reklama
A
aOLA
Gość
mąz był u domowego tzn w rejestracji i mówili że bez skierowania????? a do logopedy mówiła żeby pójść nauczycielka dzieciaOLA, na zajecia do logopedy trzeba miec skierowanie od huisartsa, wtedy ubezpieczenie wszystko zwraca. Zajecia wygladaja roznorako, w zaleznosci od "problemu". a zauwazylas cos u swoich dzieci? czy nauczycielki?
no już myślałam, że Nas zamknęli hehehe dobrze, że forum jest z powrotem widzę, że mamy nowego moderatora - Sencilla nie zamykaj Nas tak jak Ania hahahahahaha ;PPP
Axe pozwole sobie zaznaczyc ze Sencilla nie jest nowym moderatorem - teraz jest DWOCH MODERATOROW poprostu ...zeby miec wieksza kontrole nad wami,,,,
tak wogole to HEJKA...my tez juz po pracy... u nas byly dzis kopytka - bo mojego nadal nie ma hihi wiec odzywiamy sie jak w przedszkolu...
aOla moich tez chce zapisac do logopedy ale po wakacjach - znajomi chodza od stycznia i ....poszerzaja slownictwo u niej a poza tym to fajna babka wiec my tez chcemy sie tam dostac... zajecia ja indywidualne 30-45min dziecko i logopeda... u nas tez bez skierownai idzie i mowisz ze chcesz...
Iskierka my fryty rzadko i wlasnie z patelni;-) - albo mamy maly garnek i olej regularnie co 2 tyg zmieniamy... wogole moi nie lubia frytek za bardzo nawet chcialabym im nieraz na miescie kupic jak glodni to NIE wola bulke z parowka z HEMA:-):-):-)
Hague ja podawalam od 4mies...wlasnie jablko - banana - marchewke czasem ze sloiczkow ale najczesciej rozgniatane widelcem albo skrobane jablko lyzeczka.;-)..on nie chcial zabardzo jeszcze tego jesc... tak jak powiedziala Sencilla - musi przyjsc na niego pora...
Madziula ja prasowalam z tym plynek ale nieco pozniej...;-)
mąz był u domowego tzn w rejestracji i mówili że bez skierowania????? a do logopedy mówiła żeby pójść nauczycielka dzieci
czasami jest tak ze nie trzeba skierowania bo logopeda dzwoni do nauczycielki i dowiaduje sie gdzie dziecko ma problem i nad tym pracuje - tak jest u nas w Bredzie...:-)
Madziula ubranek dla niemowlat prasuje sie tylko z woda, bez dodatku tego plynu. to dodatkowa chemia, ktora na dodatek nie jest wyplukana, tylko zostaje na ubrankach.
MOja Marys uwielbia logopede, poszerzaja slownictwo, ucza sie opowiadac rozne historie, rysuja i pozniej maja opowiedziec to, co narysowane. Zajecia indywidualne, od 30-60 min.
MOja Marys uwielbia logopede, poszerzaja slownictwo, ucza sie opowiadac rozne historie, rysuja i pozniej maja opowiedziec to, co narysowane. Zajecia indywidualne, od 30-60 min.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
aniahaven , Sencilla no własnie tak podejrzewałam ale wolałam sie upewnić
naprawde maluszkowi nie trzeba dodatkowych zapachow, dla niego najlepszy zapach to zapach cycusia mamy
A co do tego moderatorowania, to chce zaznaczyc, ze Aniahaven jest moderatorem namber łan, a ja jestem pomocnik, czyli MODO QUASIMODO.
A co do tego moderatorowania, to chce zaznaczyc, ze Aniahaven jest moderatorem namber łan, a ja jestem pomocnik, czyli MODO QUASIMODO.
naprawde maluszkowi nie trzeba dodatkowych zapachow, dla niego najlepszy zapach to zapach cycusia mamy
Sencilla jak ty cos skrobniesz... to przewrocic sie mozna............MODO QUASIMODO..hihi...
reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
wiem wiem wiem