reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
ja wrocilam z pracy i od drzwi mnie powitaly okrzyki, ze gola strzelili :) super, fajny poczatek, szkoda, ze pozniej remis.

chyba WAs nie doczytam, bo padam na nos po calym tygodniu...

Wynik calkiem zadawalajacy :tak::tak:

Ja dzis tez stersa mialam:eek:Pierwsze w sklepie place karta a tu zly pin ,i zly pin.Patrze na karte a to karta firmowa mojego m:szok::wściekła/y: A pieniedzy w portwelu 1,40 a placic 2 ,50:eek::cool: Wiec mowie babce ze tylko mleko biore :cool::tak: w drodze do domu Michas na loopfitsu jedzie i juz przy naszym domu zaczyna strasznie plakac i jedzie w druga strone.Ja w strachu co sie dzieje ,czy go wiatr zepchal czy cos go boli..a tu tylko czapeczke polski ( taty) zwial mu wiatr i zawial do bramy.Ale placz i wrzask nie do opisania :no: Jak przyszlam do domu to siadlam i sie rozbeczalam ze strachu i stresu ... tak sie wystraszylam ,ze cos mu sie dzieje:no::no:

karola biedna, emocje sie w Tobie skumulowaly i musialas wybuchnac.. dobrze ze Michalkowi nic sie nie stalo! a Ty idz sie zrelaksuj i odpocznij:tak:

Sencilla widze, ze zawsze jak do pracy idziesz to dziewczynki daja popalic :-D juz drugi raz spisz 4 godziny przed praca.. Ty tez idz zrelaksuj sie i odpocznij (w miare mozliwosci oczywiscie..:zawstydzona/y:)

Hauge wlasnie sie relaksuje przed kompem ale zaraz ide pod prysznic:tak::tak:

Karola niezly dzien biedulko mialas...:sorry:twoj masazyk ci powinien trzasnac na rozluznienie...:-D a propos mojego kolorku to obiecuje wstawic fotke przez weekend bo po wczorajszej ulewie na tym marszu to moje wlosy wygladaja jak :eek:by je piorum trafil hihi...

aOla jak tam po ostatnim dniu...

u nas w Bredzie tez czasami morderstwa sie zdarzaja oj tak...:cool:
Sencilla relaksuj sie kobieto ile wlezie bo weekend szybko minie i...od nowa:-)

Ja chate ogarnelam w miedzyczasie meczu - pranie wypralam ,drugie wlacze do gotowania jutro, skladniki na ciasto na blacie juz stoja- szybka akcja i ...nic nie robie...zakupy tez odbebnilismy wspolnie juuuupi...:tak:

Jutro moj zamierza znowu:nerd: mecze z kumplem ogladac - i jeszcze wedzenie wegorzy chca zrobic wieczorem... /wiem wiem ale ja lubie:rofl2:/

a u nas w Meppel raczej spokojnie, cisza, nawet bujek jako takich nie ma.. no ale miescina mała, 25tys. mieszkancow. Ja padam na ryj dzisiaj. I jak pomysle, ze jutro mam od 9 do 16 klientki, to padnę na zawał. Fajnie, bo kaska wpada, a wiecie jak to jest z wlasna firmą- samemu sobie szefem i jak nie pracuje nie zarabiam. Wiec nie jecze. Ale perspektywa wstanie o 7.30 (gdzie nie robiętego nigdy) mnnie przeraża :p

Wkurzyłam się, bo wrocialm z pracy, kolacji brak. Dziecko spi- mowie spoko. Zasnął o 21.00 to pośpi, sobie myślę, wiec stary zapakował się i poszedł zobaczyć na "rynek" czy telebim na jutro stoi. I jak na złość, Stary OUT a Kuba wstał. i lipa, spać już nie chce ;/;/ czyli nocka z dupy zawsze wtedy, kiedy ja musze wstać rano i sie wyspac :(( ale nie popuszcze- dzisiaj M bedzie z nim siedział. A od niedzieli- pobudka o 7 i nie ma ze boli.

wcinam pesto, które na szybko sobie zrobiłam, dobrze, że miałam bazylię i orzeszki!

a widziałam, że pomysł forum nowego został przyjęty bez echa. Aż tak olewacie moje posty??

wcinam pesto, które na szybko sobie zrobiłam, dobrze, że miałam bazylię i orzeszki!

a widziałam, że pomysł forum nowego został przyjęty bez echa. Aż tak olewacie moje posty??

Witaj.... i smacznego:-D nikt Carinio nie olewa ciebie ani twoich postow:nerd: - mamy wlasnie pewne postepy na tym forum /np; dodatkowego moderatora:-p/ i mam nadzieje ze wkrotce bedzie wiecej zmian na lepsze... ja prywatnie po prostu uwazam ze to by bylo swinstwo porzucic to forum i budowac nowe skoro jestesm tu od 2008roku i mi sie tutaj podoba...:tak: fakt czasem sie tu dzieje ale "co nas nie zabije to nas wzmocni" wiec zamierzam o to miejsce tutaj jeszczepowalczyc... mam nadzieje ze rozumiesz...:eek::sorry:;-)

Milej pracy rano i wstawania - ja spie i nigdzie sie nie ruszam chyba ze mnie glod poranny wezwie na sniadanie...:-D

reklama
Dziewczyny ale byly emocje!! Ogladalam mecz z zapartych tchem ! 1:1 przynajmniej nie ma wstydu !!! :)
powiem wam, ze w NL co chwile ktos sie zabija, tzn jeden drugiego , w Polsce tez sie zdarza, ale nie na poczatku dziennym. Ja staram sie codziennie ogladac holenderskie wiadomosci i prawie dziennie dzieje sie jakas tragedia. A w Rotterdamie to juz w ogole.. Najniebezpieczniejsze miasto w Europie. Nawet u nas na wsi zabili 2 lata temu jakiegos dillera narkotykow. No i niestety coraz czesciej sie slyszy, ze Polak zabil Polaka pod wplywem alkoholu. Ostatnio jeden dostal wyrok, do tej pory nie pamieta , ze kogos zabil, bo byl tak napruty.
Troche mnie dziwia w NL dosc niskie kary za przestepstwa , moze dlatego , ze wiezienia drogie w utrzymaniu ?

Oj Ania wedzone wegorze, ale mi smaka narobilas ;p my zjedlismy kuraka z rozna, ale byl juz troche wysuszony, bo M byl tak skupiony na meczu ze nie chcial isc wczesniej. A maly skakal w brzuchu, chyba tez sie wkrecil w to wszystko.

lecimy dalej z wieczornym repertuarem , adios!

Do góry