reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witamy Sylwia na forum!
Napisz cos wiecej o sobie, masz dzieci, czy w drodze?
zapraszamy na dwa watki pogaduszkowe, galerie wozkow i dopiero co stworzony zamkniety watek ze zdjeciami :)

ANP, Twoj wniosek zostal pozytywnie rozpatrzony :)

Jestem rodowita Wroclawianka ale przeprowadzilismy sie do Nysy jakies cztery lata temu ,a od 1,5 roku mieszkam z dziecmi w Holandii. Dolaczylam do mojego meza ktory mieszka tu juz przeszlo 4 lata. Mam dwie coreczki Amelka ma prawie 7 lat a Jagodka prawie 4 latka.

Ostatnia edycja:
Sylwka, a w jakim wieku masz dzieci? jak maja na imie? chcemy wszystko wiedziec, sasasssaaa...
ach, teraz doczytalam :) wstawisz suwaczki?

wyslalam Ci zaproszenie do zamknietej grupy zdjeciowej.

Sencilla doczytalam troche i widzialam ze pytalas o kojec dla dzieci,wiec ja tez kupilam taki uzywany,i jestem bardzo zadowolona,mozna spod zalozyc na 3 roznych wysokosciach no i przede wszystkim jaest i do zabawy i do spania,Odkad go kupilam,wynioslam lozeczko z dolu domu i mam kojec,i maly jak w nim spi to moze sie przekrecac jak tylko chce bo ma wiecej miejsca,bo jest w kwadracie a nie jak lozeczko ze zaraz sie uderzal glowka czy nogi mu wystawaly,Takze ja polecam,a turystyczne lozeczko tez kupilam i stoi w torbie zapakowane.

Sylwia tu masz strone z suwaczkami Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com.A jak dzieci w szkole sobie radza i jak ci sie mieszka???

Sylwia to szkoda, ale na pocieszenie dodam, ze do wroclawia mam 57km :D pomiedzy wroclawiem a klodzkiem mieszkam, zaraz za lub przed (zalezy jak sie jedzie) kamiencem zabkowickim :D :D

anp sliczne macie fotki na fb!:tak:

my z boxu tez zadowoleni, pozniej wam wrzuce fotki pod wieczor

reklama
Do góry