reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
no ja tez jestem zaskoczona ta gra:szok::baffled:

ja tylko zasiadlam do kompa to mie sie przypomnialo co mam jeszcze zrobic :sorry2: i tak od 19 próbuje cos naskrobac:baffled:
Aniu pysznosci upieklas:tak: ja tez dzis ciasto z truskawkami ale cos truskawki mi sie rozplynely :baffled::tak:
U nas w porcie telebimy i koncerty i jakies targi od rana:tak:ludzi od groma i wszysto oranje:tak:A tu taka niespodzianka:-D

lece sie okapac ,bo jeszcze pazurki musze maznac lakierem:tak:

hejka
nareszcie usiadlam sama na kanapie, Thijsie nie chce spac u siebie w lozeczku :sorry2: jak tylko go tam poloze to zaraz zaczyna parskac, sapac i najlepiej mu sie w wozku spi. Narazie mu jeszcze popuszczam ze wzgledu na jego mlody wiek :cool2:
Mecz tez kawalek ogladlam, Holendrzy sie nie popisali dzisiaj......
Karola udanej imprezki jutro :tak:

Aniu nie kus bo pozniej mialabys mnie codziennie na kawie :-D:-D a gdzie to ciasto schowalas pewnie na FB ;-)

musze skonczyc prasowanie :dry: HELP !!!!!!

Dobry wieczor all
FDziękuje wszystkim za pochwałę moich prac. Mam ich troszkę, na ścianach wisi niewiele, bo zawsze czasu brak na oprawienie, ale dużo poszło "do ludzi" na prezenty albo na sprzedaż - roznie ;-)

Ja dziś jakas niemrawa jestem cały dzień. No i lekki szok przeżyłam, bo rano wybierając sie na zakupy zauważyłam, że ciążowe spodnie ogrodniczki troszke mi się "zbiegły" i mam problem z ich ubiorem. A jak wyszłam spod prysznica to odnioslam wrazenie, że brzuch mi sie jeszcze powiększył...
Poza tym brzuszek ciągle mi twardnieje i czasami odczuwam lekkie skurcze. Do tego mała chyba ma coraz mniej miejsca, a chcialaby sie porozciągać... W efekcie brzuch mi sie rusza prawie non stop...
Mecze sobie obejrzalam i stwierdzilam jako laik że były dość marne. Nie popisala się ani Holandia, ani Niemcy, choc ci drudzy w koncu wygrali. Nasz mecz był zdecydowanie lepszy:-D

A i musze sie pochwalic - w koncu spakowalam torbę do szpitala;-) Warto podkreślić ze nie bez problemow:-D

Dzien dobry...

Sencilla ja tego nie moge otworzyc...:sorry2::baffled: wkleisz?
Karola milego dnia - pogoda piekna na taka uroczystosc...:tak:
Iskierka no to gratulujemy tej torby - napewno sie przyda:-D
Gosiu ciasto wyszlo pycha jak nnigdy...zaraz ci tu kawalke zaserwuje...:cool2:

Załączniki

• P6100004.jpg
    P6100004.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 42
Pare minut temu wpadlam zagladnac co tu slychac a tu prosze...:szok::szok::szok:
Iskierka po prostu w szoku jestem ze za moich plecow wyskoczylas i ... dzialasz na wlasna reke:dry::shocked2::dry:

wiec wg tego co ustalilysmy wczesniej/biorac pod uwage wasze sugestie/ oswiadczam ze nowy watek MAMY Z HOLANDII zostanie otwarty w momencie przekroczenie 3000stron i stary automatycznie zostanie zamkniety na zawsze...

wszelkie proby kombinowania i otwierania przez osoby do tego nie powolane watkow podobnych zostana anulowane...

milego dnia

Hejka.
Znow mi brak czasu

Sencilla dzieki....za to co o nas!!!
Aniu mniam jak znajdziesz chwile to wrzuc jakies przepisy do watku.
milego dnia ,moze wieczorem sie odezwe,bo myslalam ze zdarze wiecej napisac ale Alex juz sie obudzil wiec znow musze leciec,obiadek juz prawie gotowy a potem na urodzinki do mojej siostry.
Gosiu podaj jakies adresy fajnych i ciekawych miejsc do zwiedzania,moga byc z Limburgi tez bo tam chyba troche zamkow jest,Alex juz troche wiekszy wiec mozna zaczac zwiedzac.A i pokaz nam jak Twoj Thijsie rosnie.
Iguana jak tam u Was?
Dziewczyny fajne fotki kibicow,ogolem to ja nie wiem czemu oni sie czepiaja naszej druzyny polskiej przeciez nie przegrali,,,remis jest ok.
Ok lece juuz :-)
Aha widzialam tez wlasnie jakis nowy watek,po co on???przeciez tu jest fajnie.:happy2:

reklama
aniahaven- popieram cie w 100% i wiem ze wybierzesz najlepsza opcje do rozwiazania :tak: wg mnie watek porod w holandii jest zbedny, bo i tak dziewczyny zamiast o porodzie pisza to samo co na tym watku... ale wg slow jednej z nich nie dolacza do nas bo tutaj sa "sami swoi" :sorry2:

ps. smaka mi narobilas tym ciastem:-p a ja zrobilam sernika na zimno w wersji dla meza z wisniami;-)
miłego dnia wszystkim

Do góry