reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
witajcie !ANETKA na bol gardla mozesz stosowa tabletki do ssania ISLA .no ale ty chyba uziemiona jestes.dopiero teraz zobaczylam ze twoj wpis byl o 3.38 no i pisalas ,ze jak dotrwasz do rana to napiszesz.no i nie napisalas wiec znow trzymam kciuki.moze nawet masz juz swojego synka:-)zagapilam sie napisalas,oj gapcio ze mnie ale to dlatego ze Tymek pomaga mi pisac

Ostatnia edycja:
uhhh moje dziecko dopiero teraz padło . ogólnie śpi mi tylko raz dziennie ale za to dłużej co popieram :)
Anetka już chyba rodzi, a może jest już po? :)

Nana powiedz mi, gdybyś rodziła w szpitalu byłoby wszystko ok z Tymkiem? I czy jego choroba jest w 100% do wyleczenia?

Hej!!!
Anetka jak tam???3maj sie,ze tez teraz Cie przeziebienie dopadlo,,,-powodzenia,a moze faktycznie juz masz maluszka w ramionach.
U nas Alex nadal przeziebiony,strasznie kaszle i to jauz od paru dni i z kazdym dniem gorzej,dzis znow bylam po syropek,,wszystkie mi wypluwał,ten co dzis kupilam jest smaczniejszy,macie jakies sposoby na pozbycie sie kaszlu u 8 miesiecznego dziecka???Ma taki kaszel ze az sie dusi,nie chce znowu leciec do lakarza bo powiedza ze jakas nawiedzona jestem,ale nie wiem czym wyleczyc bo nic nie pomaga,no i ma czasami goraczke,ale to chyba przez kolejny zabek....poradzcie mi troszke!!:-):-)Bo nawet w nocy nie moze maly spac,co kaszlnie to sie budzi!

reklama
jeśli jest kaszel który go męczy i gorączka to na pewno bym poszła. Moja Misia ma katar i kaszle ale nie przeszkadza jej to i ocztywiście nie ma gorączki co najważniejsze.

Do góry