reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Sencillka no to akurat na jakąs kremacyjke starczy
Sencilla no ja mniej wiecej tez po to szukam jakiejs polisy ubezpieczeniowej, nie chce zeby w przyszlosci Tomek musial cos za mnie wykladac, bo moze akurat sam wtedy bedzie mial dzieci, po co mialabym go obciazac kosztami? Niestety takie czasy, ze pogrzeb kosztuje. Nie kazdego stac nawet na skromny pogrzeb... To raczej nie jest przewrazliwienie, do takich rzeczy podchodze powaznie.
A co do przeprowadzki to poki co jeszcze termin blizej nieokreslony bo moj ma vast kontrakt.. szef powiedzial ze w razie "W" na reke nam pojdzie, ale on jeszcze tam musi sie upewnic co do pracy, na gorsze warunki napewno nie pojdzie, to pewnie to jeszcze troche potrwa.. :-(
Aha i Sencilla, zalezy czy chcesz byc w przyszlosci chowana tu czy w pl ;-)
no ale nie gadajmy o smierci
A co do przeprowadzki to poki co jeszcze termin blizej nieokreslony bo moj ma vast kontrakt.. szef powiedzial ze w razie "W" na reke nam pojdzie, ale on jeszcze tam musi sie upewnic co do pracy, na gorsze warunki napewno nie pojdzie, to pewnie to jeszcze troche potrwa.. :-(
Aha i Sencilla, zalezy czy chcesz byc w przyszlosci chowana tu czy w pl ;-)
no ale nie gadajmy o smierci
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Mnie by mogli wrzucić do oceanu i byłby święty spokój ) Oczywiście jak UMRĘ hahahahaah
Rower dla mojej mamy okazał się za duży............. ;/ SIET taki krócioczek z mojej Mamusi....
Rower dla mojej mamy okazał się za duży............. ;/ SIET taki krócioczek z mojej Mamusi....
sylwka78
Początkująca w BB
Witam sie wieczorowo! wczoraj mialam urwanie glowy caly dom dzieciakow, odebralam kolezance maluchy i jeszcze druga mi dowiozla coreczke bo szla na kurs jezyka, a do tego wyszorowalam cala fuge szczoteczka do zebow w lazience. A wieczorkiem dwie godzinki szybkiego marszu z kijkami i o 23 padlam. A dzisiaj dzien jak codzien szkola peuter , tylko o 19 byla niespodzianka przyjechal kurier z paczka dla Amelki a srodku nagroda za udzia w konkursie plastycznym mile zakonczenie dnia. A i jeszcze na sobote mam kilka zamowien na ciacha wiec sobota bedzie pracowita.
Ja robie czesto rybke w ciescie takim troche gestrzym niz na nalesniki.
Ja robie czesto rybke w ciescie takim troche gestrzym niz na nalesniki.
reklama