Madziula85
Rodzina w komplecie :)
nana19 jak ja weszłam wczoraj do c&a to ja nie wiedziałam co brać szał normalnie wczoraj az kupiłam w zeemanie bluzeczke z kwiatuszkiem i getry z kokardkami, nie mogłam sie oprzec hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze,ze temat sie Was trzyma haha. A ja juz w pracy,spalam 4 godziny,bo moje mlodsze dwie mlodsze zle spaly.cudowny zywot matki pracujacej
Nana mysle, ze to byla dobitna aluzja Twojego meza, zeby sie brac do roboty a potem poprosissz o ruggenprik na bol, a na koncowke porodu gaz i bedzie wesolo !ISKIERKO ale co siostrzyczka czy glupi jas
Ayni, każdy się może pomylić:-) ja jeszcze jak pracowalam w styczniu i poczulam sie żle w pracy to zwolnilam sie do domu i następnego dnia rano, jeszcze pół przytomna dzwonie do przychodni i umawiam się na wizytę. Podalam nazwisko lekaża i pielęgniarka pyta mnie czy "morgen" o 9.30 mi pasuje. To ja, tak oczywiście najlepiej "morgen" bo trzeba dać znac do pracy co ze mną. Po czym wstalam, ubralam się i lecę do tej przychodni...Tam bylo napisane, ze wizyta z 11.00 dzis przeniesie sie na 11.15 rowniez dzis!!! a mail napisany wczoraj, dlatego tylko okiem rzucilam na niego i widze ze morgen i skojarzylam, ze ona chce na jutro to przesniesc jejku ale wstyd po prostu namieszalam. Strasznie mi glupio
eh... zjem i bede czekac na M moze mnie jakos pocieszy, bo czuje sie jak sierotka Marysia bez wesolych krasnoludkow.
AOLA, z tego co ja sie orientuję to tutaj nie ma dnia nauczyciela..... Przynajmniej mnie nic o tym nie wiadomo. Moje dzieci chodzą tu już kilka lat do szkoły i jeszcze nic o dniu nauczyciela nie słyszalam... Tym bardziej o żadnych prezentach....jak jest z dniem nauczyciela i prezentami?macie jakieś pomysły?????/
Myslę, że najlepszym prezentem dla pani bedzie jakas własnoręcznie zrobiona przez twojego syna laurka. Tutaj raczej nie robi się drogich prezentów. Możesz tez delikatnie wypytac panią co lubi i kupic jakiś drobiazg.iskierka w mojej szkole jest zaznaczony dzien nauczyciela na 26czerwiec No i Piotruś przechodzi do innej pani a tą bardzo lubię i chciałabym jej jakoś podziękować Dać jakąś pamiątkę
Myslę, że najlepszym prezentem dla pani bedzie jakas własnoręcznie zrobiona przez twojego syna laurka. Tutaj raczej nie robi się drogich prezentów. Możesz tez delikatnie wypytac panią co lubi i kupic jakiś drobiazg.
Kupisz - poszukaj po sklepach z artykułami szkolnymi - Primera, Bruna, księgarniea kupię tutaj bibułę? zrobilibyśmy kwiaty z bibuły plus jakies czekoladki