reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dzien dobry mamusie
podczytywalam was wczoraj ale nie mialam czasu napisac
rano sprzatanie pozniej nauka i praca
mlodzik pozwolil sie wyspac mamie po pracy i wstalismy o 8.30:-D:-D:-D
dzisiaj mnie strasznie rece bola rwie mnie w kosciach w pracy wszystkie maszyny sie psuly jak na zlosc
caly czas bieganie dzwiganie pelnych skrzynek i sprzatanie wszystko na pelnych obrotach
naszczescie zblizamy sie malymi kroczkami do weekendu:-):-):-)
Iguana ale ci zazdroszcze urlopiku w pl my jedziemy w sierpniu ale mamy sprawe notarialna pozniej rzeczoznawca i tlumacz wiec bedziemy biegac z biura do biura:-:)-:)-:)-(

reklama
Witam

Iguana udanego lotu i wypoczynku:tak:
Sweety ja tez dzis pospalam do 8;30:tak:

Hague ja tez uzywalam chusteczek z aldi ale zielonych:tak:Nie za bardzo lubie takie owocowe zapaszki :sorry2::baffled:

Dzis znów szaro ale chociaz cieplo:tak:

Dzien doberek. Ja wyspana, dalej w dwupaku i dalej spuchnięta jak balonik...
Zaraz ide pranie nastawić, moze pogoda pozwoli mi je wysuszyć na dworze...
Iguana - udanego urlopiku

Dzien dobry :-)

Ja niedawno wrocilam ze szkoly. Przepisalam mojego Kube do nowej szkoly od sierpnia idzie do 2 grupy. Szkola niby ma wysoki poziom ale nie podoba mi sie za bardzo w srodku bez porownania z ta do ktorej chodzi teraz.

TheHague ja juz pisalam kilka razy o tych husteczkach z Aldika ja ich uyzwam i sa super i te y aloesem tey sa super cieplutkie, pachna ladnie i mocno nawilzone.
a co do dnia urodzenia to stawiam na piatek bo ja tez taki len a z pistaku jestem hehehe

Teraz czekam na kgos kto ma przyjsc i sprawdzic okna i wyobrazcie sobie ze zrobilismy ten pokoik Kubie i wyszedl mi grzyb na scianie jestem taka wsciekla bedzie trzeba kupic farbe i znowu malowac....

Anetko grzyb? wspolczuje, bo ciezko to cholerstwo zwalczyc :baffled: ten pokoj moze nie ma za dobrej wentylacji?
i to jeszcze w pokoju dziecka, byleby nie zachorowal! :baffled::baffled::angry:

Wow a co tu takie pustki:szok:

My przyszlismy do domu na jakis obiadek, glodni jestesmy ze hoho:tak:

Iskierko wspolczuje samopoczucia:confused:

Anetka pierwswze cos z tym grzybem musicie zrobic ,bo wam na nowo wylezie:baffled:

witam, wlasnie z pracy przybylam niedawno, zmeczona...
zasypiam, a tu sama jestem z dziecmi, bo moj R na siatce i na basenie.
jest ok :)
Ania, co sie stalo KArince? szwy ma, prawda?

dziewcyzny, czy ktoras z Was ma chuste tkana? kupilam dzis uzywana, teraz musze nauczyc sie ja wiazac :)
czy macie jakiegos linka na necie, jak wiazac takie cudo?

reklama
hej...

u nas wakacje zaczely sie wizyty na pogotowiu:szok::zawstydzona/y::-(
Karina jechala na rowerze i niezdazyla zahamowac przed lodzia na podworku:dry:, kierownica od roweru sie zablokowala i jadac dalej wzdluz lodzi rozcinala paluszek ze trzeba bylo szyc na pogotowiu:shocked2:... dziekujemy za troske..:tak:Karina byla dzielna i mamy nadzieje ze szybko sie zagoi....:sorry2:

Do góry