reklama
Ale Karina to dzielna dziwczynka! oby jej sie szybko zagoilo!
a ja wlasnie opracowalam tajniki wiazania chusty i chodze po domu z mala w chuscie, cudownie! nie moge przezalowac, ze wczesniej nie chodzilam z chusta, ani ze starszymi, ani z LIla chyba wozek pojdzie w odstawke jest naprawde cudownie!
nowa chusta kosztuje ok minimalnie 80 euro, a ja-uzywana-za 15. super!
kocham marktplaats
a ja wlasnie opracowalam tajniki wiazania chusty i chodze po domu z mala w chuscie, cudownie! nie moge przezalowac, ze wczesniej nie chodzilam z chusta, ani ze starszymi, ani z LIla chyba wozek pojdzie w odstawke jest naprawde cudownie!
nowa chusta kosztuje ok minimalnie 80 euro, a ja-uzywana-za 15. super!
kocham marktplaats
Iskierka71
Fanka BB :)
Biedactwo.hej...
u nas wakacje zaczely sie wizyty na pogotowiu:-(
Karina jechala na rowerze i niezdazyla zahamowac przed lodzia na podworku, kierownica od roweru sie zablokowala i jadac dalej wzdluz lodzi rozcinala paluszek ze trzeba bylo szyc na pogotowiu... dziekujemy za troske..Karina byla dzielna i mamy nadzieje ze szybko sie zagoi....
Ucałuj ją od nas :-)
AnnaJ007
aniahaven uściski dla Karinki, niech się trzyma!!!
sencilla ja mam taką chustę, w taki dzień jak dziś to mój Tymek w chuście nie dał by rady, za gorąco dla niego w takim zawiniątku))
sencilla ja mam taką chustę, w taki dzień jak dziś to mój Tymek w chuście nie dał by rady, za gorąco dla niego w takim zawiniątku))
ja wam sie dziwie i podziwiam, ze chcecie dzieci w chustach nosic wedlug mnie po pierwsze to dziecko za bardzo sie do mamy i takie noszenie nie wychodzi na dobre, bo dziecko caly czas bedzie chcialo byc na rekach, a po drugie to kregoslup moze wysiasc
AnnaJ007
Sencilla w NL dużo lata upalnego nie będzie więc trochę skorzystasz.A powiem Ci że taki wiek jak Lilianka to dla mnie najlepszy właśnie do noszenie dziecka bo pamiętam jak Tymek zaczął dostrzegać właśnie wtedy świat i się tak fajnie patrzył na wszystko
TheHague ja nie nosiłam Tymka nonstop bo w domu to nie miałam potrzeby, a kręgosłup taka chusta odciąża...Mój Tymek do noszenia na rękach nie jest przyzwyczajony i raczej dzieci chustowe nie przyzwyczajają się(koleżanka 4 tak chowa). A co do przywiązanie dziecka do mamy to Tymo i tak non stop ze mną jest-maminy synek...
Ale powiem Wam że w poniedziałek pierwszy raz opiekunka przychodzi!!!Na trzy godziny, więc zobaczymy jak to bedzie.
TheHague ja nie nosiłam Tymka nonstop bo w domu to nie miałam potrzeby, a kręgosłup taka chusta odciąża...Mój Tymek do noszenia na rękach nie jest przyzwyczajony i raczej dzieci chustowe nie przyzwyczajają się(koleżanka 4 tak chowa). A co do przywiązanie dziecka do mamy to Tymo i tak non stop ze mną jest-maminy synek...
Ale powiem Wam że w poniedziałek pierwszy raz opiekunka przychodzi!!!Na trzy godziny, więc zobaczymy jak to bedzie.
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu podmuchaj paluszek Karinki od ciotki
Sencilla tez sie przymierzalam do chusty ale jak zobaczylam cene wiazanie nie jest takie trudne:-) ogladalam kiedys instrukcje na neciejak sie to cudo po holendersku nazywa?
Sencilla tez sie przymierzalam do chusty ale jak zobaczylam cene wiazanie nie jest takie trudne:-) ogladalam kiedys instrukcje na neciejak sie to cudo po holendersku nazywa?