reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Nana...Ale slodkie baby z niego:-D ja kozie mleko pilam jak mala bylam a teraz jakos przelamac sie nie umiem:eek::-D
Wy pracowicie spedziliscie dzien a my tak;:cool2:

Załączniki

• P2230004.jpg
    P2230004.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 49
  • P2230020.jpg
    P2230020.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 52
  • P2230037.jpg
    P2230037.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 51
  • P2230062.jpg
    P2230062.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 52
  • P2230089.jpg
    P2230089.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 45
  • P2230107.jpg
    P2230107.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 54
  • P2230083.jpg
    P2230083.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Iskierka koper...siejemy jeszcze nawet wisi na strychu z tamtego roku bo...go tyle bylo.... :-) u nas w ogrodku bylo jak w INTRATUIN hihi... op papryki przez ogorki kabaczki nawet rzodkiewki - czesc nasion z PL bo rzodkiewki lubimy takie ostre;-)... Anp ogorki mamy wlasne...
Gosiu no mozna dostac pol swini - no probleem mamy znajomego co pracuje na ubojni wiec on nam podpowiedzial co i jak i gdzie kupic.... :tak: uwielbiam taka pachnaco kielabske prosto z wedzenia.
Dostawy z PL mam tez regularnie bo ten chlopczek jezdzi co 2 piatek i zawsze robi mega zakupy wszystkim:-D
my dzis mamy pomysl zeby zaszalec wiec zmykam...
No ja niestety zrezygnowałam niemal całkowicie z grządek, bo naprawdę nie mam siły wracać z pracy i potem jeszcze "obrabiać" dom i ogródek (przerabiałam to w PL na małym ogródku rodziców i wielkim ogrodzie teściów. Chociaż te ogórki z koprem zaczynają do mnie przemawiać :-D
:) Uhh jak ja bym chciała tak wyglądać w ciąży jak Sencilla i Iguana... Z tyłu po Was pewnie w ogóle nie widać, że jesteś/Byłaś w ciąży :) cud miód!
Mam to samo - niemal od początku ciąży wyglądam i czuję się jak słoń w składzie porcelany. A do ciuchów sprzed ciąży to pewnie dluuuuugo nie wejdę, pomimo tego że już wtedy kupowałam rozmiar 42/44.
Dziewczyny naprawdę super fotki macie. Ja niestety nie mam się czym pochwalić...
Kupuje w supermarkecie,stoi obok krowiego w lodowce,pojemnosc 750 ml,nazywa sie GEITENMELK.
Chodzę po C1000 kilka razy w tygodniu ale jakoś nie wpadło mi do głowy, żeby szukać tam koziego mleka :szok:. Jutro pójdę i sprawdzę, bo mam na nie ogromną ochotę.

yyyyy, miałam nie pisać długich postów.... Przepraszam :zawstydzona/y:

z tym kozim mlekiem to falna sprawa bo mozna tez kupic jogurty ,serki ,slodycze na bazie koziego mleka.musze jednak najpierw poradzic sie lekarza czy moge stosowac je u Tymka.fajny dzionek mieliscie.nam pod oknami zrobili nowy plac zabaw to bedziemy korzystac:

ANETKA jestes?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, polecam Wam racuchy z jablkami na bazie zsiadlego mleka koziego lub jogurtu naturalnego koziego.niebo w gebie :tak:
zsiadle mleko to karne geitenmelk.

AniaHaven, syper foty! A gdzie się tak bawiliście? Bo z tego co widzę, to jest w budynku, tak? Nie plac zabaw.
nana19, Tymuś przesłodziak. Wklej jakieś jeszcze aktualne foto:tak:

Ja może spróbuję koziego mleka na moim Janku, jak skończę karmić...zanim wprowadzę krowie.

dziewczyny, ja z innym tematem, a propos szczepien.
bo dawno hihi rodzilam, i juz zapomnialam ;-): kiedy maluch w NL dostaje pierwsze szczepienie? i na co to jest?

Wlasnie weszlam zeby poczytac co tam pisalyscie jak zwykle troche tego jest. Ja caly dzien w lozku bo mnie rozlozylo a tak po za tym to nie potrafie chodzic tak mi nogi dretwieja, dalej troszke krwawie mam jakies skurcze ale caly czas nieregularne moze dzisiaj w nocy wkoncu cos sie zacznie.

Nana, Sencilla slicze wasze zdjecia.

reklama
Do góry