reklama
A
aOLA
Gość
Ania medale odebrane, byla orkiestra i poczestunek Nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi kwiatami co niektórzy w drodze dostawali???
ale Ruscy wymiatająstrach pomyśleć co nam zrobią
ale Ruscy wymiatająstrach pomyśleć co nam zrobią
Hejka
Jak tam emocje po meczu ??? Mi bardziej od meczu podobala sie atmosfera na trybunach i wogole na ulicach w miastach jak pokazywali w wiadomosciach az tak lepiej mi sie zrobilo ze to u NAS taka impreza :-) wlasnie ogladamy mecz Rosja - Czechy i rosja wygryw 4-1 ale emocje a jutro Holandia.......
Carinio a po co zakladac nowy watek ??? co to zmieni na forum bo jakos nie zaskoczylam....
TheHague ale masz fajnego kibica ja mam tez takie polskie spiochy musze mojemu tez zdjecie zrobic
Nana jezeli sie tak boisz porodu to zawsze mozesz powiedziec to poloznej i sie zdecydowac na cesarke, twoje zdrowie psychiczne tez jest wazne, a szkoda by bylo rezygnowac z siostrzyczki ;-)
Mysy dzisiaj pojechali na zwiedzanie Noord Brabant i znalezlismy sie w Belgii znalezlismy klasztor posrodku lasow gdzie zajmuja sie produkcja serow, szynek, kosmetykow i chyba tez piwa. Posiedzielismy na tarasie przy piwku i bitterballach i prawie jak na wakacjach sie czulismy zostaly nam jeszcze tereny w okolicach Tilburga i Bredy do zwiedzania i mozemy sie znowu przeprowadzic do innej prowincji ;-)
Jak tam emocje po meczu ??? Mi bardziej od meczu podobala sie atmosfera na trybunach i wogole na ulicach w miastach jak pokazywali w wiadomosciach az tak lepiej mi sie zrobilo ze to u NAS taka impreza :-) wlasnie ogladamy mecz Rosja - Czechy i rosja wygryw 4-1 ale emocje a jutro Holandia.......
Carinio a po co zakladac nowy watek ??? co to zmieni na forum bo jakos nie zaskoczylam....
TheHague ale masz fajnego kibica ja mam tez takie polskie spiochy musze mojemu tez zdjecie zrobic
Nana jezeli sie tak boisz porodu to zawsze mozesz powiedziec to poloznej i sie zdecydowac na cesarke, twoje zdrowie psychiczne tez jest wazne, a szkoda by bylo rezygnowac z siostrzyczki ;-)
Mysy dzisiaj pojechali na zwiedzanie Noord Brabant i znalezlismy sie w Belgii znalezlismy klasztor posrodku lasow gdzie zajmuja sie produkcja serow, szynek, kosmetykow i chyba tez piwa. Posiedzielismy na tarasie przy piwku i bitterballach i prawie jak na wakacjach sie czulismy zostaly nam jeszcze tereny w okolicach Tilburga i Bredy do zwiedzania i mozemy sie znowu przeprowadzic do innej prowincji ;-)
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
oo widze piłkarskie szaleństwo chyba tylko mnie to nie kręci hehehe
ja od 2 dni mam faze na ciastka oreo, juz ktorąś paczke obracam, pycha
ja od 2 dni mam faze na ciastka oreo, juz ktorąś paczke obracam, pycha
Iskierka71
Fanka BB :)
Dziękuję AXE. ja do szycia/dziergania mam dwie lewe ręce, ale haftowac uwielbiamIskierka cudne te Twoje dzieła Ja jak teraz przyjadę do Polski chce się nauczyć robic na drutach, szyć na maszynie i tp Póki co przeglądam prze różne forum i filmiki Czemu sweter który jest za 600zł nie mogę sobie sama zrobić? co nie?
Nana, ja też robiłam - jak mieszkalam w Polsce to wyhaftowalam pierszego misia dla kuzynki męża jak urodziła córeczkę. Wzór był na obrazek, a ja wymysliłam, że zrobię z tego podusię. Tak się spodobało, ze mialam zamówienia od jej koleżanek i w ogóle od rodziny. ja haftowalam, moja mama szyła poszewki na poduszki. Kupowalam zwykłą poduszke 40cm x 40cm, ubieralam w te poszewkę i sprzedawalam na zamowienie jako całość.Moja ciocia tez takie cuda robi nawet ludziom na zamowienie.ja kiedys na drutach robilam sobie sweterki a moja kolezanka to robila do sklepu i szlo za duza kase.
Ten miś to taka metryczka dla dziecka - z imieniem i datą urodzenia. Wygląda tak:
Jeśli ktoś chętny to pisać - zrobię na zamówienie, cena do uzgodnienia ;-)
Iskierko, mam do Ciebie prosbe! prosze ja Ciebie, przypomnij mi jutro (ale w srodku dnia ) o tych pieniazkach, bo ja na serio zaskakuje sama siebie i za kazdym razem jak wspominasz na forum ze cos haftujesz, lub wklejasz obrazek dla Tomka to mi sie strasznie glupio robi, bo mialam wyslac w poniedzialek a o tej porze jak czytam forum to jestem juz na gorze i za chiny nie zejde z lozka.. nie dlatego, ze mi sie nie chce, ale tak strasznie boli mnie kolano, ze nie dojde po schodach, a moj juz spi jak niemowle - czuje sie jakbym dwojke dzieci miala takze nie krepuj sie jutro, tylko pisz prosto z mostu "dawaj pieniadze" haah ))) sorrki schat :****
nana19
Wiesz Gosiu ja za cesarka strasznie nei jestem raz ze sie boje to operacja jednak a po zatym to urodzenie wlasnymi silami to nieocenione przezycie i chyba by mi tego brakowalo przy cesarce.No ale z drugiej strony jak piszesz wazne jest tez moje zdrowie no i dziecka bo ja z moja skrzywiona miednica to nie wiem jak urodze,bo za vacuum to dziekuje.Marzy mi sie 3 dzieciaczkow ale najpierw musze jeszcze z psychologiem powalczyc by przezwyciezyc leki.
Dobrej nocy :-)
Dobrej nocy :-)
Iskierka71
Kochana, ja nie robię tego po to, by cie stresowac i przypominac ci o kasie.... sama jeszcze nie wysłałam ci obrazka (mam nadzieję, że zrobię to jutro, bo już go wyprasowalam ladnie), więc naprawdę się nie stresuj.Iskierko, mam do Ciebie prosbe! prosze ja Ciebie, przypomnij mi jutro (ale w srodku dnia ) o tych pieniazkach, bo ja na serio zaskakuje sama siebie i za kazdym razem jak wspominasz na forum ze cos haftujesz, lub wklejasz obrazek dla Tomka to mi sie strasznie glupio robi, bo mialam wyslac w poniedzialek
Jutro nie wiem czy wejde na forum w ciągu dnia.
Naprawdę nic sie nie stało i nadal się nie stanie. Mam jak coś twoj nr tel to ci przypomne sms-em jak już obrazek wyśle
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Iskierka piekne te hafty na podusi