reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Iskierka, trzymam kciuki!:-D

U nas dzisiaj w planach spacer, jakieś szybkie zakupy, prasowanie...obiadek już mam gotowy, więc może uda się zdrzemnąć w ciągu dnia, bo nadal sen to towar luksusowy w moim domu;-)

Cieszę się, że się Wam udało i że w końcu bedę miała kogos blisko na babskie pogaduchy
jasne jak tylko się poukładam zapraszam na kawę:-D

u nas dobrze, cały weekend remontowaliśmy, nawet większość pokoi w panele zdążyliśmy ułożyć, na tygodniu jeszcze wieczorami coś porobimy, bo mąż do południa w pracy i może w weekend będziemy się przeprowadzać, ale jak pomyśle ile mamy rzeczy i to trzeba wnieść na 4 piętro to ja już wymiękam hehe ale się pocieszam że to w końcu będzie moje i mi nikt nie będzie zatruwał z wyprowadzką.

ale dziś ładnie no i temp na plusie, jak mały wstanie to idziemy na jakieś zakupy.

pozdrawiam

Witam :)
Klaudia ale Wam dobrze z tym mieszkaniem :) Ciekawe kiedy my dostaniemy mieszkanie socjalne... a od dłuższego czasu przychodzą same oferty domów... i to takich ładnych :) no ale jak już mówiłam póki co przeważnie jesteśmy 10-20 od końca.... ;/ więc pewnie się jeszcze naczekamy

Może Anetka już rodzi!? :)
Uhhh a ja dziś nie mam siły :) Jak zawsze po weekendzie. Zamiast te siły mieć to jestem bardziej rozleniwiona :)
U mnie cieplutko ale pochmurnie i od czasu do czasu pada :)
Pasuje się wziąć za jaki obiad i zacząć myśleć o kartce na walentynki :)
Miłego dnia Dziewuszki :)

Ostatnia edycja:
Witajcie

Iskierka w takim razie trzymam kciuki !!!!

Anetka jak się dziś czujesz

Fajnie ze w końcu temperatura na plusie ,już miałam dość tego mrozu

My też dzis na spacerek połączony z małymi zakupkami jedzeniowymi na obiad dzis robię pierogi ruskie farsz już zrobiłam, potem tylko lepienie pierogów mi zostanie ,a moje dzieci uwielbiają pierogi .

Wiatraczek witaj na forum ,kurcze tyle nowych dziewczyn tylko zadna nie z moich stron

Sencila a ty jak na kiedy masz termin porodu ?

Witajcie dziewczyny :)

U mnie bez zmian ciagle boli jak cholera nawet moj maz wrocil dzisiaj szybciej z nocki bo myslalm ze nie wytrzymam co prawda przeszly mi te klocia ale nie potrafie chodzic. A jak juz usiade to czuje takie parcie na narzady rodne :-) mam wrazenie ze zaraz mi dzidzia wyleci. Zastanawiam sie czy nie odszedl mi ten czop bo po porannej wizycie w toalecie wylecialo mi cos takiego tylko nie bylo zabarwione krwia. Jutro wizyta u poloznej o ile dam rade dojechac do niej wiec moze sie czegos dowiem. Szkoda ze nie badaja tutaj ginekologicznie bo pewnie byloby wiadomo czy nie mam juz jakiegos rozwarcia.

Dzisiaj spedzam caly dzien w lozku tatus zaprowadzil teraz poszedl odebrac Kube ze szkoly a po przerwie moja mama go zaprowadzi wiec nie musze sie gimnastykowac. Obiad dzisiaj chlopaki musza sami sobie zorganizowac. Najlepsze jest to ze ja jestem jakas taka spokoja a moj maz i moja mama nie moga spac ciagle sie przejmuja jak to bedzie:-)

reklama
Aneta,ja stawiam na to,ze jutro bedziesz juz miala dzidzie :)
Czop nie musi byc z krwia,mi wylecial przy Tosi tylko taki jakby galaretowaty...

Do góry