reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aniu przeslij mi fotki na maila plisssssssssssssss:sorry:
Ja kiedys juz pisalam jak Michala pies po buzi polizal ,ale juz znal nas ten pies :tak:Czasem pomagam w sklepie zwazyc cos itp pewnemu niewidomemu panu i ten jego pies kiedy posdzedl do miska i go chlas jezorem:baffled::tak:a misiek w szoku:-)
sencilla milego pakowanka:tak:

reklama
Iskierka mięsi z nutrii?? zacznijmy od tego ze ja w ogole nie wiedzialam ze to sie je hehehe
Odpowiednio przyrządzone jest.... jak poezja:-D
Mój pradziadek hodował nutrie z tego co słyszałam. Też na mięso i chyba dla futra (?).
Tak, miesko do gara a futro na kożuszki;-)
ISKIERKO piszesz ,ze beda u ciebie cale wakacje ,sorry ale jak dla mnie to chamstwo podrzocac komus swoje dzieci na cale wakacje tym bardziej ze ty masz 2 swoich i noworodka :szok:
Nana, mnie ich nikt nie podrzucił, to moja "ukochana" teściowa wzieła ich ze sobą. Na szczęscie ja nie muszę przy nich kiwnąc palcem. To ona robi im sniadania, obiady, kolacje. ja tylko ew. włączam pranie:-D:-D:-D
Ale to prawda - tyle osob w domu to koszmar. Niestety, jeszcze ponad miesiąc musze się pomęczyć...... Wole zacisnąć zęby niz zrobic mężowi przykrość gdy jego "mamuska" się obrazi....
I tak ona musi robic to co ja chcę i puki nie wymysla cudów-niewidów to jest ok

Ja jestem jakaś nietego i boję się rottweilerów :eek:. Tzn. odczuwam do nich jakiś respekt, tak samo, jak do pit bulli i dobermanów.

mnie dwa dobermany juz pogonily w polsce facet bramy nie zamkna i skoczyly do mnie na szczescie ten facet zabral je odemnie ale swetr podargaly a sasiadowi te same kurtke rozszarpaly nic z niej nie zostalo

Witam :D. Obudziłam się na chwilę, żeby zobaczyć swoje rodzinne miasto w relacji z Tour de Pologne :-). Dzisiaj odcinek Wałbrzych - Opole, najdłuższy z całego TdP. Wałbrzych całkiem ładnie się prezentuje w tv hihi.

reklama
Do góry