reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

No ja nie wiem jaki jest bo przy Kubie to w szpitalu mi wylecial i go nie widzialam a teraz to wlasnie bylo galaretowatej konsystencji :)
Mam nadzieje ze sie nie pomylisz i jutro bedzie juz dzidzia :)
A ruchy czuje dzidzi ale sa bolesne jak wierci sie w okolicach kosci lonowej.

reklama
a ja stawiam ze to bedzie latwy porod,no przynajmniej ci takiego zycze:-) Tobie SENCILA tez ,to twoj trzeci porod to powinno byc ok.powiem wam ze i mi sie udzielil ten czas oczekiwani ciagle dzieci mi sie snia.

Ostatnia edycja:
Witam
Prace mam juz na dzisiaj odbebniona, jutro wolne :happy:pozniej w srode i niedziele, juz zaczynam odliczac kiedy pojde na macierzynski :tak:
Pani w przedszkolu powiedziala zebysmy sie zastanowili nad zapisaniem Daan na dodatkowe zajecia rozwijajace jezyk bo troszke w budowaniu zdan jest w tyle. Wiec teraz bedzie chodzil 4 razy w tyg. a z racji ze maja na ten cel dotacje to bedzie to kosztowalo tylko 25E dodatkowo.
Aneta trzymam kciuki zeby szybko ci poszlo. Powodzenia :-)
My zaraz zbieramy sie na basen, gorzej z obiadem bo nie chce mi sie gotowac :baffled:

GOsia milego basenowania!
ja wlasnie pomidorowke gotuje na wczorajszym rosole.. niedlugo po Marys do szkoly. taka jakas slaba jestem

Hej dziewczyny!
Anetka powodzenia!!!!Zeby jutro dzidzia sie juz urodzila:-):-),powodzenia!!:-)
A co do czopu,to moj tez nie byl zabarwiony krwia i odszedl duzo wczesniej,,,polozna moze Ci jutro sprawdzi rozwarcie jesli powiesz ze czujesz jakby to juz....moze zapytaj.3mam kciuki za Was.

A ja juz po pracy i przed kolejna.Jakos dobrze mi sie ten tydzien zaczal.oby tak dalej.
Clauditka fajnie ze tak szybko idzie Wam remoncik.Pochwal sie jakas fotka jak juz sie urzadzicie pozniej.:-)

Gosiu a Ty kiedy dokladnie na urlop macierzynski idziesz???
Pozdrawiam Was i milego popoludnia
Sencilla pewnie dzidzia wczesniej sie urodzi..odpocznij chociaz troszke moze!!!:happy2:Bo pozniej jeszcze bardziej zabiegana bedziesz!

Aneta ja tez trzymam kciuki:tak:

Sencilla po taki maratonie ,masz prawo byc slaba:tak::tak: Odpocznij troche...

Anp fajnie ,ze lubisz swoja prace:tak:

Gosiu milego plywania:happy:

My juz po szkole ,Michale sie bawi a ja obiad przygotowuje i jednym okiem zerkam na klan:-)

dziewczyny wytlumaczcie mi jak dziecku jak to jest z tymi mieszkaniami ze spoldzielni.my jestesmy zapisani ale nie wiem co dalej ,jakie sa zasady itd.koniecznie musimy cos znalezc ,bo to mieszkanie gdzie teraz mieszkamy to jest na sprzedaz i jak cos to idziemy na ulice:-(

Ostatnia edycja:
Aneta ja tez trzymam kciuki:tak:

Sencilla po taki maratonie ,masz prawo byc slaba:tak::tak: Odpocznij troche...

Anp fajnie ,ze lubisz swoja prace:tak:

Gosiu milego plywania:happy:

My juz po szkole ,Michale sie bawi a ja obiad przygotowuje i jednym okiem zerkam na klan:-)

hejka...

Anetko trzymamy kciuki i ...daj znac juz po...:tak:
Sencilla odpocznij w koncu....:sorry2:
Gosiu milego relaksu - ja dzis sie relaksuje przy desce do prasowania:-D bo klientka wlasnie dowiozla...
Ja skonczylam remont Ernest dzungli zdjecia wstawie pozniej jak was doczytam....

Karola ten KLAN z piatku juz ogladnelam:-) dzisiajeszy dopiero zamierzam...
i obiad mam z glowy bo moj M dzis w domu wiec jest schabowy z sliwka, fasolka z buleczka i ziemniaki w mundurkach:tak:

reklama
Ania jak opisalaswasz obiad to az mi w brzuchu zaburczalo:tak::szok: Z klanem jestem dzien pop tyle ,bo o tej porze nie mam czasu na ogladanie:sorry2: Pochwal sie pokoikiem bom ciekawa:tak:

Ja dzis chyba przecholowalam ze spacerem ,bo boli mnie w pachwinie i to tak ,ze chodzic nie moge:baffled:

A i jeszcze sobie "zarezerwowala" kraamzorg ten co mialam przy Michalku:tak:

Do góry