reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

A u nas psy na nich wieszają, a byli lepsi od Oranje. Dla mnie i tak najlepsi są Irlandczycy, którzy też nic nie zagrali, a mają super wsparcie kibiców. Przegrywali 4:0 a kibice jeeeeeeaaah i impreza :-D:-D. To jest podejście :-)

reklama
No i wlasnie dlatego powinnismy tez sie cieszyc, najbardziej z tego, ze to u nas te wszystkie imprezy sa i polska zarobi duzo pieniedzy, bedzie miala duzo turystow, lepsze drogi itd :tak: zawsze sa jakies plusy:tak:

Ja na początku byłam sceptyczna co do Euro, potem nad tym pomyślałam i stwierdziłam, że więcej jest plusów niż minusów. Jak pokazują w tv, jak się ludzie bawią i im się u nas podoba, to się czuję dumna normalnie. Aż szkoda, że dalej nie mieszkamy we Wrocławiu ;-) Chociaż teraz, to i tak bym za bardzo nigdzie nie poszła, bo małej nie byłoby z kim zostawić, no i musiałabym ściągać pokarm, żeby z głodu nie padła.

Astrid, no mi tez teskno, jak sobie pomysle, jaka impreza jest w polsce teraz :)

Iskierka, no ja kombinuje z tymi zdjeciami jak kon pod gore, ale napisze po prostu do admina, czy da sie cos zaradzic. Chyba ze WAm nie bedzie przeszkadzac wstawianie zdjec na ogolnym? CHoc ja to inaczej widzialam, aby wlasnie umieszczac na poszczegolnych watkach, bo moznaby od razu cos o tym zdjeciu napisac, itd...

Astrid nawet mi nie mow... ja jak ogladalam tvn24 i widzialam tych ludzi, jak kibicuja, jak jest wszedzie bialo-czerwono itd, a ja musze tutaj siedziec teraz, to mnie szlag trafial, tak sie wzruszylam ze prawie sie poryczalam :-D mysle, ze we mnie tez jeszcze siedza ta hormony pociazowe co w Tobie aahaha

Ja zrobilam tak jak Hague napisla i chyba mi sie udalo:sorry2::tak:

Co do wczorajszej nocy ,to u nas z pol godz byly krzyki ,muzyka i petardy :tak: A pozniej cisza,a na centrum dzielnicy zpalili jakies stare dziady:baffled::tak:i tyle:tak: A i flagi juz w paru miejscach pozbierane:-D

Ola ,Iskierka dzieki za rady na pewno posprawdzam co i jak:tak: Ja jednak chyba wole turystyczne ,bo do saluny jak wsadze box to juz duzo miejsca zajmie:baffled:A takowe zawsze moge zlozyc jak bede potrzebowac miejsce:tak:

Dzien dobry!
Nas rano tez burza przywitala,i tak ciemno sie zrobilo.
Kurcze no i nie ma komu kibicowac,,,,,,,
Sencilla czekam rowniez na akceptacje.
A my w sobote bylismy pierwszy raz na basenie z Alexem,na poczatku sie troszke bal ale potem sie bardzo cieszyl,,,,zreszta on jak ma wychodzic spod prysznica to zawsze placze bo chce jeszcze.
A my sie juz powoli szykujemy do roczku Alexa,goscie z Pl beda-to znaczy tescie szwagier z rodzina i moj ojciec,i to na caly tydzien,:-)zobaczymy jak to bedzie,zeby mnie nikt nie denerwowal a w szczegolnosci gadaniem co mamy robic.
Ide zaraz obiadek wstawic bo maluszek juz spi,mam putanko jak pwrowadzalyscie mleko krowie maluchom????Czy wieczorem jadly kanapke i popijaly mlekiem bo ono nie jest juz takie syte jak to specjalne dla dzieci.

TheHague dzieki za zaproszenie na f.
A to fotki z basenu,nie moge jeszcze wstawiac na ten nowy.. P1090137.jpgP1090170.jpgP1090141.jpg

reklama
Do góry