reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ale Karina to dzielna dziwczynka! oby jej sie szybko zagoilo!
a ja wlasnie opracowalam tajniki wiazania chusty i chodze po domu z mala w chuscie, cudownie! nie moge przezalowac, ze wczesniej nie chodzilam z chusta, ani ze starszymi, ani z LIla :) chyba wozek pojdzie w odstawke ;) jest naprawde cudownie!
nowa chusta kosztuje ok minimalnie 80 euro, a ja-uzywana-za 15. super!

kocham marktplaats :)

hej...

u nas wakacje zaczely sie wizyty na pogotowiu:szok::zawstydzona/y::-(
Karina jechala na rowerze i niezdazyla zahamowac przed lodzia na podworku:dry:, kierownica od roweru sie zablokowala i jadac dalej wzdluz lodzi rozcinala paluszek ze trzeba bylo szyc na pogotowiu:shocked2:... dziekujemy za troske..:tak:Karina byla dzielna i mamy nadzieje ze szybko sie zagoi....:sorry2:
Biedactwo.
Ucałuj ją od nas :-)

ja wam sie dziwie i podziwiam, ze chcecie dzieci w chustach nosic :p wedlug mnie po pierwsze to dziecko za bardzo sie do mamy i takie noszenie nie wychodzi na dobre, bo dziecko caly czas bedzie chcialo byc na rekach, a po drugie to kregoslup moze wysiasc :-D

Sencilla w NL dużo lata upalnego nie będzie:sorry2: więc trochę skorzystasz.A powiem Ci że taki wiek jak Lilianka to dla mnie najlepszy właśnie do noszenie dziecka bo pamiętam jak Tymek zaczął dostrzegać właśnie wtedy świat i się tak fajnie patrzył na wszystko:tak:

TheHague ja nie nosiłam Tymka nonstop bo w domu to nie miałam potrzeby, a kręgosłup taka chusta odciąża:tak:...Mój Tymek do noszenia na rękach nie jest przyzwyczajony i raczej dzieci chustowe nie przyzwyczajają się(koleżanka 4 tak chowa). A co do przywiązanie dziecka do mamy to Tymo i tak non stop ze mną jest-maminy synek:-D...

Ale powiem Wam że w poniedziałek pierwszy raz opiekunka przychodzi!!!Na trzy godziny, więc zobaczymy jak to bedzie.

reklama
Aniu podmuchaj paluszek Karinki od ciotki:tak::confused:
Sencilla tez sie przymierzalam do chusty:tak: ale jak zobaczylam cene:szok: wiazanie nie jest takie trudne:-) ogladalam kiedys instrukcje na necie:tak:jak sie to cudo po holendersku nazywa?

Do góry