reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Witamy Sylwia na forum!
Napisz cos wiecej o sobie, masz dzieci, czy w drodze?
zapraszamy na dwa watki pogaduszkowe, galerie wozkow i dopiero co stworzony zamkniety watek ze zdjeciami :)

ANP, Twoj wniosek zostal pozytywnie rozpatrzony :)

Jestem rodowita Wroclawianka ale przeprowadzilismy sie do Nysy jakies cztery lata temu ,a od 1,5 roku mieszkam z dziecmi w Holandii. Dolaczylam do mojego meza ktory mieszka tu juz przeszlo 4 lata. Mam dwie coreczki Amelka ma prawie 7 lat a Jagodka prawie 4 latka.

Ostatnia edycja:
Sylwka, a w jakim wieku masz dzieci? jak maja na imie? chcemy wszystko wiedziec, sasasssaaa...
ach, teraz doczytalam :) wstawisz suwaczki?

wyslalam Ci zaproszenie do zamknietej grupy zdjeciowej.

Sencilla doczytalam troche i widzialam ze pytalas o kojec dla dzieci,wiec ja tez kupilam taki uzywany,i jestem bardzo zadowolona,mozna spod zalozyc na 3 roznych wysokosciach no i przede wszystkim jaest i do zabawy i do spania,Odkad go kupilam,wynioslam lozeczko z dolu domu i mam kojec,i maly jak w nim spi to moze sie przekrecac jak tylko chce bo ma wiecej miejsca,bo jest w kwadracie a nie jak lozeczko ze zaraz sie uderzal glowka czy nogi mu wystawaly,Takze ja polecam,a turystyczne lozeczko tez kupilam i stoi w torbie zapakowane.

Sylwia tu masz strone z suwaczkami Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com.A jak dzieci w szkole sobie radza i jak ci sie mieszka???

Sylwia to szkoda, ale na pocieszenie dodam, ze do wroclawia mam 57km :D pomiedzy wroclawiem a klodzkiem mieszkam, zaraz za lub przed (zalezy jak sie jedzie) kamiencem zabkowickim :D :D

anp sliczne macie fotki na fb!:tak:

my z boxu tez zadowoleni, pozniej wam wrzuce fotki pod wieczor

reklama
Do góry