reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja się pochwalę swoją pracą - tydzien haftowania:-)
P1030362.jpg
A taki bedzie efekt koncowy:
Irysy.jpg

Coś mi sie wydaje że moj aparat szwankuje.... kolory jakieś dziwne...

Ok, znikam do placków bo córka wrócila - będę... po meczu, a może w trakcie;-);-);-)

reklama
Iskierka cudne te Twoje dzieła :) Ja jak teraz przyjadę do Polski chce się nauczyć robic na drutach, szyć na maszynie i tp :) Póki co przeglądam prze różne forum i filmiki :) Czemu sweter który jest za 600zł nie mogę sobie sama zrobić? :) co nie? :)

Ja robię obiadeeeeeeek. Zupa się gotuje a na drugie pulpety w sosie pieczarkowym :) mniam mniam ! :)

Moja ciocia tez takie cuda robi nawet ludziom na zamowienie.ja kiedys na drutach robilam sobie sweterki a moja kolezanka to robila do sklepu i szlo za duza kase.

No dlatego właśnie chcę wykorzystać moją Kochaną Ciocię żeby mnie poduczyła już nawet wczoraj z nią rozmawiałam :) Ona cały czas coś robi albo dla mojej Misi albo dla swojej Wnusi :) i czas się nauczyć :) a nóż się komuś spodoba to co ja zacznę tworzyć :) a myśli już jakieś w mojej głowie są :)

Nana patrzaj np na to http://mizrah.ru/post222926219/ strasznie mi się podobają te drugie i trzecie spodenki jak lecisz od góry :)

AXE jacie ale cuda ,musze mezowi pokazac.Mi ciocia wyhawtowala taki duzy obrazek z ptaszkami na dzrewach a teraz wiem ,ze haftuje nam piekny portret P.Jezusa z okazji 5 rocznicy slubu.nawet wnusia zarazila tym haftowaniem ,niezly sposob na zajecie czyms 5 latka.Ma swoj sprzet taki dla dzieci :-)

Nam wichura poprzestawiala antene i nie mamy EURO :-(

Ostatnia edycja:
dzisiaj to z daleka widać Polaków ;) bluzy i koszulki :)

dzisiaj sie dowiedziałam ze z 2 dni temu w Hadze na Spoorwijku zastrzelono Polke :(
TheHague wiesz coś o tym?? ty tam mieszkasz za zakrętem ;)

ale cisza.... wy poważnie tak namiętnie oglądacie mecz??? ja dopiero do domu wrócilam heheheh a moj Ł to tu skacze jak skoczek przed tv hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj to z daleka widać Polaków ;) bluzy i koszulki :)

dzisiaj sie dowiedziałam ze z 2 dni temu w Hadze na Spoorwijku zastrzelono Polke :(
TheHague wiesz coś o tym?? ty tam mieszkasz za zakrętem ;)

ale cisza.... wy poważnie tak namiętnie oglądacie mecz??? ja dopiero do domu wrócilam heheheh a moj Ł to tu skacze jak skoczek przed tv hehehehe

Ja ogladam.... i probuje was doczytac... POLSKA GOLA:-D:tak:

Do góry