reklama
Iguana_
Fanka BB :)
AnnJ, dzięki za rozszyfrowanie tych wszystkich skrótów szczepień
7axe7, to teraz już wiem o kogo chodziło z tymi 11 noworodkami. To tzn. "psychofanka" Angeliny Jolie. A tutaj artykuł o niej (swoją drogą, coś okropnego):
Nadya Suleman wszczepiła sobie jedenaście embrionów • Reality-TV.pl
Nadya Suleman - Wikipedia, the free encyclopedia
I jeszcze coś;-)
Poród psychofanki Angeliny Jolie - Joe Monster
7axe7, to teraz już wiem o kogo chodziło z tymi 11 noworodkami. To tzn. "psychofanka" Angeliny Jolie. A tutaj artykuł o niej (swoją drogą, coś okropnego):
Nadya Suleman wszczepiła sobie jedenaście embrionów • Reality-TV.pl
Nadya Suleman - Wikipedia, the free encyclopedia
I jeszcze coś;-)
Poród psychofanki Angeliny Jolie - Joe Monster
anetka880
Pomozcie mi czym moge zlagodzic bol gardla?. Naszczescie goraczki sie juz pozbylam.
AnnaJ007
Pomozcie mi czym moge zlagodzic bol gardla?.
Można też płukac mieszanką wody z solą lub z tabletek dozw.ciężarnym to isla lub tantum verde.
Iguana najlepszy ten poród, nie wiedziałm o istnieniu tej kobiety...
Ostatnia edycja:
nana19
witajcie !ANETKA na bol gardla mozesz stosowa tabletki do ssania ISLA .no ale ty chyba uziemiona jestes.dopiero teraz zobaczylam ze twoj wpis byl o 3.38 no i pisalas ,ze jak dotrwasz do rana to napiszesz.no i nie napisalas wiec znow trzymam kciuki.moze nawet masz juz swojego synka:-)zagapilam sie napisalas,oj gapcio ze mnie ale to dlatego ze Tymek pomaga mi pisac
Ostatnia edycja:
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
uhhh moje dziecko dopiero teraz padło . ogólnie śpi mi tylko raz dziennie ale za to dłużej co popieram
Anetka już chyba rodzi, a może jest już po?
Nana powiedz mi, gdybyś rodziła w szpitalu byłoby wszystko ok z Tymkiem? I czy jego choroba jest w 100% do wyleczenia?
Anetka już chyba rodzi, a może jest już po?
Nana powiedz mi, gdybyś rodziła w szpitalu byłoby wszystko ok z Tymkiem? I czy jego choroba jest w 100% do wyleczenia?
anp
mama Alexa
Hej!!!
Anetka jak tam???3maj sie,ze tez teraz Cie przeziebienie dopadlo,,,-powodzenia,a moze faktycznie juz masz maluszka w ramionach.
U nas Alex nadal przeziebiony,strasznie kaszle i to jauz od paru dni i z kazdym dniem gorzej,dzis znow bylam po syropek,,wszystkie mi wypluwał,ten co dzis kupilam jest smaczniejszy,macie jakies sposoby na pozbycie sie kaszlu u 8 miesiecznego dziecka???Ma taki kaszel ze az sie dusi,nie chce znowu leciec do lakarza bo powiedza ze jakas nawiedzona jestem,ale nie wiem czym wyleczyc bo nic nie pomaga,no i ma czasami goraczke,ale to chyba przez kolejny zabek....poradzcie mi troszke!!:-):-)Bo nawet w nocy nie moze maly spac,co kaszlnie to sie budzi!
Anetka jak tam???3maj sie,ze tez teraz Cie przeziebienie dopadlo,,,-powodzenia,a moze faktycznie juz masz maluszka w ramionach.
U nas Alex nadal przeziebiony,strasznie kaszle i to jauz od paru dni i z kazdym dniem gorzej,dzis znow bylam po syropek,,wszystkie mi wypluwał,ten co dzis kupilam jest smaczniejszy,macie jakies sposoby na pozbycie sie kaszlu u 8 miesiecznego dziecka???Ma taki kaszel ze az sie dusi,nie chce znowu leciec do lakarza bo powiedza ze jakas nawiedzona jestem,ale nie wiem czym wyleczyc bo nic nie pomaga,no i ma czasami goraczke,ale to chyba przez kolejny zabek....poradzcie mi troszke!!:-):-)Bo nawet w nocy nie moze maly spac,co kaszlnie to sie budzi!
reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
jeśli jest kaszel który go męczy i gorączka to na pewno bym poszła. Moja Misia ma katar i kaszle ale nie przeszkadza jej to i ocztywiście nie ma gorączki co najważniejsze.