię TheHague, bo się panicznie boję pająków. Jednakże walczę z tym i już nie płaczę na ich widok. Mąż je bierze i wywala na balkon. Ale... przeraził mnie sposób odmyszania mieszkania, sorry :eek:. Kiedyś hodowałam myszoskoczka i szczurki i masę innych gryzoni, więc mam emocjonalny stosunek nawet do takich dzikich myszek.

Czesc wam, ja tylko na vchwile bo mnie chyba grypa zbiera. Siedze i cala sie trzese jak osika na wietrze.... Musze paracetamol i mleczko z miodem sobie zapodać i wygrzać się porządnie w łóżku.

Witam krajankę - ja przez ponad 20 lat mieszkalam w Bytomiu:-)
Wszystkim wyjeżdżającym udanej podrózy i superowych wakacji.

Dobranoc all i nie piszcie duzo bo nie nadążę z czytaniem.
O a ja przyjechałam z Tarnowskich Gór czyli też rzut beretem (;
Astrid ja też panicznie boję się pająków...i wszystkich innych owadów... nawet nie potrafię ich pacnąć, tylko z piskiem uciekam -.-"

reklama
ojj ja pająków też się strasznie boję, zawsze wołam M żeby zabił bo nawet tego się boję:-D
co do myszy to my się użeraliśmy jak mieszkaliśmy w Rotterdamie, było ich parę, pułapki nic nie dawały, więc raz zrobiliśmy na nich nagonkę i brat męża je wszystkie pozabijał.
ania i sencilla udanych wakacji.

wogóle mi się wydaję że dziś sobota, bo M do pracy na 9 poszedł i tylko na parę godzin i tak jakoś mi się myli.Ale jak przystało na sobotę to wysprzątałam wszystko więc jutro będę miała wolne hehe

jutro znajomi mają wpaść na grilla mam nadzieję że nie będzie padać, albo choć uda się upiec kiełbaskę pomiędzy deszczami:)

miłego weekendu dziewczyny:)

Do góry