reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Iskierka cudne te Twoje dzieła Ja jak teraz przyjadę do Polski chce się nauczyć robic na drutach, szyć na maszynie i tp Póki co przeglądam prze różne forum i filmiki Czemu sweter który jest za 600zł nie mogę sobie sama zrobić? co nie?
Ja robię obiadeeeeeeek. Zupa się gotuje a na drugie pulpety w sosie pieczarkowym mniam mniam !
Ja robię obiadeeeeeeek. Zupa się gotuje a na drugie pulpety w sosie pieczarkowym mniam mniam !
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
No dlatego właśnie chcę wykorzystać moją Kochaną Ciocię żeby mnie poduczyła już nawet wczoraj z nią rozmawiałam Ona cały czas coś robi albo dla mojej Misi albo dla swojej Wnusi i czas się nauczyć a nóż się komuś spodoba to co ja zacznę tworzyć a myśli już jakieś w mojej głowie są
Nana patrzaj np na to http://mizrah.ru/post222926219/ strasznie mi się podobają te drugie i trzecie spodenki jak lecisz od góry
Nana patrzaj np na to http://mizrah.ru/post222926219/ strasznie mi się podobają te drugie i trzecie spodenki jak lecisz od góry
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
ale u mnie wieje... aż mi się sufit podnosi... w sensie kasetony... w szoku jestem, że Miśka przy tym śpi
nana19
Fanka BB :)
AXE jacie ale cuda ,musze mezowi pokazac.Mi ciocia wyhawtowala taki duzy obrazek z ptaszkami na dzrewach a teraz wiem ,ze haftuje nam piekny portret P.Jezusa z okazji 5 rocznicy slubu.nawet wnusia zarazila tym haftowaniem ,niezly sposob na zajecie czyms 5 latka.Ma swoj sprzet taki dla dzieci :-)
Nam wichura poprzestawiala antene i nie mamy EURO :-(
Nam wichura poprzestawiala antene i nie mamy EURO :-(
Ostatnia edycja:
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dzisiaj to z daleka widać Polaków bluzy i koszulki
dzisiaj sie dowiedziałam ze z 2 dni temu w Hadze na Spoorwijku zastrzelono Polke
TheHague wiesz coś o tym?? ty tam mieszkasz za zakrętem
ale cisza.... wy poważnie tak namiętnie oglądacie mecz??? ja dopiero do domu wrócilam heheheh a moj Ł to tu skacze jak skoczek przed tv hehehehe
dzisiaj sie dowiedziałam ze z 2 dni temu w Hadze na Spoorwijku zastrzelono Polke
ale cisza.... wy poważnie tak namiętnie oglądacie mecz??? ja dopiero do domu wrócilam heheheh a moj Ł to tu skacze jak skoczek przed tv hehehehe
Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj to z daleka widać Polaków bluzy i koszulki
Ja ogladam.... i probuje was doczytac... POLSKA GOLA