Iguana_
Fanka BB :)
A ja się tak średnio wyspałam... Jankowi chyba idą kolejne ząbki, bo w nocy pojękiwał dość długo. Zdecydowaliśmy mu się podać paracetamol i dość szybko była cisza, czyli pewnie pomogło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O a ja przyjechałam z Tarnowskich Gór czyli też rzut beretem (;Czesc wam, ja tylko na vchwile bo mnie chyba grypa zbiera. Siedze i cala sie trzese jak osika na wietrze.... Musze paracetamol i mleczko z miodem sobie zapodać i wygrzać się porządnie w łóżku.
Witam krajankę - ja przez ponad 20 lat mieszkalam w Bytomiu:-)
Wszystkim wyjeżdżającym udanej podrózy i superowych wakacji.
Dobranoc all i nie piszcie duzo bo nie nadążę z czytaniem.
Ja to zawsze wołam: Maaatiiii, paaająąąk, ratuuuj.O a ja przyjechałam z Tarnowskich Gór czyli też rzut beretem (;
Astrid ja też panicznie boję się pająków...i wszystkich innych owadów... nawet nie potrafię ich pacnąć, tylko z piskiem uciekam -.-"