reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzien dobry mamusie
podczytywalam was wczoraj ale nie mialam czasu napisac
rano sprzatanie pozniej nauka i praca
mlodzik pozwolil sie wyspac mamie po pracy i wstalismy o 8.30:-D:-D:-D
dzisiaj mnie strasznie rece bola rwie mnie w kosciach w pracy wszystkie maszyny sie psuly jak na zlosc
caly czas bieganie dzwiganie pelnych skrzynek i sprzatanie wszystko na pelnych obrotach
naszczescie zblizamy sie malymi kroczkami do weekendu:-):-):-)
Iguana ale ci zazdroszcze urlopiku w pl my jedziemy w sierpniu ale mamy sprawe notarialna pozniej rzeczoznawca i tlumacz wiec bedziemy biegac z biura do biura:-:)-:)-:)-(

reklama
Witam

Iguana udanego lotu i wypoczynku:tak:
Sweety ja tez dzis pospalam do 8;30:tak:

Hague ja tez uzywalam chusteczek z aldi ale zielonych:tak:Nie za bardzo lubie takie owocowe zapaszki :sorry2::baffled:

Dzis znów szaro ale chociaz cieplo:tak:

Dzien doberek. Ja wyspana, dalej w dwupaku i dalej spuchnięta jak balonik...
Zaraz ide pranie nastawić, moze pogoda pozwoli mi je wysuszyć na dworze...
Iguana - udanego urlopiku

Dzien dobry :-)

Ja niedawno wrocilam ze szkoly. Przepisalam mojego Kube do nowej szkoly od sierpnia idzie do 2 grupy. Szkola niby ma wysoki poziom ale nie podoba mi sie za bardzo w srodku bez porownania z ta do ktorej chodzi teraz.

TheHague ja juz pisalam kilka razy o tych husteczkach z Aldika ja ich uyzwam i sa super i te y aloesem tey sa super cieplutkie, pachna ladnie i mocno nawilzone.
a co do dnia urodzenia to stawiam na piatek bo ja tez taki len a z pistaku jestem hehehe

Teraz czekam na kgos kto ma przyjsc i sprawdzic okna i wyobrazcie sobie ze zrobilismy ten pokoik Kubie i wyszedl mi grzyb na scianie jestem taka wsciekla bedzie trzeba kupic farbe i znowu malowac....

Anetko grzyb? wspolczuje, bo ciezko to cholerstwo zwalczyc :baffled: ten pokoj moze nie ma za dobrej wentylacji?
i to jeszcze w pokoju dziecka, byleby nie zachorowal! :baffled::baffled::angry:

Wow a co tu takie pustki:szok:

My przyszlismy do domu na jakis obiadek, glodni jestesmy ze hoho:tak:

Iskierko wspolczuje samopoczucia:confused:

Anetka pierwswze cos z tym grzybem musicie zrobic ,bo wam na nowo wylezie:baffled:

witam, wlasnie z pracy przybylam niedawno, zmeczona...
zasypiam, a tu sama jestem z dziecmi, bo moj R na siatce i na basenie.
jest ok :)
Ania, co sie stalo KArince? szwy ma, prawda?

dziewcyzny, czy ktoras z Was ma chuste tkana? kupilam dzis uzywana, teraz musze nauczyc sie ja wiazac :)
czy macie jakiegos linka na necie, jak wiazac takie cudo?

reklama
hej...

u nas wakacje zaczely sie wizyty na pogotowiu:szok::zawstydzona/y::-(
Karina jechala na rowerze i niezdazyla zahamowac przed lodzia na podworku:dry:, kierownica od roweru sie zablokowala i jadac dalej wzdluz lodzi rozcinala paluszek ze trzeba bylo szyc na pogotowiu:shocked2:... dziekujemy za troske..:tak:Karina byla dzielna i mamy nadzieje ze szybko sie zagoi....:sorry2:

Do góry