reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Ale Karina to dzielna dziwczynka! oby jej sie szybko zagoilo!
a ja wlasnie opracowalam tajniki wiazania chusty i chodze po domu z mala w chuscie, cudownie! nie moge przezalowac, ze wczesniej nie chodzilam z chusta, ani ze starszymi, ani z LIla :) chyba wozek pojdzie w odstawke ;) jest naprawde cudownie!
nowa chusta kosztuje ok minimalnie 80 euro, a ja-uzywana-za 15. super!

kocham marktplaats :)

hej...

u nas wakacje zaczely sie wizyty na pogotowiu:szok::zawstydzona/y::-(
Karina jechala na rowerze i niezdazyla zahamowac przed lodzia na podworku:dry:, kierownica od roweru sie zablokowala i jadac dalej wzdluz lodzi rozcinala paluszek ze trzeba bylo szyc na pogotowiu:shocked2:... dziekujemy za troske..:tak:Karina byla dzielna i mamy nadzieje ze szybko sie zagoi....:sorry2:
Biedactwo.
Ucałuj ją od nas :-)

ja wam sie dziwie i podziwiam, ze chcecie dzieci w chustach nosic :p wedlug mnie po pierwsze to dziecko za bardzo sie do mamy i takie noszenie nie wychodzi na dobre, bo dziecko caly czas bedzie chcialo byc na rekach, a po drugie to kregoslup moze wysiasc :-D

Sencilla w NL dużo lata upalnego nie będzie:sorry2: więc trochę skorzystasz.A powiem Ci że taki wiek jak Lilianka to dla mnie najlepszy właśnie do noszenie dziecka bo pamiętam jak Tymek zaczął dostrzegać właśnie wtedy świat i się tak fajnie patrzył na wszystko:tak:

TheHague ja nie nosiłam Tymka nonstop bo w domu to nie miałam potrzeby, a kręgosłup taka chusta odciąża:tak:...Mój Tymek do noszenia na rękach nie jest przyzwyczajony i raczej dzieci chustowe nie przyzwyczajają się(koleżanka 4 tak chowa). A co do przywiązanie dziecka do mamy to Tymo i tak non stop ze mną jest-maminy synek:-D...

Ale powiem Wam że w poniedziałek pierwszy raz opiekunka przychodzi!!!Na trzy godziny, więc zobaczymy jak to bedzie.

reklama
Aniu podmuchaj paluszek Karinki od ciotki:tak::confused:
Sencilla tez sie przymierzalam do chusty:tak: ale jak zobaczylam cene:szok: wiazanie nie jest takie trudne:-) ogladalam kiedys instrukcje na necie:tak:jak sie to cudo po holendersku nazywa?

Do góry