reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

dziewcyznki pomocy
licytowalam ten fotelik i mi napisali ci panstwo ze chca 50 e ale za 40e moge je brać, opłaca sie?????

Marktplaats.nl > Maxi Cosi Cabriofix Special Edition - Kinderen en Baby's - Autostoeltjes en Veiligheidszitjes

Mi sie bardzo podoba, bo widac, ze cabrio frix, w dobrym stanie, nowy, nie jakis tam wymietolony . Mysle, ze jakbys chciala sie umowic na podjazd do nich to moze byc zbila za 35 to by byla idealna cena za niego. Fakt, mozna znalezc taniej , ale w roznym stanie i niestety juz nie pierwszej nowosci. Do tego ze spiworkiem . Zawsze mozesz powiedziec, ze nowy chodzi za tyle i tyle, oczywiscie jak juz bedziesz na miejscu i mysle, ze by poszli na 35 skoro sa nastawieni na 40

reklama
Madzia szkoda ze to nosidelko nie ma spiworka ,bo pewnie itak bedziesz musiala dokupic:sorry: powiedz ,ze 30 e bo bez spiwora..

Aniu a ty kolezanko nie pochwalilas sie nowym kolorkiem,nie ladnie:no::-D
Sencilla dalas juz cos na sprzedasz ,na odpowiednim watku? Super ma Lili ta czapeczke z pajacykiem:tak:
Hyba cos przegapilam bo nie wiedzialam ,ze Astrid jest w trakcie:szok:

Mam pytanko zaczyna mi juz wyciekac z piersi ,niestety na lewym sudku zrobila mi sie kulka ktora bardzo boli:eek::no: Z tego co zaobserwowalam to chyba zapchalo sie ujscie kanalika ,czy mam jutro z tym isc do poloznej czy czyns smarowac ?:sorry:

The hague, jeju ale ty masz wtyki do kazdego , przez telefon rozmawialas ? I co mowila ? byla juz w tej sophie ?

nie mam wtyk:confused2: tylko gadalam z pania rodzaca na FEJSIE :confused2:

karola jak podoba Ci sie ten komplecik co ma Lili to pedz do zeemana :) Tomek ma ten sam tylko w niebieskie gwiazdki :)) fajny jest ale ja trafilam tylko na rozmiary 50-56.. ;/

reklama
no dokladnie Karola, dostala to Lileczka od mojej kolezanki, kupila go w zeemanie. To jest rozmiar 68.

a na watku sprzedazowym jeszcze nic nie wystawilam, bo po prostu cierpie na permanentny brak czasu.. wlasnie polozylam male, bo moj na siatce jest, a jutro wstaje o 5.30 do pracy.. ech, jejku, dajcie mi jeden wolny dzien na ogarniecie swiata...

a sprzedaz zaczne od zwierza o lacinskiej nazwie bocianus naszybnikus.

Ostatnia edycja:
Do góry