reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Właśnie zamówiliśmy net na nowym mieszkaniu...także przeprowadzka 29 maja, a net zacznie działać 14 czerwca. Przez ten czas nie będzie mnie tutaj z Wami:-( Całe 3 tygodnie! Będziecie tęsknić?;-):-D Mam nadzieję, że tak;-)

reklama
Iguana, oczywiscie, ze bedziemy :) za naszym forumowym gadziątkiem ;)
oczywiscie zarcik, bo iguana to chyba gad, prawda?

Ayni, no pierdzielnelabym (przepraszam) tych "tatuśków"

Idac tropem Astrid zasugerowalabym im pare 2 kroliczkow plci meskiej, prawdopodobnie sie w ogole nie wycierpia, przez fakt posiadania 2 wlascicieli tej samej plci. :D zal mi troche tej dziewczynki , pewnie cale zycie bedzie tak odsuwana; a az boje sie pomyslec jak wyglada kapiel takiego chlopczyka przez 2 tatusiow. Przeciez pisiaka trzeba dokladnie umyc, razem ze skorka, na sama mysl robi mi sie niesmacznie. Tego natura napewno nie zaplanowala... :/

Iguana - bedziemy tesknic, moze w telefonie sobie zainstaluj neta czy co, z vodafone mozna kupic karte do telefonu z internetem, chyba ze dasz rade :D widzisz, ja 3 dni mialam laptopa zepsutego malo w szal nie wpadlam. Jakis przepis sprawdzic czy konto w banku , nie wspominajac o BB ;)

IGUANA no to lipe macie z tym netem.U nas bedzie ciaglosc czyli 30 sie wyprowadzamy a 31 bedziemy miec na nowym mieszkaniu.

Sencillion, Korzysta, korzysta, ale wchodzi tylko na przeszpiegi bo ciagle cos robi, np tera robi zupe ze szparagow na jutro , bo jest len. A przeca Ci odpisalam, ze kabel naprawiony i juz jestem spowrotem w wirtualnym swiecie :) wiem, ze tesknilas ;-) wlasnie sie dowiedzialam, jak sie robi lane kluski :d kiepska ze mnie polska gosposia.

widzisz ja jestem wychowana na kuchni obcej , jak sie zabieram za polskie potrawy to zawsze dzwonie do mamy, albo szukam w necie :-D nic z gotowania nie wynioslam z domu, bo u mnie w domu, gotowal moj ojczym hahaha ;)

reklama
Ayni, ja tez korzystam czesto z netu, czerpie inspiracje :tak::-)
Ja uwielbiam gotowac, a jeszcze bardziej lubie jesc :-D

Do góry