reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

madziula nic mi nie wiadomo na ten temat, ja mieszkam na spokojnej ulicy na szczescie :sorry:
cos mi sie wydaje, ze to plotka - jak zwykle - bo by cos pisalo o tym w jakichkolwiek wiadomosciach, w koncu nie codziennie kogos zastrzeliwuja :-Dna spoorwijku:confused2: ale jakis czas temu bylo ze tam jednego zabili a drugiemu noge odcieli.. nawet bym sie nie spodziewala, kogo to sie tu zna, szok :szok: lepiej z domu nie wylazic.. apropo zastrzelenia, to rok temu zabito mojego kolege w Amsterdamie Pool doodgeschoten in Amsterdam | Inwonersnieuws :no: przez Marokana :confused2:

reklama
TheHague mój wracał wtedy ze szkoły od strony nowej straży i mówil ze cała ulica zamknieta , pełno policji i antyterrorka :) a kolezanka co mieszka naprzeciw zeemana mowila ze pod albertem małym zastrzelili, słyszala sama zmieszkania wiec to nie plotka, ale znalesc tez nie moge...

a skad ta Twoja kolezanka wie, ze to akurat POLKE zastrzelili? w papiery tej osobie zagladala?:-D ja zauwazylam ze jak sie w Hadze cos dzieje, to zaraz ze to polacy zabili/zostali zabici. kiedys byla akcja ze w COCOONIE (pewnie znasz to miejsce na centrum) zabili dwoch polakow :tak: i dlatego impreze zamkneli. My znamy wlasciciela i jednego ochroniarza stamtad. Smiali sie jak jeden maz jak im to powiedzialysmy ze taka plota chodzi. Klub zamkneli, bo powstalo tam cos innego! haha no ale oczywiscie zamkneli go bo zabili tam Polakow :-p

zreszta ja nie mieszkam kolo zeemana ani alberta to nic nie moge na ten temat powiedziec.

jak jest z dniem nauczyciela i prezentami?macie jakieś pomysły?????/

aOla ja chcialam bardzo odpowiedziec wczesniej no to pytanie ale niezdarzylam - przepraszam cie...:tak::sorry:
Ja oczywiscie wiem o czym piszesz bo my tez mamy Dzien Nauczyciela tego samego dnia :-)- ale u nas sie chyba bardziej zoragnizowali :sorry:bo od dwoch miesiecy juz ustalone wsio - sa mamy co maja kupic prezent i sa mamy co robia jedzonko dla dzieci / chyba 6 rodz. pozywnych rzeczy + snoepie jak np ciateczka ktore ja tez sie zaoferowalam upiec:-D/
Jesli u was nikt nie pisal meili ani nic nie mowie ja mysle ze jakies maly bukiecik - czkoladku albo laurka byl bydobrym pomyslem... ja pieke ciasteczka wlasnie w ksztalcie kwiatow z lentinkowym srodkiem i kolorowym albo bialym lukrem:-)

Sencilla kobieto o malo nie umarlam z ciekawosci co w tej szufladzie... fujjj jakies wlossy bleeee... ja jestem anty wlosowa wszedzie... nienawidze wlosow na umywalkach a juz klakow pod prysznicami nietrawie...:eek::no:

Ja kiedys sprzatalam w takim domu gdzie 17-latak miala caly kosz tamponow - chyba go do miesiaca nie wyrzucala a poza tym tampony byly nawet pod prysznicem:wściekła/y::szok:- wyszlam z tamtej lazienki i powiedzialam jej mamie ze nie bede jej tej lazienki wiecej sprzatac... i .. wiecej nie sprzatala tego aneksu hihi...syfiara...:-D

no i mamy remis ;))

oj tego ci nie powiem skad ona wie.... ja z nia osobiscie nie rozmawiałam tylko moj w pracyy.....

no remis , remis lepsze to niz przegrana ;)

Ostatnia edycja:
A ja mam w nosie wsio. Każdą plotę czy nie plotę. Remis czy nie remis! Ważne, że Miśka happy heheheheheeh 2012-06-04 18.12.06.jpg

czas zacząć relaxik :) miłego weekendu!

Załączniki

• 2012-06-04 18.12.06.jpg
    2012-06-04 18.12.06.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 27
madziula no wlasnie i tak rodza sie plotki :) raczej nie wydaje mi sie zeby to akurat polke zastrzelili. ja to juz tyle slyszalam, ze zabili polke kolo zuiderparku, ze zabili polke kolo tureckiego bazaru, ze koles skoczyl z molo do morza popelniajac samobojstwo. daj spokoj, ilez mozna tego sluchac :D ktos fame puszcza i to sie tak ciagnie potem.

reklama
ja tam nie wiem, na oficjalnej stronie policji sa info o jakichs kradziezach itd a o zadnym morderstwie nie ma nic :-p ja zawsze tam sprawdzam bo to jest info z pierwszej reki ;)

zreszta ja tam nie mieszkam juz ponad rok to i tak bym nie wiedziala ;)

Do góry