reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Właśnie zamówiliśmy net na nowym mieszkaniu...także przeprowadzka 29 maja, a net zacznie działać 14 czerwca. Przez ten czas nie będzie mnie tutaj z Wami:-( Całe 3 tygodnie! Będziecie tęsknić?;-):-D Mam nadzieję, że tak;-)

reklama
Iguana, oczywiscie, ze bedziemy :) za naszym forumowym gadziątkiem ;)
oczywiscie zarcik, bo iguana to chyba gad, prawda?

Ayni, no pierdzielnelabym (przepraszam) tych "tatuśków"

Idac tropem Astrid zasugerowalabym im pare 2 kroliczkow plci meskiej, prawdopodobnie sie w ogole nie wycierpia, przez fakt posiadania 2 wlascicieli tej samej plci. :D zal mi troche tej dziewczynki , pewnie cale zycie bedzie tak odsuwana; a az boje sie pomyslec jak wyglada kapiel takiego chlopczyka przez 2 tatusiow. Przeciez pisiaka trzeba dokladnie umyc, razem ze skorka, na sama mysl robi mi sie niesmacznie. Tego natura napewno nie zaplanowala... :/

Iguana - bedziemy tesknic, moze w telefonie sobie zainstaluj neta czy co, z vodafone mozna kupic karte do telefonu z internetem, chyba ze dasz rade :D widzisz, ja 3 dni mialam laptopa zepsutego malo w szal nie wpadlam. Jakis przepis sprawdzic czy konto w banku , nie wspominajac o BB ;)

IGUANA no to lipe macie z tym netem.U nas bedzie ciaglosc czyli 30 sie wyprowadzamy a 31 bedziemy miec na nowym mieszkaniu.

Sencillion, Korzysta, korzysta, ale wchodzi tylko na przeszpiegi bo ciagle cos robi, np tera robi zupe ze szparagow na jutro , bo jest len. A przeca Ci odpisalam, ze kabel naprawiony i juz jestem spowrotem w wirtualnym swiecie :) wiem, ze tesknilas ;-) wlasnie sie dowiedzialam, jak sie robi lane kluski :d kiepska ze mnie polska gosposia.

widzisz ja jestem wychowana na kuchni obcej , jak sie zabieram za polskie potrawy to zawsze dzwonie do mamy, albo szukam w necie :-D nic z gotowania nie wynioslam z domu, bo u mnie w domu, gotowal moj ojczym hahaha ;)

reklama
Ayni, ja tez korzystam czesto z netu, czerpie inspiracje :tak::-)
Ja uwielbiam gotowac, a jeszcze bardziej lubie jesc :-D

Do góry