reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Jaka ładna pogoda za oknem:-D

No i się wyjaśniło, dlaczego Janek taki niespokojny ostatnimi nocami. Idą mu kolejne ząbki:szok: Aż 5 teraz, obie 2-jki i obie 3-jki u góry oraz jeszcze jedna 2-jka na dole!:szok:

U mnie w planach na dzisiaj: sprzątanie, latanie po mieszkaniu na miotle;-), prasowanie itp itd. Jak się w miarę odrobię to wyskoczymy z Jankiem na spacerek, bo wczoraj odkryłam kilka innych ciekawych zielonych miejsc w Rijswijku:tak:

reklama
Iguana widze ze masz abmitny plan jak ja wczoraj... :-D/ ja zrealizowlam co do ostatniego podpunktu/ a dzis mam lenia:-) czekam wlasnie na mojego korepetytora;-) - dzis juz na 100% mam lekcje:tak:...
Axe a twoj maz tez lowi? bo my sie z moim M wybieramy na makrele nad morze...:-pw lipcu kutrem 50-osobowym... a potem bedziemy je u nas wedzic i jesc ...:rofl2:

Kurde co my mamy z tym jedzeniem od wczoraj????:-):szok::-D

Witam

Aniu ja chce takiego meza:sorry2::tak::-DCo prawda mój tez gotuje i to dobrze ale rzadko:happy: Noale trudno zebym czekala do 18 az przyjdzie i ugotuje...:sorry2::-D Najbardziej przypadly mi kielbaski i rybki wedzone mniam ,mniam:tak::tak:
Axe pewnie nie mozesz spac bo juz zyjesz wyjazdem..

Ja sie wczoraj troche spieklam ale nic nie boli:sorry2:
Co do polisy to ja tez nie mam ,pewnie sie rozgladne za tym "pogrzebowym":baffled:
Hague widac ze Tomus zadowilony z boxa:tak:
Niunia sernik z brzoskwiniami tez uwielnbiam ,tak ze 4 razy w roku go pieke:tak::-D

Kupilam kg czeresni i truskawek wiec sie bede obzerac:tak:A w sobote jest targ na naszej ulicy wiec beda owoce od rolników za grosze:tak:

Iguana czyzby spodobal Ci sie park Vredenburch? :) ja tam zawsze chodze, pozatym to jedyny park w mojej okolicy... :baffled: ale zwierzatka sa, mozna wejsc, poglaskac, nakarmic i pobawic sie :-)

Karola gdzie ten targ?? ja bym sie przejechala, bo tu na mojej dzielnicy wszystko drogie, a na targ nie chce jechac bo tak wiecznie tlok.. :/

Ostatnia edycja:
Karola widzisz jaka gapa ze mnie... axe do PL jedzie a ja jej tu wyjazdy wspolne proponuje...:sorry2:
Mniam mniam uwielbiam czeresnie - w Bredzie 3 x w tyg jest targ... ale w sobote najwiekszy wiec beda mega zakupy:tak::-Dowocowe...

Dzień dobry :)
Iguana wiem co czujesz bo u mnie to trwa od 4 miesiąca hahaha... My czekamy na trójeczki... bo jedynki, dwójki i czwórki już mamy wszystkie :) a trójeczek braaaaaaak!

Ania super dzięki :) U Nas się płaci 270zł na rzeki i stawy... wszystko by było ok tylko szkoda, że ryby nie biorą... a tu pewnie jest raj dla wędkarzy :) na jesień wezmę sobie spinning i spróbuje tu połowić :) możesz mi też polecić jakieś miejsce do łowienia! :) dzięki z góry..

a Wy dziewczynki jakie plany na dziś> Mój Kuba dziś ostatni dzień w pracy przed wielkim urlopem. CIeszy się jak diabli.. bo rok bez przerwy przepracował... a w takiej pracy bez przerwy to pewnie ciężko heh...

mediumkknnq4614a263bdc00bef03554.jpg

Ania chętnie kiedyś skorzystam!!!! Mój Kuba nie łowi, za to ja łowie od 4 roku życia :) Pochwale się i powiem, że na Mistrzostwa Polski jeździłam, Mistrzem Koła i Okręgu byłam pare lat z rzędu... wsumie cała Familia u mnie łowi bo Ojciec od 20 lat ma sklep wędkarski, dodatkowo jest Vice Prezesem Koła a moja Mama Skarbnikiem Zarządu.. i tak zostało :) Mój Kuba niestety nic ciekawego w łowieniu ryb nie widzi.... i pewnie go nie przekonam ;/ ciężki jest do takich spraw...
Karola ja ogólnie mam problemy z zasypianiem ;/ od dłuższego czasu... nie wiem czemu... a wyjazd może dodatkowo tu komplikować moje spanie heh :)

Hague na scheveningen nie daleko portu:tak:

Aniu u nas jest tez 3 razy wtyg turecki bazar,ale ja tam nie jezdze bo za tloczno ,ale owoce i warzywa pyszne:tak:Oprócz tego jest bazar co tydz na innej ulicy:tak:

Mnie sie w nocy koszmary snily i oczywiscie w boku bolalo :baffled: A teraz nie moge siedziec na 4 literach bo tez boli ,co chwile wstaje i cos grzebie:tak:

Na obiad tylko zupa kalafiorowa ,a na wczesna kolacje domowe hamburgery:tak:

Karola u mnie ostatnio często kafiorowa lub brokułowa bo Miśka lubi :) Na całe szczęście została mi zapiekanka z wczoraj i zupka kalafaiorwa też więc dziś mam spokój od garów... za to jutro obiecałam bratu placki po węgiersku....

reklama
Do góry