reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

hihi...ja wlasnie poszlam sprawdzic jak tam wyniki CZECH -RUS i bylo 2;1 a ja mojejmu mowie ze bedzie 5;2 a tu pach- pach i juz dwie bramki extra wpadly hihi... jedno czego sluchac nie moge to komentatora...:crazy::-D

dobranoc...

reklama
Ania medale odebrane, byla orkiestra i poczestunek Nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi kwiatami co niektórzy w drodze dostawali???

ale Ruscy wymiatają:szok::szok::szok:strach pomyśleć co nam zrobią:szok::szok::szok:

Hejka
Jak tam emocje po meczu ??? Mi bardziej od meczu podobala sie atmosfera na trybunach i wogole na ulicach w miastach jak pokazywali w wiadomosciach :tak: az tak lepiej mi sie zrobilo ze to u NAS taka impreza :-) wlasnie ogladamy mecz Rosja - Czechy i rosja wygryw 4-1 :szok::szok: ale emocje :-D a jutro Holandia.......

Carinio a po co zakladac nowy watek ??? co to zmieni na forum :eek: bo jakos nie zaskoczylam....

TheHague ale masz fajnego kibica :tak: ja mam tez takie polskie spiochy musze mojemu tez zdjecie zrobic

Nana jezeli sie tak boisz porodu to zawsze mozesz powiedziec to poloznej i sie zdecydowac na cesarke, twoje zdrowie psychiczne tez jest wazne, a szkoda by bylo rezygnowac z siostrzyczki ;-)

Mysy dzisiaj pojechali na zwiedzanie Noord Brabant i znalezlismy sie w Belgii :-D znalezlismy klasztor posrodku lasow gdzie zajmuja sie produkcja serow, szynek, kosmetykow i chyba tez piwa. Posiedzielismy na tarasie przy piwku i bitterballach i prawie jak na wakacjach sie czulismy :-p zostaly nam jeszcze tereny w okolicach Tilburga i Bredy do zwiedzania i mozemy sie znowu przeprowadzic do innej prowincji :-D;-)

oo widze piłkarskie szaleństwo :) chyba tylko mnie to nie kręci hehehe

ja od 2 dni mam faze na ciastka oreo, juz ktorąś paczke obracam, pycha ;)

Iskierka cudne te Twoje dzieła :) Ja jak teraz przyjadę do Polski chce się nauczyć robic na drutach, szyć na maszynie i tp :) Póki co przeglądam prze różne forum i filmiki :) Czemu sweter który jest za 600zł nie mogę sobie sama zrobić? :) co nie? :)
Dziękuję AXE. ja do szycia/dziergania mam dwie lewe ręce, ale haftowac uwielbiam:tak:
Moja ciocia tez takie cuda robi nawet ludziom na zamowienie.ja kiedys na drutach robilam sobie sweterki a moja kolezanka to robila do sklepu i szlo za duza kase.
Nana, ja też robiłam - jak mieszkalam w Polsce to wyhaftowalam pierszego misia dla kuzynki męża jak urodziła córeczkę. Wzór był na obrazek, a ja wymysliłam, że zrobię z tego podusię. Tak się spodobało, ze mialam zamówienia od jej koleżanek i w ogóle od rodziny. ja haftowalam, moja mama szyła poszewki na poduszki. Kupowalam zwykłą poduszke 40cm x 40cm, ubieralam w te poszewkę i sprzedawalam na zamowienie jako całość.
Ten miś to taka metryczka dla dziecka - z imieniem i datą urodzenia. Wygląda tak:
Dla chłopca.jpgDla dziewczynki.jpg

Jeśli ktoś chętny to pisać - zrobię na zamówienie, cena do uzgodnienia ;-)

Iskierko, mam do Ciebie prosbe! prosze ja Ciebie, przypomnij mi jutro (ale w srodku dnia :D) o tych pieniazkach, bo ja na serio zaskakuje sama siebie :eek: i za kazdym razem jak wspominasz na forum ze cos haftujesz, lub wklejasz obrazek dla Tomka to mi sie strasznie glupio robi, bo mialam wyslac w poniedzialek :confused2::zawstydzona/y: a o tej porze jak czytam forum to jestem juz na gorze i za chiny nie zejde z lozka.. nie dlatego, ze mi sie nie chce, ale tak strasznie boli mnie kolano, ze nie dojde po schodach, a moj juz spi jak niemowle - czuje sie jakbym dwojke dzieci miala :-D takze nie krepuj sie jutro, tylko pisz prosto z mostu "dawaj pieniadze" haah :)))) sorrki schat :**** :confused2:

Wiesz Gosiu ja za cesarka strasznie nei jestem raz ze sie boje to operacja jednak a po zatym to urodzenie wlasnymi silami to nieocenione przezycie i chyba by mi tego brakowalo przy cesarce.No ale z drugiej strony jak piszesz wazne jest tez moje zdrowie no i dziecka bo ja z moja skrzywiona miednica to nie wiem jak urodze,bo za vacuum to dziekuje.Marzy mi sie 3 dzieciaczkow ale najpierw musze jeszcze z psychologiem powalczyc by przezwyciezyc leki.

Dobrej nocy :-)

Iskierko, mam do Ciebie prosbe! prosze ja Ciebie, przypomnij mi jutro (ale w srodku dnia :D) o tych pieniazkach, bo ja na serio zaskakuje sama siebie :eek: i za kazdym razem jak wspominasz na forum ze cos haftujesz, lub wklejasz obrazek dla Tomka to mi sie strasznie glupio robi, bo mialam wyslac w poniedzialek
Kochana, ja nie robię tego po to, by cie stresowac i przypominac ci o kasie.... sama jeszcze nie wysłałam ci obrazka (mam nadzieję, że zrobię to jutro, bo już go wyprasowalam ladnie:-D), więc naprawdę się nie stresuj.
Jutro nie wiem czy wejde na forum w ciągu dnia.
Naprawdę nic sie nie stało i nadal się nie stanie. Mam jak coś twoj nr tel to ci przypomne sms-em jak już obrazek wyśle:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry