reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Gosiu no króliki to skubańce szybkie jak cholera, a jak jeszcze uciekł na terenie otwartym to juz po ptokach bo na ogrodzonym terenie to by jeszcze dało rade... no robiliście co mogliście .....
Iskierka mięsi z nutrii?? zacznijmy od tego ze ja w ogole nie wiedzialam ze to sie je hehehe
Iskierka mięsi z nutrii?? zacznijmy od tego ze ja w ogole nie wiedzialam ze to sie je hehehe
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Mój pradziadek hodował nutrie z tego co słyszałam. Też na mięso i chyba dla futra (?).
Astrid1987
Ja sobie nie wyobrażam, żeby mi chrześniaka mieli podrzucić, mimo, że mam tylko jedno dziecko. Na tydzień to max... ale 2 miesiące, to przegięcie.
Witam szanowne panie. Właśnie się zarejestrowałam na tym forum, ale nie ukrywam, że od jakiegoś czasu śledzę Wasze pogaduszki. Widać, że się zaprzyjaźniłyście trochę. Można od Was dowiedzieć się dużo fajnych rzeczy, co nie ukrywam bardzo mi pomogło. Postanowiłam Wam troche "pomarudzić";-) Może napiszę coś o sobie. Jestem w mojej pierwszej ciąży (35 tydz). Krótko mówiąc... jestem przerażona :-) Staram się myśleć pozytywnie. Co będzie to będzie.
Co do Wczorajszego wątku to mam rocznego buldoga ang. Niewiem co to będzie jak się mała urodzi bo on jest strasznie do mnie przywiązany i zazdrosny, na szczęście nie agresywny. Słyszałam, że dobrze jest przyzwyczaić psa do zapachu dziecka zanim przywiezie się je do domu, ale niewiem jak to jest możliwe, jeśli podobno 2 godz. po porodzie wyjdziemy ze szpitala
Co do wit. D i K to pani z kramzorgu powiedziała mi, że jeśli chcę karmić piersią to muszę podawać obydwie wit. dziecku.
Co do Wczorajszego wątku to mam rocznego buldoga ang. Niewiem co to będzie jak się mała urodzi bo on jest strasznie do mnie przywiązany i zazdrosny, na szczęście nie agresywny. Słyszałam, że dobrze jest przyzwyczaić psa do zapachu dziecka zanim przywiezie się je do domu, ale niewiem jak to jest możliwe, jeśli podobno 2 godz. po porodzie wyjdziemy ze szpitala
Co do wit. D i K to pani z kramzorgu powiedziała mi, że jeśli chcę karmić piersią to muszę podawać obydwie wit. dziecku.
Astrid1987
Cześć Milka. Widzę, że też jesteś z R'damu :-). W jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja na Delfshaven niedaleko polskiego kościoła. Nie bój się, dasz radę. Czemu nie rodzisz w geboortehotelu? Nie musiałabyś od razu jechać do domu i miałabyś zapewnioną opiekę przez pierwsze dni po porodzie.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Witaj Milka
jak juz Nana19 wspomniala zapraszamy również na wątek pogaduszkowy
jak juz Nana19 wspomniala zapraszamy również na wątek pogaduszkowy
reklama
No już niedługo. Jak się czuję...hm... plecy bolą, spać niemogę bo zgaga bez przerwy, brzuch ciąży, nogi puchną, żołądek ściśnięty a tak pozatym to ok Najważniejsze, że czuję codziennie jak malutka się rusza. To wynagradza wszystko...