reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Juz przeczytalam i akceptuje. Zawiozlam moje najmlodsze dziecie do przedszkola i mam 2 godzinki dla siebie dalej sie mecze z tym suwaczkiem i nic kliknelam chyba juz wszystko co bylo do klikniecia. widze teraz ze zrobilam cos nie tegez bo moj suwaczek jest na dole.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! WItam nową foumowiczkę !

Ktoś tu dziś znowu pisał o meczu. Więc tak Holandia jest najsłabszą drużyną póki co ale gdyby była w naszej grupie myśle, że mogłaby dać radę, a za to gdyby Polska była w grupie tej co Holandia - nie wiem czy byśmy nawet bramkę strzelili.

moje dziecko mi spać nie daje od samego początku ale ostatnio jest kosmos.. dziś w nocy to mi się wydaje jakbym wogóle nie spała... trzy 3 jej wychodzą na raz i jest kosmos.. jak ja się cieszę, że już 12 zębów jest za Nami eh...

Juz przeczytalam i akceptuje. Zawiozlam moje najmlodsze dziecie do przedszkola i mam 2 godzinki dla siebie dalej sie mecze z tym suwaczkiem i nic kliknelam chyba juz wszystko co bylo do klikniecia. widze teraz ze zrobilam cos nie tegez bo moj suwaczek jest na dole.
Sylwia, spróbu pobrać nie HTML a BBCode (czy jakoś tak)

Ale namieszalam zlosliwosc rzeczy martwych poddaje sie kiedys zglebie doglebnie tajniki twardego dysku i uzywania forum. A tym czasem czas mija i zaraz musze leciec po Amelke i Jagode do szkoly pozdrawiam. Na zdieciu jestem ja i Jagodka.

Tak Sencilla musze zmienic szkole bo teraz musze dowozic Kube ok 7 km i do tego ta glupia przerwa o 12. Szkoda mi placic 4 euro zeby zostawal jak pod domem mam 2 szkoly i jedna jest bez tej przerwy. Musze poprosic kogos ze znajomoscia holenderskiego zeby ze mna podskoczyl w jakis dzien.

A ja zabralam sie za malowanie wzielam walek i pendzel i malowalam pokoj od filipa.

witam

Sylwia witaj u nas :-) jak sie dzieciom podobalo w szkole????

Ja tez probowalam jakies zdjecie wrzucic ale mi wyszedl juz calkowity zonk :baffled: pozniej sprobuje jeszcze raz

u nas tez dzisiaj lalo i jak raz gruchnelo to wszyscy z lozek powyskakiwalismy :-D dobrze bo zaspalibysmy do szkoly. A my jutro na pierwsze szczepienie i juz mnie serce boli jak sobie pomysle :-( brrrr jak ja tego nie lubie, a do tego moj M. nie moze bo musi do pracy wrrrrr

Anp ale z Alexa juz duzy chlopak i widac ze w wodzie mu sie podoba :tak:

chcemy isc jeszcze dzisiaj do bib ale nie wiem czy sie uda bo chyba znow zacznie padac :dry:

dziewczyny może zadam durnowate pytanie, ale ostatnio sie zastanawiałam i zapominam zawsze spytać... czy sliniaczki tez sie kupuje dla niemowlaka??? czy jak bedzie troszke wiekszy??? jak to jest??

reklama
dziewczyny może zadam durnowate pytanie, ale ostatnio sie zastanawiałam i zapominam zawsze spytać... czy sliniaczki tez sie kupuje dla niemowlaka??? czy jak bedzie troszke wiekszy??? jak to jest??

Ty wiesz, ze ja wlasnie wpadlam na forum aby o to samo spytac? Przegladam wlasnie moja liste na komputerze i odhaczam co juz mam kupione i widze sliniak ze znakiem zapytania...

Dziewczynki jak to jest ? Na poczatku wystarczy pieluszka tetrowa czy juz wiazac takiemu malemu sliniaka ?

Do góry