reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

u mnie dziś zapiekanka ziemniaczana z porem, marchewką i brokułem ;) a do tego kurczak z piekarnika... mniam mniam! :) biorę się za jedzenie bo mój właśnie z pracy wrócił !

reklama
Mamusiu Tomusia Mozesz sprobowac mu dac z dwie lyzeczki,taki sloiczek mozna 24 godziny w lodowce przechowywac (po otwarciu).
Co do glutenu to ja nie wprowadzalam go jakos specjalnie,,,

Ja juz obiadek prawie gotowy,jeszcze ziemniaczki sie gotuja a do pulpetow zrobila kiszona z skwarkami-mniam....

Jakos natchnienie mialam do sprzatania i ogarnelam caly dol i przemeblowanie zrobilam no i moje firanki powiesilam i juz starczy na dzis bo jeszcze do pracy za godzine.
milego popoludnia no i smacznego!

wlasnie przyszlam do domu, obskoczylysmy w miescie logopede, kruidvata i turka, ledwo sie w autobusie z tym wszystkim + trojka dzieci zmiescilam :) uff, relaksuje sie przy kawce. jutro do pracy!

ja miałam dziś krem z brokuł z czosnkiem i lazanie

sencilla jak z logopedą jest? Moje dzieci mam zapisać (po wakacjach) logopedę mam koło domu ale nie wiem jak wyglądają zajęcia???

i jeszcze jedno jak jest z dniem nauczyciela?prezenty itp? i chciałabym kupić coś dla pani Piotrusia bo przechodzi do innej grupy/pani Żeby to była jakaś pamiątka?????????

Ayni, niech Cie to nie zastanawia. Po prostu: jego latwiej przeskoczyc, niz obejsc. Nie no, powaga, gosc ma chyba 145 cm w tureckim kapelusiku.

aOLA, na zajecia do logopedy trzeba miec skierowanie od huisartsa, wtedy ubezpieczenie wszystko zwraca. Zajecia wygladaja roznorako, w zaleznosci od "problemu". a zauwazylas cos u swoich dzieci? czy nauczycielki?

reklama
no niestety, taszki nadal nie skompletowałam bo w kruidvacie jakies przemeblowanie buhahahah juz nic wiecej nie napisze na temat tej taszki;)

ale za to poszalałam w c&a , załapałam sie na wyprzedaze jeszcze, chodz przewertowane było ale cos wybralam ;)

u nas na obiadek bigosik ;)

Do góry