reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama

Sencilla ja bitej i truskawka zawsze mowie MNIAM:-D...poza tym wlasnie zaserwowalam nam koktail ...

TheHague zainspirowalas mnie ta waga, zwleklam sie z wyrka i podrptalam po ta ksiazeczke CB... no wiec tak.... VICTOR majac 4mies wazyl..... 8495 a dl.byl na 68,7cm:-D spojrzalam na Ernesta i 7900 i 68cm:biggrin2: - no ale oni sie duzi urodzili /4600 i 4000/ i tez ich piersia karmilam tylko hihi...:cool2:

Kochane chcialam jeszcze dodac zebyscie uwazaly na kleszcze - ja w niedziele przeszlam sie lasem 50m i jednego do domu przynioslam...:eek::wściekła/y: - a ze dwa tygodnie temu zaobserwowalam jak Victorowi jeden szedl po rece jak siedzial w piaskownicy..masakra jakas znowu bedzie...:crazy: a kto wie jak to jest ze szczepieniem przeciwko kleszczom? kto jest bardziej zorientowany...

ide sie powoli zbierac na ostatni etap marszu - dzis bedzie bardzo uroczyscie bo wreczaja medale dzieciom...jupi...:-D

Załączniki

• DSCF6972.jpg
    DSCF6972.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF6971.jpg
    DSCF6971.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
no niby jest licytacja własnie i w meilu napisali ze mieli nadzieje sprzedac za wiecej niz 50 ale ze niby za 40 dadza:) bo jest w bardzo dobrym stanie :)

reklama
Do góry