reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Sencilla a ja jutro czyli 13lipca o 13.00 mam fryzjera:-D czyli mam sie bac tak? hihi ja nie wierze w te przesady u nas w szkole nawet tego dnia byl lightday bez stopni i kartkowek:-D..

tym co sie udaja na wakacje zycze milego wypoczynku, slonka i rodzinnego relaksu:tak:

zmykam spac
pa

tak w Polsce gdzies w zielonogorskim

Senacilla, Anna szczescliwej podrozy wam zycze i udanych, pogodnych i pelnych wrazen wakacji :tak:

Aniu dobrze ze udalo ci sie to odkrecic :tak: chomika zlapalas????

The Hague, my juz ta nasza mamy z miesiac, nawet Ania zdazyla sie z nia zapoznac :D haha. i nie mozemy jej utłuc, pulapki i trutki nie dzialaja, na dodatek skubana nauczyla sie wyciagac jedzenie z pulapek tak, aby pulapka trzasnela, ale nie w nia... :szok::cool2::tak:

klej mozna kupic w kazdym zoologicznym, jak dobrze pamietam nazywa sie rat glue ale nie pamietam na 100%.
my obsmarowalismy wieczko od pudelka po butach a na srodek kawalek kielbaski polozylismy :cool2: skubana jak weszla to juz sie odkleic nie umiala, az w koncu przykleila sie calym cialem. piszczala troche, ale moj wlozyl to wieczko razem z mysza do wora na smieci i wyrzucil. no przykre troche :-p ale sama sie prosila przylazac do nas :-p wedlug mnie to najlepszy sposob i zawsze dziala bo z pulapki jak mowisz przynety wyjadaja i nie daja sie zlapac, a z tego kleju nie ma sily zeby uciekla. tylko Ty masz dzieci, to bys musiala to polozyc gdzies tak zeby tego nie dotykaly, bo jak sie przykleja to masakra :rofl2:

reklama
Czesc wam, ja tylko na vchwile bo mnie chyba grypa zbiera. Siedze i cala sie trzese jak osika na wietrze.... Musze paracetamol i mleczko z miodem sobie zapodać i wygrzać się porządnie w łóżku.

ja jestem ze slaska, okolice gliwic
Witam krajankę - ja przez ponad 20 lat mieszkalam w Bytomiu:-)
Wszystkim wyjeżdżającym udanej podrózy i superowych wakacji.

Dobranoc all i nie piszcie duzo bo nie nadążę z czytaniem.

Do góry