reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
ja ci moge upiec - no probleem
szkoda tylko ze blizej nie mieszkasz, bylabym twoja stala klientka ;-)
Aniu Ty to masz szczescie... Moj sie garow nie tyka, no moze raz na rok... ja lubie jesc, ba! uwielbiam! i jakbym miala do was blizej, to bym u Twojego meza zamowienia skladala
hihi...moj sie pomylil z powolaniem - powinien zostac restauratorem tak mu znajomi mowia i jeszcze go namawiaja zeby otworzyl knajpke /nawet sezonowa/z polskimi daniami -kielbacha, rybki wedzone - pierogi ruskie - krokiety hihi...
nie no dziewczyny chyba ide cos zjesc - moze jogurtem uda mi sie oszukac moj slinotok hihi......
niuniu - szkoda...
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
aaaaaaaaaa a ja od poniedziałku dieta i siłownia ! a Wy tu o takich dobrociach gadacie.......... mniam mniam mniam!
Aniahaven jak tu jest z łowieniem? Bo ja też łowię, a tu nie wiem jakie są opłaty i przepisy!
a ze spaniem chyba faktycznie już nie będzie drugiej drzemki. Duża dziewczynka z Niej
Spadam do spaniaaaaaaaaa. mam nadzieję, że uda mi się szybko zasnąć bo ostatnio coś z tym mam problem...
Aniahaven jak tu jest z łowieniem? Bo ja też łowię, a tu nie wiem jakie są opłaty i przepisy!
a ze spaniem chyba faktycznie już nie będzie drugiej drzemki. Duża dziewczynka z Niej
Spadam do spaniaaaaaaaaa. mam nadzieję, że uda mi się szybko zasnąć bo ostatnio coś z tym mam problem...
Sencilla, apropo diagnozy asystentki...
Zobacz co znalazlam... Akapit "ulga dla oczu" i druga kropka... czyli jednak jest taki sposob...
Zapalenie spojówek
Zobacz co znalazlam... Akapit "ulga dla oczu" i druga kropka... czyli jednak jest taki sposob...
Zapalenie spojówek
reklama
dzien dobry...
Axe musisz wykupic zezwolenie np w sklepie wedkarskim sa forumularze albo mozna online... Vissen? Altijd de VISpas mee! - Sportvisserij Nederland moj M placi rocznie ok.30 euro czyli niewiele;-) a w razie kontroli pojedynczy mandat za brak takiego zezwolenia wynosi 50euro... wiec warto miec / co roku nowa karta/
Ostatnia edycja: