reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
To jest moja pierwsza ciąża i niemam porównania, na całe szczęście, z traktowaniem w pl. Ja jestem zadowolona. Astrid mi polożna w szpitalu powiedziała, że muszę teraz u nich rodzić. A jakoś to będzie. Pamiętam, że pisałaś o pl sklepie gdzieś obok Ciebie. Jakby co to koło mnie jest ich chyba z 5, więc jest konkurencja cenowa. Co prawda nie byłam jeszcze we wszystkich, ale myślę, że jest taniej niż u Ciebie

To jest moja pierwsza ciąża i niemam porównania, na całe szczęście, z traktowaniem w pl. Ja jestem zadowolona. Astrid mi polożna w szpitalu powiedziała, że muszę teraz u nich rodzić. A jakoś to będzie. Pamiętam, że pisałaś o pl sklepie gdzieś obok Ciebie. Jakby co to koło mnie jest ich chyba z 5, więc jest konkurencja cenowa. Co prawda nie byłam jeszcze we wszystkich, ale myślę, że jest taniej niż u Ciebie

Wcale bym się nie zdziwiła, jakby było taniej :-D. Koło mnie jest ubogo w towary a ceny nie wiem skąd. Często tam nie chodzę, bo nie mam po co. Też nie mam porównania z PL, bo to też moje pierwsze dziecko. Pewnie, jak wszędzie, można trafić fajnie i niefajnie. Takie życie. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko pójdzie bez problemów :-).

Jak tu pisalaś o psiaku to ci tu odpiszę:) ja też mam jednego jak na razie, mojego kochanego rottweilera. Do wszystkich nastawiona bardzo przyjaźnie, wręcz nachalnie żeby ją głaskać ale też zauważylam że bywa o mnie zazdrosna. A w praktyce robi się tak( przynajmniej ja tak zamierzam bo już nieraz sprawdzał się ten sposob), że jak dzidziuś się urodzi to od małego "zdjąć zapach" (ja dostalam w kuferku od położnych taką niby szmatke zabawke i na to zamierzam) i żeby ktos to dał psiakowi. A jeśli już będziesz wracała ze szpitala to niech ktos psa z domu zabierze, tak żebyś ty z dzieckiem była w domu najpierw, a potem dopiero ktoś psiaka przyprowadza:-) yhh chaotycznie ale może zrozumiesz o co mi chodzi:tak:

Słyszałam, że najlepiej właśnie tak zrobić. Śmiać mi się chce jak słyszę, że psy tej rasy są agresywne. Moja koleżanka też takiego ma i pewnego razy jamnik prawie mu jajka odgryzł:-D

Witamy Mika na forum.
Wlasnie przywloklam cialo z pracy, ufff, ostatni dzien przed wyjazdem.

Moj wujek hoduje nutrie, ble. Moj maz i w ogole cala rodzina jego uwielbia to mieso, a ja nawet patrzec na te szczury nie moge, a co dopiero zjadac.

Kurczaka w ogole nie jemy, najczesciej wolowine.

Astrid mam tak samo jak ty...nawet ostatnio mialam takie spotkanie z psem obcym i ..wyczul moj strach:baffled::szok: ale sie szybko pozbieralam i tez ruszylam w jego strone chociaz rozum podpowiadal mi wiac:zawstydzona/y:psa zmurowalo i cofnal sie zamiast sie na mnie rzucic...:eek:

Sencilla jak pakowanie?:rofl2:

reklama
Witam nowa foumowiczke, tak jak pisala juz Ania pytaj a my postaramy sie odpowidac na wszytskie pytania. Pisalas ze masz buldozka ja tez mam ale francuskiego.

Ja to sobie nie wyobrazam dnia bez miesa my wszyscy jestemy tacy za miesem. Uwielbiam kazde mieso. Kurczak troszke mi sie zbrzydl, ale od czasu do czasu. Ostatnio czesto cos wymyslam z pooledwica.

anp wszystkiego najlepszego dla synusia.

Dzisiaj rozmawilam moim T i tak mowimy ze rok temu moj Kuba to jeszcze taki dzieciuch a teraz juz idzie z nim porozmawiac i to wszytsko w ciagu jednego roku. Wczoraj mowi mi :"mama caly czas mysle i mysle jak ten swiat jest zrobiony" i jak odpowiedziec na takie pytanie dziecku?

Do góry