reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dziewcyznki pomocy
licytowalam ten fotelik i mi napisali ci panstwo ze chca 50 e ale za 40e moge je brać, opłaca sie?????

Marktplaats.nl > Maxi Cosi Cabriofix Special Edition - Kinderen en Baby's - Autostoeltjes en Veiligheidszitjes

Mi sie bardzo podoba, bo widac, ze cabrio frix, w dobrym stanie, nowy, nie jakis tam wymietolony . Mysle, ze jakbys chciala sie umowic na podjazd do nich to moze byc zbila za 35 to by byla idealna cena za niego. Fakt, mozna znalezc taniej , ale w roznym stanie i niestety juz nie pierwszej nowosci. Do tego ze spiworkiem . Zawsze mozesz powiedziec, ze nowy chodzi za tyle i tyle, oczywiscie jak juz bedziesz na miejscu i mysle, ze by poszli na 35 skoro sa nastawieni na 40

reklama
Madzia szkoda ze to nosidelko nie ma spiworka ,bo pewnie itak bedziesz musiala dokupic:sorry: powiedz ,ze 30 e bo bez spiwora..

Aniu a ty kolezanko nie pochwalilas sie nowym kolorkiem,nie ladnie:no::-D
Sencilla dalas juz cos na sprzedasz ,na odpowiednim watku? Super ma Lili ta czapeczke z pajacykiem:tak:
Hyba cos przegapilam bo nie wiedzialam ,ze Astrid jest w trakcie:szok:

Mam pytanko zaczyna mi juz wyciekac z piersi ,niestety na lewym sudku zrobila mi sie kulka ktora bardzo boli:eek::no: Z tego co zaobserwowalam to chyba zapchalo sie ujscie kanalika ,czy mam jutro z tym isc do poloznej czy czyns smarowac ?:sorry:

The hague, jeju ale ty masz wtyki do kazdego , przez telefon rozmawialas ? I co mowila ? byla juz w tej sophie ?

nie mam wtyk:confused2: tylko gadalam z pania rodzaca na FEJSIE :confused2:

karola jak podoba Ci sie ten komplecik co ma Lili to pedz do zeemana :) Tomek ma ten sam tylko w niebieskie gwiazdki :)) fajny jest ale ja trafilam tylko na rozmiary 50-56.. ;/

reklama
no dokladnie Karola, dostala to Lileczka od mojej kolezanki, kupila go w zeemanie. To jest rozmiar 68.

a na watku sprzedazowym jeszcze nic nie wystawilam, bo po prostu cierpie na permanentny brak czasu.. wlasnie polozylam male, bo moj na siatce jest, a jutro wstaje o 5.30 do pracy.. ech, jejku, dajcie mi jeden wolny dzien na ogarniecie swiata...

a sprzedaz zaczne od zwierza o lacinskiej nazwie bocianus naszybnikus.

Ostatnia edycja:
Do góry