reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

witam
thehague gratuluje zdanych egzaminów:)super.
sweety a Tobie kontraktu:)

a ja nie mam dobrych wieści, mojego wczoraj policja przyłapała jak rozmawiał przez telefon w samochodzie, dosłownie 10 sekund i mandat 220e:angry::crazy:jak go opieprzyłam to się jeszcze zezłościł że nic się nie stało bo to pierwszy mandat od paru lat, faktycznie pocieszenie ehhh ci mężczyźni:crazy:

ja wstałam dziś przed Szymonem i się wzięłam za porządki, wyprasowałam, obiad przyszykowałam jeszcze pare szafek w kuchni umyłam i teraz odpoczywam haha

miłego dnia laseczki!

reklama
sweety gratuluje kontraktu. a gdzie pracujesz?

clauditka masakra :szok: 220e..:crazy: moj tez jak mandaty dostawal to bylo "nic sie nie stalo" albo "ojeju wielka mi rzecz, to nie codziennie przeciez":crazy:

sweety gratuluje kontraktu. a gdzie pracujesz?

clauditka masakra :szok: 220e..:crazy: moj tez jak mandaty dostawal to bylo "nic sie nie stalo" albo "ojeju wielka mi rzecz, to nie codziennie przeciez":crazy:

w becker's pakowanie lumpii hahaha
myslalam ze mnie zwolnia bo zaklad bankrutuje i zwalniaja ludzi zeby zminimalizowac wyplaty i godziny nocne
nocki od sierpnia maja wycofac a ja pracuje tylko popoludniowki ze wzgledu na dziecko i myslalam ze z tego powodu ja polece pierwsza a tu prosze kolejny kontrakt (trzeci)

o clauditka masakra, ja nienawidze jak mandaty przychodzą, ostatnio tez męzowi 100 e przyszło , złosci mnie to bo za 100 moza wiele innych rzeczy kupić a tak sie płaci w nic.... no ale co.... raz na jakiś czas musi sie zdarzyć ;(

WITAJCIE
Hague gratulecje zdanego egzaminu ,
SWEETY wiesz moj maz tam pracowa 2 m po przyjezdzie do nl .Mowil ze niezly zap...tam jest .gratulacje kontraktu:-)
Moj kochany synus wysmarowal mi sciane wegielkami z kominka :szok:

Ostatnia edycja:
Witam.

Gratuluje zdanego egzaminu (thehague) i kontraktu(sweety).
nana ścianę da się zamalować:tak:, córka mojego męża jak byliśmy na wakacjach to zawołała nas żebyśmy zobaczyli jej arcydzieło, troszkę się maz poddenerwował jak zaczeła prowadzić nas do auta:szok:...a tam na drzwiach narysowany(wydrapany kamieniem) domek:szok:...Auto było ciemne więc wszystko dokładnie było widać(nawet okna w domku).Koszt wakacji troszkę się wtedy podniósł:tak:.

My uciekamy na spacer bo słonko wyszło a nie wiadomo co dzień przyniesie:tak:

reklama
wiem wiem ze da sie to usunac tylko ze on to ciagle robi ,brudzi fotele i sam sie smaruje.No ale to takie uroki dziecinstwa:-)

Do góry