a skad jestes Sencilla??to pewnie super wyprawa byla hihi
reklama
anp
mama Alexa
Angelikanl witaj!
Aniu pokoik sliczny,Ty to masz pomysły,napisz co córka powiedziała,jak jej się?podobał,napewno szczęśliwa.
A ja dzisiaj zostałam ciocia!!!Mojego M bratowa dziś urodziła,w PL.
dobrej nocy
Aniu pokoik sliczny,Ty to masz pomysły,napisz co córka powiedziała,jak jej się?podobał,napewno szczęśliwa.
dobrej nocy
Witam
Aniu sliczny pokoj, taki dopieszczony w kazdym calu Karinka byla pewnie w siodmym niebie
Angelika witaj na forum, napisz co porabiasz w Arnhem :-)
Sencila pociesze cie ze nasz maly tez na pocz. dostanie hoekje w naszej sypialni po miesiacu jak dojde do siebie mamy w planach na strych isc
Iguana, Iskierka trzymajcie sie Iskierka swoja droga nie wiedzialam ze kobiety w ciazy moga zwolnic ale w tym wypadku nalezy ci sie chyba zasilek i maciezynskie. NIe jestem pewna ale chyba gdzies to czytalam, trzymam kciuki
A ja jutro do pracy i tez musze isc spytac bo mi dzisiaj dziwnie wyplate wyplacili wiec musze popytac co i jak no i w koncu zaswiadczenie zaniesc o ciazy
dobrej nocki laseczki
Aniu sliczny pokoj, taki dopieszczony w kazdym calu Karinka byla pewnie w siodmym niebie
Angelika witaj na forum, napisz co porabiasz w Arnhem :-)
Sencila pociesze cie ze nasz maly tez na pocz. dostanie hoekje w naszej sypialni po miesiacu jak dojde do siebie mamy w planach na strych isc
Iguana, Iskierka trzymajcie sie Iskierka swoja droga nie wiedzialam ze kobiety w ciazy moga zwolnic ale w tym wypadku nalezy ci sie chyba zasilek i maciezynskie. NIe jestem pewna ale chyba gdzies to czytalam, trzymam kciuki
A ja jutro do pracy i tez musze isc spytac bo mi dzisiaj dziwnie wyplate wyplacili wiec musze popytac co i jak no i w koncu zaswiadczenie zaniesc o ciazy
dobrej nocki laseczki
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ania sliczny pokoik ,i jaki rózowy szkoda ze za naszych czasow takich pieknych rzeczy nie bylo
Anp gratulacje ,fajnie byc ciocia
dobrej nocki
Anp gratulacje ,fajnie byc ciocia
dobrej nocki
dobrej nocy
no troszke was dogonilam i wiem mniej wiecej co w szerokim swiecie slychac...tak na marginesie ja jestem spod Wadowic takze Iguana kawke w Krakowie kiedys wypijemy tez.... alebo w Ketach z Karolina...
Co do pokoju to Karine zamurowalo i ...wydawala tylko takie smieszne dzwieki bezdechu:-):-):-) hhiiihihi... ceremonia przeciecia wstegi byla i oczy zawiazane - ona nie widziala od poniedzialku tego pokoju - niespodzianki.
Powiem wam ze ten pokoj byl w mojej glowie od lipca i praktycznie nic teraz nie kupowalam tylko systematycznie kolekcjonowalam w tajemnicy na strychu... np szafeczke nocna znalazlam na ulicy i odmalowalam... a te kwaty Sencilla to taki chyba moment tworczy byl - mojej mamie sie tez bardzo podobalo to.... /wsawie ci calosc/
ale najbardziej w szoku to byl moj M bo dzisiaj z delegacji wrocil i... nic nie wiedzial o tej niespodziance i ze mi sie tak wszystko super udalo
ANP gratuluje ciociu...;-)
Sencilla trzymam kciuki i gratuluje mieszkania Clauditce i witam nowa mame na forum i...juz nic nie pamietam wiecej...sorki...
a teraz mowie dobranoc.....
Załączniki
anetka880
Fanka BB :)
Witajcie kobietki:-)
Widze ze ja dzisiaj pierwsza. Niestety mialam bezsenna noc dzidzia dala popalic. Maly tak mnie kopal i sie rozpychal nozkami ze nie moglam wygodnej pozycji znalezc, a do tego ZGAGA:-(
Ide budzic Kube i do szkoly a pozniej na wyciaganie szwow:-(
Widze ze ja dzisiaj pierwsza. Niestety mialam bezsenna noc dzidzia dala popalic. Maly tak mnie kopal i sie rozpychal nozkami ze nie moglam wygodnej pozycji znalezc, a do tego ZGAGA:-(
Ide budzic Kube i do szkoly a pozniej na wyciaganie szwow:-(
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Aniahaven mina Kariny bezcenna widząc swój pokoik Śliczny. Co ja piszę. Przeeeeeśliczny! A Wadowice też blisko mojego rodzinnego miasta - Tarnowa
LU2012CY już myślałam wczoraj, że może już urodziłaś, że nie piszesz a tu jednak
Sencilla nie wiem jak Ty to robisz... Kiedy Ty sobie odpoczniesz co?
Witam oczywiście nową Mamusię
Anp gratulację !
Miłego dnia dziewczynki.
LU2012CY już myślałam wczoraj, że może już urodziłaś, że nie piszesz a tu jednak
Sencilla nie wiem jak Ty to robisz... Kiedy Ty sobie odpoczniesz co?
Witam oczywiście nową Mamusię
Anp gratulację !
Miłego dnia dziewczynki.
reklama
A
aOLA
Gość
hejka
Ania pokoik śliczny
7axe7 dostałam maila jak mąż wróci z pracy to sie podpytam i dam Ci znac
Ania pokoik śliczny
7axe7 dostałam maila jak mąż wróci z pracy to sie podpytam i dam Ci znac