reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Wiecie,co jak co,ale nie chcialabym,aby moje dziecko wychowywane bylo przez pare ggejow (tym samym zarzxucam temat i prowokuje do dyskusji ;) )

reklama
Iskierka, nie chodzilo w sumie o zmienianie poscieli jedynie, jak nam cos "poleci" wiadomo skad, ale o zwykle zmienianie, tak jak zmieniasz normalnie.
Kochana, ja to rozumiem, ale JA nie zmieniam pościeli codziennie:-) i ona też nie musi tego robić.

Senci, wlasnie cos w ten desen, jak sie wprowadzilismy to na szybko polozyl wykladzine w kuchni i tak sie ostalo, a teraz sie nagle obudzil, ze kraamzorg niebawem bedzie , mowi, ze podgloge trzeba zmienic, bo nam dziecko odbiora :-D mowi, ze ramy od drzwi nie pomalowane.. itd :D haha smieszek
Na szczęscie tego nie sprawdzają, bo inaczej już by mi dzieci odebrali - nawet te starsze:-D
Mysmy sie tez na szybko wprowadzali - trzy lata temu. Generalnie kupowaliśmy wszystko co najtańsze - panele, wykladziny, kafelki. Efekt tego jest taki, że panele musimy wymieniać już, a wykladzina na schodach.... no cóż, jeszcze trochę poleży:-D:-D:-D

Sencilla, wiesz, ja jakoś też bym nie chciała. Ani przez gejów, ani przez lesbijki. Nie mam nic do tego, że chcą związków partnerskich, bo to w ich przypadku dobre, jeśli chodzi o udostępnianie informacji medycznych, kredytów itp. Ale dzieci... no jakoś nie. Zawsze mogą sobie adoptować jakieś zwierzątko :tak:.

ISKIERKO no ja tej kobicinie mowilam ze nie mosi poscieli mi co dzien zmieniac a ta sie uparala ze mosi ,ze to jej obowiazek.bo i w szpitalu co dzien zmieniaja .

SENCILLA ja wogole jestem z tym by takie pary nie mialy mozliwosci wychowywania dzieci.takie jest moje zdanie.Kiedys sprzatalam dom jednego homo no i co on mial za arsenal ,takie wielkie skorzane penisy z szelkami jak konskie ,czarne i jeszcze inne rzeczy.balam sie tam sprzatac poprostu.

ISKIERKO no ja tej kobicinie mowilam ze nie mosi poscieli mi co dzien zmieniac a ta sie uparala ze mosi ,ze to jej obowiazek.bo i w szpitalu co dzien zmieniaja .

SENCILLA ja wogole jestem z tym by takie pary nie mialy mozliwosci wychowywania dzieci.takie jest moje zdanie.Kiedys sprzatalam dom jednego homo no i co on mial za arsenal ,takie wielkie skorzane penisy z szelkami jak konskie ,czarne i jeszcze inne rzeczy.balam sie tam sprzatac poprostu.

No to niezła kolekcja.

haha ja bym takiej kraamzorg powiedziała, że nie mam tylu kompletów pościeli, żeby codziennie zmieniać :baffled:

Sencilla, to nie wiedziałam, że kraamzorg nie jest obowiązkowy. Myślałam, że każdy musi to zaliczyć.

A co do samej opieki kraamzorgowej, to dziewczyny bierzcie jak w dym, mówię Wam! To nie jest nadzór tylko pomoc i to ogromna, nawet jeśli macie już dzieci, albo ma Was odwiedzić mama-pielęgniarka po porodzie i pomóc...i tak bierzcie kraamzorgową. Te kobitki mają ogromne doświadczenie, super uczą karmić piersią itd.

Sencilla ja homo ludzi bardzo lubie i znam ich mase ;) wszyscy sa bardzo sympatyczni, pomocni , lubia imprezowac i pogadac o wszystkim, ale zawsze myslalam, ze te ich zwiazki sa raczej na plaszczyznie uczuciowo-seksualnej, nie sadzilam , ze maja kinderwens, a tu ostatnio wlasnie ogladalam ten program gdzie pani zaofiarowala blizniaki parze gejow. Dawca nasienia byl jeden z tatusiow, oczywiscie drugi byl zazdrosny, bo mieli w planie ze z nasienia kazdego z nich powstanie jedno dziecko, a trafily sie blizniaki bo to przez in vitro. Chlopczyk i dziewczynka. I jak sie urodzily to chlopczyk byl u tatusia na raczkach a dziewczynka lezala w szpitalnym lozeczku :crazy:

reklama
Sencilla ja homo ludzi bardzo lubie i znam ich mase ;) wszyscy sa bardzo sympatyczni, pomocni , lubia imprezowac i pogadac o wszystkim, ale zawsze myslalam, ze te ich zwiazki sa raczej na plaszczyznie uczuciowo-seksualnej, nie sadzilam , ze maja kinderwens, a tu ostatnio wlasnie ogladalam ten program gdzie pani zaofiarowala blizniaki parze gejow. Dawca nasienia byl jeden z tatusiow, oczywiscie drugi byl zazdrosny, bo mieli w planie ze z nasienia kazdego z nich powstanie jedno dziecko, a trafily sie blizniaki bo to przez in vitro. Chlopczyk i dziewczynka. I jak sie urodzily to chlopczyk byl u tatusia na raczkach a dziewczynka lezala w szpitalnym lozeczku :crazy:
:szok::szok: masakra

Do góry