Madziula85
Rodzina w komplecie :)
wtrące sie na chwilke dzisiaj w Pl Boże Ciało ale tutaj chyba nie ma nie? bo nie wiem jak sklepy dzisiaj wie ktoś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, dzis w Wiatrakowie jest NORMALNY dzień pracy. Wolne to mieliśmy w HEMELVAARTSDAG czyli 17 maja;-)wtrące sie na chwilke dzisiaj w Pl Boże Ciało ale tutaj chyba nie ma nie? bo nie wiem jak sklepy dzisiaj wie ktoś?
The Hague, dzieciom karmionym piersia poleca sie wprowadzac nowe pokarmy dopiero miedzy 5-6 miesiacem, wtedy, kiedy masz oznaki, ze jest na to "gotowe": ssie piastki, patrzy, jak TY jesz, wtedy ciamka buzia, kiedy "pozera wzrokiem" jedzenie.
Dzieci na mm moga od 4 mies. nowe pokarmy. to tak najogolniej.
pozostaje tez kwestia wprowadzania glutenu, sa podzielone zdania.. wlasnie teraz jest o tym dyskusja na lutowkach, poczytaj.
Iskierka dzieki tak własnie sprawdzałam ze tez nie widze na spisie świat i dobrze bo musze do miasta hihi jade do trzeciego juz kruidvatu i jak dzisiaj nie skompletuje taszki to juz dam sobie z tym spokoj hahah jeszcze wstapie do zeemana na małe conieco
Ayni, ja już myslę o obiedzie . Właśnie w ramach wypróbowywania robota kuchennego zrobiłam sobie koktail. Zużyłam do niego 5 szt kiwi, 2 banany i zapomniany w lodówce magere yoghurt met aardbei - niebo w gebieIde na sniadanie
smacznegojeju ale sie glodna zrobilam od tego pisania, juz mnie nie ma.