reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Ja mojej tez nie kazalam zmieniac poscieli a lozka nie zabrudzilam ale one to maja w obowiazku i mi codzien zmieniala.jakas wredna ci sie trafila ISKIERKO bo jak u mnie ta z biura byla to nic nie sprawdzala ,popatrzyla tylko na lozeczko i pokoj ogolnie powiedziala ze pieknie ,choc tam nic nadzwyczajnego nie mielismy.To naprawde mila wizyta byla nie kontrol ,nie czulam tak tego.Moze ta co przyjdzie do ciebie po porodzie bedzie normalna.Wkoncu oni sa dla naszego komfortu nic wiecej.A no i mnie nie zmuszali o ilosci godzin ,ja zastrzeglam sobie minimum czyli 3 h dziennie,powiedzialm ze maz wolne wezmie i to wystarczylo .Nikt nie sprawdzal czy on faktycznie ma to wolne.

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie Iskierka, u ans tez tylko lozeczko i komodka, i to w naszej sypialni, ale i tak sie jej podobalo :)
I jeszcze mnie pochwalila, ze -cytuje-"Rzadko spotyka rownie zorganizowane i wyluzowane mamy, jak ja" :D i powiedziala, ze niektorzy to maja nie wiadomo co, pokoiki urzadzone za 3 tys euro, a nie wiedza, co tak naprawde jest najwazniejsze.

Oj Sencilla, daj nam ciezarowkom troche poprzezywac ;)

Iskierka, ja wiem, ze oni nie sa od kontroli, ale zawsze czlowiek jest jakis taki podejrzliwy :D moj M to juz szczegolnie :D
ide zaraz gotowac, byli w lidlu, kupili gorgonzole i bedzie makaron z gorgonzola, rukola i orzechami wloskimi oraz kremowa zupka szparagowa z koperkiem i pietruszka .

Haha, Ayni, ja WAs tak zawsze na ziemie sprowadze.. no to niech bedzie, juz sie nie odzywam ;)

a co, M. weszy jakis spisek kraamzorgowy? ja juz dawno na to wpadlam: "nie wychowujcie dzieci po swojemu, o nie, my sie tym zajmiemy lepiej od Was, rodzicow!"

Senci, wlasnie cos w ten desen, jak sie wprowadzilismy to na szybko polozyl wykladzine w kuchni i tak sie ostalo, a teraz sie nagle obudzil, ze kraamzorg niebawem bedzie , mowi, ze podgloge trzeba zmienic, bo nam dziecko odbiora :-D mowi, ze ramy od drzwi nie pomalowane.. itd :D haha smieszek

Senci, wlasnie cos w ten desen, jak sie wprowadzilismy to na szybko polozyl wykladzine w kuchni i tak sie ostalo, a teraz sie nagle obudzil, ze kraamzorg niebawem bedzie , mowi, ze podgloge trzeba zmienic, bo nam dziecko odbiora :-D mowi, ze ramy od drzwi nie pomalowane.. itd :D haha smieszek
Ale to urocze, że tak się przejął :-)

Haha Ayni,uwazajcie,bo bezdzietni holendrzy z podloga w kuchni i pomalowanymi ramami w drzwiach czekaja na Wasze dziecko:D

reklama
:rofl2: wychowac po holendersku! Bez Boga :szok:moze jeszcze jakas homoseksualna para ! Haha jak bym mu to powiedziala to juz by ramy malowal :D hahaha no coz... spisek czai sie wszedzie :D

Do góry