reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam
thehague gratuluje zdanych egzaminów:)super.
sweety a Tobie kontraktu:)

a ja nie mam dobrych wieści, mojego wczoraj policja przyłapała jak rozmawiał przez telefon w samochodzie, dosłownie 10 sekund i mandat 220e:angry::crazy:jak go opieprzyłam to się jeszcze zezłościł że nic się nie stało bo to pierwszy mandat od paru lat, faktycznie pocieszenie ehhh ci mężczyźni:crazy:

ja wstałam dziś przed Szymonem i się wzięłam za porządki, wyprasowałam, obiad przyszykowałam jeszcze pare szafek w kuchni umyłam i teraz odpoczywam haha

miłego dnia laseczki!

reklama
sweety gratuluje kontraktu. a gdzie pracujesz?

clauditka masakra :szok: 220e..:crazy: moj tez jak mandaty dostawal to bylo "nic sie nie stalo" albo "ojeju wielka mi rzecz, to nie codziennie przeciez":crazy:

sweety gratuluje kontraktu. a gdzie pracujesz?

clauditka masakra :szok: 220e..:crazy: moj tez jak mandaty dostawal to bylo "nic sie nie stalo" albo "ojeju wielka mi rzecz, to nie codziennie przeciez":crazy:

w becker's pakowanie lumpii hahaha
myslalam ze mnie zwolnia bo zaklad bankrutuje i zwalniaja ludzi zeby zminimalizowac wyplaty i godziny nocne
nocki od sierpnia maja wycofac a ja pracuje tylko popoludniowki ze wzgledu na dziecko i myslalam ze z tego powodu ja polece pierwsza a tu prosze kolejny kontrakt (trzeci)

o clauditka masakra, ja nienawidze jak mandaty przychodzą, ostatnio tez męzowi 100 e przyszło , złosci mnie to bo za 100 moza wiele innych rzeczy kupić a tak sie płaci w nic.... no ale co.... raz na jakiś czas musi sie zdarzyć ;(

WITAJCIE
Hague gratulecje zdanego egzaminu ,
SWEETY wiesz moj maz tam pracowa 2 m po przyjezdzie do nl .Mowil ze niezly zap...tam jest .gratulacje kontraktu:-)
Moj kochany synus wysmarowal mi sciane wegielkami z kominka :szok:

Ostatnia edycja:
Witam.

Gratuluje zdanego egzaminu (thehague) i kontraktu(sweety).
nana ścianę da się zamalować:tak:, córka mojego męża jak byliśmy na wakacjach to zawołała nas żebyśmy zobaczyli jej arcydzieło, troszkę się maz poddenerwował jak zaczeła prowadzić nas do auta:szok:...a tam na drzwiach narysowany(wydrapany kamieniem) domek:szok:...Auto było ciemne więc wszystko dokładnie było widać(nawet okna w domku).Koszt wakacji troszkę się wtedy podniósł:tak:.

My uciekamy na spacer bo słonko wyszło a nie wiadomo co dzień przyniesie:tak:

reklama
wiem wiem ze da sie to usunac tylko ze on to ciagle robi ,brudzi fotele i sam sie smaruje.No ale to takie uroki dziecinstwa:-)

Do góry