reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

u mnie dziś zapiekanka ziemniaczana z porem, marchewką i brokułem ;) a do tego kurczak z piekarnika... mniam mniam! :) biorę się za jedzenie bo mój właśnie z pracy wrócił !

reklama
Mamusiu Tomusia Mozesz sprobowac mu dac z dwie lyzeczki,taki sloiczek mozna 24 godziny w lodowce przechowywac (po otwarciu).
Co do glutenu to ja nie wprowadzalam go jakos specjalnie,,,

Ja juz obiadek prawie gotowy,jeszcze ziemniaczki sie gotuja a do pulpetow zrobila kiszona z skwarkami-mniam....

Jakos natchnienie mialam do sprzatania i ogarnelam caly dol i przemeblowanie zrobilam no i moje firanki powiesilam i juz starczy na dzis bo jeszcze do pracy za godzine.
milego popoludnia no i smacznego!

wlasnie przyszlam do domu, obskoczylysmy w miescie logopede, kruidvata i turka, ledwo sie w autobusie z tym wszystkim + trojka dzieci zmiescilam :) uff, relaksuje sie przy kawce. jutro do pracy!

ja miałam dziś krem z brokuł z czosnkiem i lazanie

sencilla jak z logopedą jest? Moje dzieci mam zapisać (po wakacjach) logopedę mam koło domu ale nie wiem jak wyglądają zajęcia???

i jeszcze jedno jak jest z dniem nauczyciela?prezenty itp? i chciałabym kupić coś dla pani Piotrusia bo przechodzi do innej grupy/pani Żeby to była jakaś pamiątka?????????

Ayni, niech Cie to nie zastanawia. Po prostu: jego latwiej przeskoczyc, niz obejsc. Nie no, powaga, gosc ma chyba 145 cm w tureckim kapelusiku.

aOLA, na zajecia do logopedy trzeba miec skierowanie od huisartsa, wtedy ubezpieczenie wszystko zwraca. Zajecia wygladaja roznorako, w zaleznosci od "problemu". a zauwazylas cos u swoich dzieci? czy nauczycielki?

reklama
no niestety, taszki nadal nie skompletowałam bo w kruidvacie jakies przemeblowanie buhahahah juz nic wiecej nie napisze na temat tej taszki;)

ale za to poszalałam w c&a , załapałam sie na wyprzedaze jeszcze, chodz przewertowane było ale cos wybralam ;)

u nas na obiadek bigosik ;)

Do góry