reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja się pochwalę swoją pracą - tydzien haftowania:-)
P1030362.jpg
A taki bedzie efekt koncowy:
Irysy.jpg

Coś mi sie wydaje że moj aparat szwankuje.... kolory jakieś dziwne...

Ok, znikam do placków bo córka wrócila - będę... po meczu, a może w trakcie;-);-);-)

reklama
Iskierka cudne te Twoje dzieła :) Ja jak teraz przyjadę do Polski chce się nauczyć robic na drutach, szyć na maszynie i tp :) Póki co przeglądam prze różne forum i filmiki :) Czemu sweter który jest za 600zł nie mogę sobie sama zrobić? :) co nie? :)

Ja robię obiadeeeeeeek. Zupa się gotuje a na drugie pulpety w sosie pieczarkowym :) mniam mniam ! :)

Moja ciocia tez takie cuda robi nawet ludziom na zamowienie.ja kiedys na drutach robilam sobie sweterki a moja kolezanka to robila do sklepu i szlo za duza kase.

No dlatego właśnie chcę wykorzystać moją Kochaną Ciocię żeby mnie poduczyła już nawet wczoraj z nią rozmawiałam :) Ona cały czas coś robi albo dla mojej Misi albo dla swojej Wnusi :) i czas się nauczyć :) a nóż się komuś spodoba to co ja zacznę tworzyć :) a myśli już jakieś w mojej głowie są :)

Nana patrzaj np na to http://mizrah.ru/post222926219/ strasznie mi się podobają te drugie i trzecie spodenki jak lecisz od góry :)

AXE jacie ale cuda ,musze mezowi pokazac.Mi ciocia wyhawtowala taki duzy obrazek z ptaszkami na dzrewach a teraz wiem ,ze haftuje nam piekny portret P.Jezusa z okazji 5 rocznicy slubu.nawet wnusia zarazila tym haftowaniem ,niezly sposob na zajecie czyms 5 latka.Ma swoj sprzet taki dla dzieci :-)

Nam wichura poprzestawiala antene i nie mamy EURO :-(

Ostatnia edycja:
dzisiaj to z daleka widać Polaków ;) bluzy i koszulki :)

dzisiaj sie dowiedziałam ze z 2 dni temu w Hadze na Spoorwijku zastrzelono Polke :(
TheHague wiesz coś o tym?? ty tam mieszkasz za zakrętem ;)

ale cisza.... wy poważnie tak namiętnie oglądacie mecz??? ja dopiero do domu wrócilam heheheh a moj Ł to tu skacze jak skoczek przed tv hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj to z daleka widać Polaków ;) bluzy i koszulki :)

dzisiaj sie dowiedziałam ze z 2 dni temu w Hadze na Spoorwijku zastrzelono Polke :(
TheHague wiesz coś o tym?? ty tam mieszkasz za zakrętem ;)

ale cisza.... wy poważnie tak namiętnie oglądacie mecz??? ja dopiero do domu wrócilam heheheh a moj Ł to tu skacze jak skoczek przed tv hehehehe

Ja ogladam.... i probuje was doczytac... POLSKA GOLA:-D:tak:

Do góry