reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Juz przeczytalam i akceptuje. Zawiozlam moje najmlodsze dziecie do przedszkola i mam 2 godzinki dla siebie dalej sie mecze z tym suwaczkiem i nic kliknelam chyba juz wszystko co bylo do klikniecia. widze teraz ze zrobilam cos nie tegez bo moj suwaczek jest na dole.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! WItam nową foumowiczkę !

Ktoś tu dziś znowu pisał o meczu. Więc tak Holandia jest najsłabszą drużyną póki co ale gdyby była w naszej grupie myśle, że mogłaby dać radę, a za to gdyby Polska była w grupie tej co Holandia - nie wiem czy byśmy nawet bramkę strzelili.

moje dziecko mi spać nie daje od samego początku ale ostatnio jest kosmos.. dziś w nocy to mi się wydaje jakbym wogóle nie spała... trzy 3 jej wychodzą na raz i jest kosmos.. jak ja się cieszę, że już 12 zębów jest za Nami eh...

Juz przeczytalam i akceptuje. Zawiozlam moje najmlodsze dziecie do przedszkola i mam 2 godzinki dla siebie dalej sie mecze z tym suwaczkiem i nic kliknelam chyba juz wszystko co bylo do klikniecia. widze teraz ze zrobilam cos nie tegez bo moj suwaczek jest na dole.
Sylwia, spróbu pobrać nie HTML a BBCode (czy jakoś tak)

Ale namieszalam zlosliwosc rzeczy martwych poddaje sie kiedys zglebie doglebnie tajniki twardego dysku i uzywania forum. A tym czasem czas mija i zaraz musze leciec po Amelke i Jagode do szkoly pozdrawiam. Na zdieciu jestem ja i Jagodka.

Tak Sencilla musze zmienic szkole bo teraz musze dowozic Kube ok 7 km i do tego ta glupia przerwa o 12. Szkoda mi placic 4 euro zeby zostawal jak pod domem mam 2 szkoly i jedna jest bez tej przerwy. Musze poprosic kogos ze znajomoscia holenderskiego zeby ze mna podskoczyl w jakis dzien.

A ja zabralam sie za malowanie wzielam walek i pendzel i malowalam pokoj od filipa.

witam

Sylwia witaj u nas :-) jak sie dzieciom podobalo w szkole????

Ja tez probowalam jakies zdjecie wrzucic ale mi wyszedl juz calkowity zonk :baffled: pozniej sprobuje jeszcze raz

u nas tez dzisiaj lalo i jak raz gruchnelo to wszyscy z lozek powyskakiwalismy :-D dobrze bo zaspalibysmy do szkoly. A my jutro na pierwsze szczepienie i juz mnie serce boli jak sobie pomysle :-( brrrr jak ja tego nie lubie, a do tego moj M. nie moze bo musi do pracy wrrrrr

Anp ale z Alexa juz duzy chlopak i widac ze w wodzie mu sie podoba :tak:

chcemy isc jeszcze dzisiaj do bib ale nie wiem czy sie uda bo chyba znow zacznie padac :dry:

dziewczyny może zadam durnowate pytanie, ale ostatnio sie zastanawiałam i zapominam zawsze spytać... czy sliniaczki tez sie kupuje dla niemowlaka??? czy jak bedzie troszke wiekszy??? jak to jest??

reklama
dziewczyny może zadam durnowate pytanie, ale ostatnio sie zastanawiałam i zapominam zawsze spytać... czy sliniaczki tez sie kupuje dla niemowlaka??? czy jak bedzie troszke wiekszy??? jak to jest??

Ty wiesz, ze ja wlasnie wpadlam na forum aby o to samo spytac? Przegladam wlasnie moja liste na komputerze i odhaczam co juz mam kupione i widze sliniak ze znakiem zapytania...

Dziewczynki jak to jest ? Na poczatku wystarczy pieluszka tetrowa czy juz wiazac takiemu malemu sliniaka ?

Do góry