reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Ania medale odebrane, byla orkiestra i poczestunek Nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi kwiatami co niektórzy w drodze dostawali???

ale Ruscy wymiatają:szok::szok::szok:strach pomyśleć co nam zrobią:szok::szok::szok:

aOla mnie sie wydaje ze oni z tymi kwiatami -czekoladkami sa tam po to zeby pokazac bliskim ze sa z nich dumni :tak: i okazac im wsparcie po takim dlugim 4-dniowym marszu i ..zeby im bylo milo ze ktos na nich na mecie czekal...:-)

wogole.... dzien dobry...:-D:-D:-D

my polezakowalismy do 8.30 bo mi sie przypomnialo:szok: ze Erni idzie do kolegi na urodziny:-Dna 9.45 wiec jak bez sniadanka mial isc?:-p pranie sie juz suszy wyschnie migiem bo tak wieje ze mi wczoraj namiot polamalo:zawstydzona/y: no coz...

Gosiu o tak przeprowadz sie do Bredy!:tak::tak::tak: bylo by super....

Iskierka masz talent;-) - moja mama szydelkowala i haftowala biezniki - cuda jej wychodzily, moze ja tez sprobuje...:sorry2:

Ja tez wam zycze wspanialej soboty...

p.s. co z ta szczepionka przeciwko kleszcza?:cool2: - nikt nie wie??? Iguana kiedy bedziesz? ty napewno wiesz....

Witam

Aniu ja oszczepiace nic nie wiem:no:

Iskierka piekne te obrazki:tak:
Mój m dzis do pracy poszedl a mialam zaplanmowane wieksze zakupy:baffled:No nic mniejsze zrobie..
Jutro idziemy na komunie do Anety (z hagi) synka :tak:Msza o 10;30 na drugim koncu hagi wiec musimy wstac przed 7:tak: Pogoda chyba za bardzo nie dopiesze ,musze jechac po rajstopy (jak ja ich nie lubie...:no::baffled:)

milej soboty kochane

Ja pierdziu co za beznadziejna pogoda. A tu pasuje się zbierać do Bredy....................... 3 miejsca do obskoczenia........................ blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Aniu jakbys wczesniej zapytala o ta szczepionke to bym zapytala w cb bo mam tam polke i jak cos nie wiem to zawsze jej pytam :tak:

pytalam wczesniej ale nikt nie odpowiedzal:sorry2::sorry2::sorry2: chyba nawet to bylo w poscie o porownywaniu wagi miedzy naszymi synkami...:-D

Karola prosze pozdrow od nas Anetke...:tak:usciski od mnie!!!

u nas leniwie.. nic nie musimy...:-p:cool2:

witam
u nas też leniwie leci sobota, pogoda kiepska zimno i deszczowo więc w domu siedzimy.Za tydzień jedziemy w końcu na urlop do pl na dwa tygodnie, może tam będzie ładna pogoda:)
Iskierka śliczne te hafty, moja ciocia takie robi, bardzo pięknie wyglądają, wiszą u niej na ścianach jako obrazy.

aniu wiem ze pytalas wczesniej, ale ja juz i tak bylam po wizycie w CB:-D ale za jakis czas bede szla tam opytac sie o szczepienie na gruzlice, to zapytam tez o szczepienie na kleszcze :tak:

reklama
Do góry