reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

nana19 jak ja weszłam wczoraj do c&a to ja nie wiedziałam co brać :) szał normalnie :) wczoraj az kupiłam w zeemanie bluzeczke z kwiatuszkiem i getry z kokardkami, nie mogłam sie oprzec hehehe

reklama
Widze,ze temat sie Was trzyma haha. A ja juz w pracy,spalam 4 godziny,bo moje mlodsze dwie mlodsze zle spaly.cudowny zywot matki pracujacej :)

Widzisz, nawet spimy podobnie. Zombiaku :)

ISKIERKO ale co siostrzyczka czy glupi jas:-D
Nana mysle, ze to byla dobitna aluzja Twojego meza, zeby sie brac do roboty :) a potem poprosissz o ruggenprik na bol, a na koncowke porodu gaz i bedzie wesolo ! :)

Dziewczyny a ja sie czuje okropnie. Taki popis dalam , ze hej. Zacznijmy od tego , ze wczoraj jak juz poczlapalam do lozka to nie moglam zasnac... 3 godzina, bija koscielne dzwony, ja sie dalej wierce, potem czwarta, nie moglam w zadnej pozycji na dluzej zostac... O 5 dzwoni budzik, M wykopalam z lozka i powoli przysypiam, ale sie znow obudzilam, bo poszedl na gore po skarpetki. Z tego wszystkiego zlazlam na dol i sie po prostu poryczalam , ze jak sie nie poloze to mi nie wygodnie, ze nie spie juz prawie druga noc , ze brzuch mi przeszkadza i jestem zmeczona i po prostu chcialabym sie wyspac. Troche mnie tam pocieszyl, po czym poszedl do pracy. A ja dalej w proby zlapania snu na nogi. Jakos w pustym lozku bylo mi zdecydowanie lepiej i zaczelam zasypiac. Budzik moj zadzwonil o 10.00 bo na 11 mialam miec wizyte i widze, wylaczylam budzik i zagladam, ze mam maile na telefonie , wiec sprawdzam, ze od poloznej czy moga przesunac , ze jutro , ze 11,15 , ja odpisuje , ze ok, ik zie je morgen i dalej spac...

Po czym dzwoni telefon o 11.45 polozna druga z nich, ze czeka na mnie z wizyta, ja mowie jak to, przeciez ta druga przesunela na jutro , a ona mowi, ze to dziwne, bo jutro sobota, a ja mowie, ze dla mnie to tez dziwne bylo , ale odpisalam ok i poszlam spac bo mialam koszmarna noc. Po czym umowila mnie na wtorek , a ja otworzylam juz porzadnie oczy raz jeszcze zajrzalam do maila. A tam....

Tam bylo napisane, ze wizyta z 11.00 dzis przeniesie sie na 11.15 rowniez dzis!!! a mail napisany wczoraj, dlatego tylko okiem rzucilam na niego i widze ze morgen i skojarzylam, ze ona chce na jutro to przesniesc
:wściekła/y:jejku ale wstyd po prostu namieszalam. Strasznie mi glupio :eek:
eh... zjem i bede czekac na M moze mnie jakos pocieszy, bo czuje sie jak sierotka Marysia bez wesolych krasnoludkow.

ja wolę H&M niż C&A byłam niedawno ale nie było jeszcze wyprzedazy Zaczęły się już?

ponawiam pytanie
jak jest z dniem nauczyciela i prezentami?macie jakieś pomysły?????/

Tam bylo napisane, ze wizyta z 11.00 dzis przeniesie sie na 11.15 rowniez dzis!!! a mail napisany wczoraj, dlatego tylko okiem rzucilam na niego i widze ze morgen i skojarzylam, ze ona chce na jutro to przesniesc :wściekła/y:jejku ale wstyd po prostu namieszalam. Strasznie mi glupio :eek:
eh... zjem i bede czekac na M moze mnie jakos pocieszy, bo czuje sie jak sierotka Marysia bez wesolych krasnoludkow.
Ayni, każdy się może pomylić:-) ja jeszcze jak pracowalam w styczniu i poczulam sie żle w pracy to zwolnilam sie do domu i następnego dnia rano, jeszcze pół przytomna dzwonie do przychodni i umawiam się na wizytę. Podalam nazwisko lekaża i pielęgniarka pyta mnie czy "morgen" o 9.30 mi pasuje. To ja, tak oczywiście najlepiej "morgen" bo trzeba dać znac do pracy co ze mną. Po czym wstalam, ubralam się i lecę do tej przychodni...
Okazało sie że dla mnie "morgen" bylo rano, a dla pielęgniarki "morgen" to... JUTRO. Na szczęscie inna lekarka miala wolny aafsprak i mnie przyjęła:-D:-D:-D
jak jest z dniem nauczyciela i prezentami?macie jakieś pomysły?????/
AOLA, z tego co ja sie orientuję to tutaj nie ma dnia nauczyciela..... Przynajmniej mnie nic o tym nie wiadomo. Moje dzieci chodzą tu już kilka lat do szkoły i jeszcze nic o dniu nauczyciela nie słyszalam... Tym bardziej o żadnych prezentach....

iskierka w mojej szkole jest zaznaczony dzien nauczyciela na 26czerwiec No i Piotruś przechodzi do innej pani a tą bardzo lubię i chciałabym jej jakoś podziękować Dać jakąś pamiątkę

iskierka w mojej szkole jest zaznaczony dzien nauczyciela na 26czerwiec No i Piotruś przechodzi do innej pani a tą bardzo lubię i chciałabym jej jakoś podziękować Dać jakąś pamiątkę
Myslę, że najlepszym prezentem dla pani bedzie jakas własnoręcznie zrobiona przez twojego syna laurka. Tutaj raczej nie robi się drogich prezentów. Możesz tez delikatnie wypytac panią co lubi i kupic jakiś drobiazg.

Myslę, że najlepszym prezentem dla pani bedzie jakas własnoręcznie zrobiona przez twojego syna laurka. Tutaj raczej nie robi się drogich prezentów. Możesz tez delikatnie wypytac panią co lubi i kupic jakiś drobiazg.

a kupię tutaj bibułę? zrobilibyśmy kwiaty z bibuły plus jakies czekoladki

AYNI wiesz ja niedawno to zapomnialam ze mam fizjo z Tymkiem ,jeszcze wieczorem pamietalam w kalendarzu jak byk a rano sie obudzilam i wogole nie pamietalam ,przypomnialo mi sie dopiero na drugi dzien:szok:Co do siostzryczki to powiem ci ze mysle ze w tym stwierdzeniu jest cos wiecej mojemu mezowi podoba sie nasze nowe gnioazdko i poczol sie gotowy na powiekszenie rodziny.A co do znieczulenia to ja se prosic moge ...ostatnio tez prosilam...

reklama
Nana teraz bedzie inaczej, zobaczysz :0 wezmiecie jakis inny szpital i bedzie bomba ! :)
wiesz nie dostalas znieczulenia, bo w waszej sytuacji nie mogli Ci dac, ale kazda ciaza jest inna, kazdy porod tez . Nic dwa razy sie nie zdaza kochana :p

Do góry