reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Sencilla a ja jutro czyli 13lipca o 13.00 mam fryzjera:-D czyli mam sie bac tak? hihi ja nie wierze w te przesady u nas w szkole nawet tego dnia byl lightday bez stopni i kartkowek:-D..

tym co sie udaja na wakacje zycze milego wypoczynku, slonka i rodzinnego relaksu:tak:

zmykam spac
pa

tak w Polsce gdzies w zielonogorskim

Senacilla, Anna szczescliwej podrozy wam zycze i udanych, pogodnych i pelnych wrazen wakacji :tak:

Aniu dobrze ze udalo ci sie to odkrecic :tak: chomika zlapalas????

The Hague, my juz ta nasza mamy z miesiac, nawet Ania zdazyla sie z nia zapoznac :D haha. i nie mozemy jej utłuc, pulapki i trutki nie dzialaja, na dodatek skubana nauczyla sie wyciagac jedzenie z pulapek tak, aby pulapka trzasnela, ale nie w nia... :szok::cool2::tak:

klej mozna kupic w kazdym zoologicznym, jak dobrze pamietam nazywa sie rat glue ale nie pamietam na 100%.
my obsmarowalismy wieczko od pudelka po butach a na srodek kawalek kielbaski polozylismy :cool2: skubana jak weszla to juz sie odkleic nie umiala, az w koncu przykleila sie calym cialem. piszczala troche, ale moj wlozyl to wieczko razem z mysza do wora na smieci i wyrzucil. no przykre troche :-p ale sama sie prosila przylazac do nas :-p wedlug mnie to najlepszy sposob i zawsze dziala bo z pulapki jak mowisz przynety wyjadaja i nie daja sie zlapac, a z tego kleju nie ma sily zeby uciekla. tylko Ty masz dzieci, to bys musiala to polozyc gdzies tak zeby tego nie dotykaly, bo jak sie przykleja to masakra :rofl2:

reklama
Czesc wam, ja tylko na vchwile bo mnie chyba grypa zbiera. Siedze i cala sie trzese jak osika na wietrze.... Musze paracetamol i mleczko z miodem sobie zapodać i wygrzać się porządnie w łóżku.

ja jestem ze slaska, okolice gliwic
Witam krajankę - ja przez ponad 20 lat mieszkalam w Bytomiu:-)
Wszystkim wyjeżdżającym udanej podrózy i superowych wakacji.

Dobranoc all i nie piszcie duzo bo nie nadążę z czytaniem.

Do góry