reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Tak czasami bo nigdzie sie nie oglaszam, sami ludzie do mnie dzwonia bo sie dowiaduja poczta pantoflowa albo gdzies probowali moich wypiekow. Milych snow zycze wszystkim ide myc wlosy i do wyrka moze nie zasne zanim moj pan wroci z pracy. Pa....

Ostatnia edycja:
Sylwka super pomysł z tymi ciastami :) Ja nawet miksera nie mam ;/ ....... za to planuje zacząć robić bransoletki... zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Ayni flądra mmmmmmmmniam! Ja bym ją posołiła, popieprzyła, skropiła cytrynką i wsadziła w folię aluminiową i do piekarnika... :) a w folię posmarowaną oliwą dałabym troszkę majonezu, startego sera żółtego i szczypiorku :) mniaaaaaam! Bardzo lubię rybkę z piekarnika i zrobiłaś mi smaka hehe :)

Ja już dziecko uśpiłam, efekt tylko 1 drzemki a nie 2.. :) i się zastanawiam czy już tak nie zrobię, że Mała będzie spała tylko raz w ciągu dnia bo śpimy codziennie do 9:szok:

axe moj Victor od roku sypia raz dziennie:tak: i to 1-1,5 godz kolo poludnia albo 15 min w aucie tez mu wystarcza:szok: a biega niezmordowany od 7.00 do 21-22.00 z umiechem na ustach... :-)
Sylwka taki temat zarzucilycie ze juz glodna jestem :-D - ja tez lubie piec ciasta i ciasteczka - na wtorek musze upiec 50szt ciastek na DZIEN NAUCZYCIELA:sorry:
My w tamtym tyg jedlismy w piatek fladry na obiad... a ze kupilam 3kg na targu reszte moj M uwedzil wieczorem...poczulam sie jak na wakacjach nad morzem w PL:-D:-D:-D mniaaam!

No temat kulinarny.. jak czytam to zaraz mi w brzuchu burczy :tak: Ale bym zjadla domowa kielbase, szynki.. Ciasto bym zjadla, a piekarnika na tym mieszkaniu nie mamy :-( Ostatnio w polskim sklepie kupilam pol kilo wedzonego okonia, zjadlam w mig :-D moj ryb nie je, to cala byla dla mnie, az do dzis za mna chodzi... jutro zas jedziemy do polskiego sklepu to wykupie chyba wszystko co bedzie mozliwe :-D

a ja wlasnie wrzucilam do piekarnika ciasto bananowo-kakaowe :tak:

wlasnie mi na fb kolezanka lody z malinami wrzucila :-)a ty Gosiu tez kusisz... i jak tu nie wstac z lozka i nie isc do lodowki?:-D:-D:-D
Hague moj lowi ryby - jesc je uwielbia , szynki i kielbasy wedzi.. obawiam sie ze gdybys byla jego zona mogla bys sie to dla ciebie skonczyc ostra nadwaga:-p... bo on by ci wszystko ugotowal co by ci sie tylko zamarzylo hihi...:-D:-D

sencilla- o ile dobrze pamietam to chcialas piec ciasta na zamowienie:confused: nie myslalas o wlasnej mini piekarni?;-)
domowe wypieki.. ale mi smaka narobilyscie.. kocham sernik z brzoskwiniami- cale szczescie ze sama nie umiem go upiec bo codziennie moglabym go jesc;-)

reklama
Do góry