Nana...Ale slodkie baby z niego ja kozie mleko pilam jak mala bylam a teraz jakos przelamac sie nie umiem
Wy pracowicie spedziliscie dzien a my tak;
Wy pracowicie spedziliscie dzien a my tak;
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja niestety zrezygnowałam niemal całkowicie z grządek, bo naprawdę nie mam siły wracać z pracy i potem jeszcze "obrabiać" dom i ogródek (przerabiałam to w PL na małym ogródku rodziców i wielkim ogrodzie teściów. Chociaż te ogórki z koprem zaczynają do mnie przemawiaćIskierka koper...siejemy jeszcze nawet wisi na strychu z tamtego roku bo...go tyle bylo.... :-) u nas w ogrodku bylo jak w INTRATUIN hihi... op papryki przez ogorki kabaczki nawet rzodkiewki - czesc nasion z PL bo rzodkiewki lubimy takie ostre;-)... Anp ogorki mamy wlasne...
Gosiu no mozna dostac pol swini - no probleem mamy znajomego co pracuje na ubojni wiec on nam podpowiedzial co i jak i gdzie kupic.... uwielbiam taka pachnaco kielabske prosto z wedzenia.
Dostawy z PL mam tez regularnie bo ten chlopczek jezdzi co 2 piatek i zawsze robi mega zakupy wszystkim
my dzis mamy pomysl zeby zaszalec wiec zmykam...
Mam to samo - niemal od początku ciąży wyglądam i czuję się jak słoń w składzie porcelany. A do ciuchów sprzed ciąży to pewnie dluuuuugo nie wejdę, pomimo tego że już wtedy kupowałam rozmiar 42/44.Uhh jak ja bym chciała tak wyglądać w ciąży jak Sencilla i Iguana... Z tyłu po Was pewnie w ogóle nie widać, że jesteś/Byłaś w ciąży cud miód!
Chodzę po C1000 kilka razy w tygodniu ale jakoś nie wpadło mi do głowy, żeby szukać tam koziego mleka . Jutro pójdę i sprawdzę, bo mam na nie ogromną ochotę.Kupuje w supermarkecie,stoi obok krowiego w lodowce,pojemnosc 750 ml,nazywa sie GEITENMELK.