reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Nana, a moze jakos zabezpieczycie te wegielki? Ja tam przesadnie pedantyczna nie jestem, ale nie wyobrazam sobie usmarowanej weglem kanapy...

reklama
WITAJCIE
Hague gratulecje zdanego egzaminu ,
SWEETY wiesz moj maz tam pracowa 2 m po przyjezdzie do nl .Mowil ze niezly zap...tam jest .gratulacje kontraktu:-)
Moj kochany synus wysmarowal mi sciane wegielkami z kominka :szok:

czasami jest ale gdzie znalezc prace zeby sie nie narobic hahaha
szefostwo i operatorzy tez pomagaja i plus mozna usiasc przy tasmach a w poprzedniej pracy by zjedli jakby ktos usiadl jedynie narzekam na kregoslup wiekszosc dziewczyn chodzi na fizjoterapie zeby doznac odrobine ulgi:-(

Witam
Gratuluję pracy i zdanych egzaminów. Mój chłopak też dostał w zeszłym tygodniu kolejną umowę, tym razem na czas nieokreślony. Cieszę się z tego bardzo. Stały dochód daje duży komfort psychiczny.
Dziewczyny gdzie kupujecie kapustę do gołąbków? Jeśli można kupić w nl. Do tej pory spotkałam się jedynie z małymi. Dziwny ten kraj. Tęsknie bardzo za nowalijkami, których teraz w pl pełniusio:-)

No wlasnie nie wiem jak to zabezpieczyc ale mosimy pomyslec ,bo ja tez sobie nie wyobrazam tej sytuacji tak dalej :-)SWEETY no moj maz kiedys mial jaka taka prace ze wrocil z sinymi rekami po lokcie :-(

TheHague - gratuluję zdania egzaminów :-)
Sweety - gratulacje z powodu kontraktu :tak:

Dzisiaj posprzątałam chałupkę i właśnie się lenię.

Co do mandatów... koło nas mieszka jakiś gość, który na mojego męża mandaty wysyła :crazy:. Już się tego uzbierało ponad 200€. Gość jest idiotą, bo na mandatach jest podany nr rejestracyjny i nr sprawy, który można sprawdzić na stronie internetowej. Na dodatek parkuje pod naszymi oknami. M. musi iść na policję, tylko ostatnio ma tyle pracy, że nie ma kiedy :-(. W ogóle przez to, że jestem ciągle sama z małą, smutno mi. Nie powiem... padam na pysk i chciałabym, żeby mi pomógł. Tak to on ma siłę tylko na zjedzenie obiadu i spanie. Dobrze, że teściowa przyjeżdża to mi pomoże. Dzisiaj mam zamiar porozmawiać z M. o zmianie pracy. On tak się zażegnuje a nic z tego nie ma. OK, wygadałam się.

Witam all.
Ja jak zwykle spałam do 10.00, bo i mała tak spała:-) Trzeba korzystać póki sie da. Dzis na obiad tortilla wiec niemal zero pracy, a w koncu sa 3 kobiety w domu do tego. Ja zrobilam zakupy, babcia zagonila chlopcow do odkurzania a teraz dziadek wzial ich na dlugi spacer. Mam nadzierje ze nie zmokna. Jak wroca to bedziemy z córka zawijac tortille.
Dziewczyny zdalam egzaminy :-):-D:nerd:
a mi przedluzyli kontrakt wczoraj :-):-):-)
Gratuluje Wam obu:-)

Moja maLa cos dzis marudna. od rana tylko na rekach. Kicha co chwila i oczko jej ropieje - same uroki macierzynstwa:-D

hejka...a mi komputer policja zablokowala:szok: - moja siostra w nocy sciagnela jakas piosenke na facebooka i ...100 euro musze zaplacic:-(- najgorsze jest to ze juz zaplacilam to specjalnym bonem ze stacji i pisze DZIEKUJEMY I PROSZE CZEKAC 10 MINUT i tak pisze na tym ekranie od 9.00 rano:baffled:..no to taki mialam poranek...

poza tym wlasnie przywiozlam brata mojego M z lotniska - wiec teraz juz jestem w domu a moja siostra wyjezdza wieczorkiem...

Hague I Sweety GRATULACJE ;-):-)

Karola jak mi laptop zacznie dzialac to ci wysle... daj mi namiar na ciebie..

uciekam - dobrze ze mam drugiego laptopa w Kariny pokoju bo bym chyba zwariowala:-D

Astrid jak to mandaty na was :szok: idzcie to zalatwic, bo po co wam jeszcze jakies klopoty :baffled: masakra, a to Polak pewnie tzn sasiad?? :no:

reklama
Aniu to jest wirus!!! Glosno o tym teraz w necie, zeby wlasnie nie placic nic bo to trojan jest :baffled: bron boze nic nie plac bo oni wykorzystuja naiwnych ludzi, ostatnio o tym na onecie czytalam i na wykopie!

Do góry