reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

O północy dziś była u nas policja :szok:. Ej ja wiem, że mamy polską flagę za oknem, ale to nie znaczy, że mają nas odwiedzać nie wiadomo po co. Przyszli i się pytali, czy wszystko ok. Mąż powiedział, że on spał a ja karmię dziecko. Oni zgłupieli, coś tam jeszcze powiedzieli, ale nie słuchałam i poszli. No i o co kaman? Pewnie dostali gdzieś wezwanie i się pomylili. Masakra.

reklama
Witam sie i tu
Ja to chyba kupie do salonu to lozeczko turyst bo jak pojedziemy na wczasy lub do pl to juz sie martwic nie musze.....
Marktplaats.nl > Reisbedje met een afneembare commode en zonnekap - Kinderen en Baby's - Babywiegjes en Ledikanten
ja chyba zamowie cos takiego on ma 2 stopmnie poniesienia ,tylko z pl bo tam jest lepszy wybór:tak:
Ja się nie znam na łóżeczkach turystycznych, ale osobiście wydaje mi sie że są mało stabilne jak na dłuższe przebywanie w nim dizecka...
Sprzątalam kiedyś u kobiety ktorej syn często zostawiał 7-8 miesięczne dziecko. Ona się nim zajmowala w ciągu dnia i kładła je też na drzemkę w południe, właśnie w turystycznym łóżeczku...
Powiem szczerze, że bałabym sie w czymś takim polożyć nowonarodzone niemowlę...
ja też chyba skuszę się na box, bo łóżeczko zajmie mi ciut więcej miejsca. Box jest niemal kwadratowy i nawet mam juz na niego miejsce:-)

napewno sie pomylili.. w hadze nie pytaj co sie dzialo po meczu nl-port. masakra, syreny policyjne wyly chyba do 1 w nocy :cool2:

U nas na dzielnicy cisza i spokój... całe szczęście. Haha pewnie u Was się przejęli, że pomarańczki jadą do domu i mieli agresor a u mnie zamknęli się w swoich 4 kątach i płakali do poduszki :-D.

Astrid ale to nie holendrzy tak szaleli, tam moze z 30% bylo holendrow, reszta to marokancy, surinamcy itd, masakra jakas....:baffled: i to niby polacy sie nie umieja zachowac..:shocked2:

No to dobrze, ze siedzieli cicho. ja tylko sie ciesze, ze nie mieszkam blizej tej glowej krzyzowki, bo na bank by mi Tomka obudzili :baffled::baffled:a tak smacznie spal i spi do teraz :-D

Wlasnie dodalam zdjecie i nie mialam zadnych problemow, wiec nie wiem w czym tkwi problem.
Anetko, dodałaś fotkę na grupie ogólnej, a nam chodzi o zrobienie swego rodzaju wątków ze zdjęciami - osobno brzuszki, osobno maluszki i osobno inne fotki...
Mam jednak wrażenie ze to się nie sprawdzi i trzeba będzie dodawać fotki na ogólnym...
No chyba że admin coś na to zaradzi....

reklama
Do góry